MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Як знати чи хлопець збуджений
Як знати чи хлопець збуджений
OlenkaДата: Четвер, 21.04.2016, 13:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як визначити, що хлопець збуджений

Необхідною умовою для того, щоб статевий акт відбувся, є збудження чоловіка. Воно виникає як наслідок бажання, яке зароджується в мозку. До сих пір механізм виникнення бажання і збудження не вивчений до кінця, відомо лише, що важливу роль в цих процесах відіграють гормони. Визначити, що хлопець збуджений, ви можете за кількома зовнішніми ознаками.
Інструкція
1
Зовнішнім ознакою порушення чоловіки є збільшення артеріального тиску. Звичайно, тонометр в даному випадку вам не знадобиться. Підвищення тиску проявиться в прискореному битті серця, частому і глибокому диханні. Зіниці при цьому стають розширеними, але погляд ніби «стекленеет», стає нерухомим. У ці моменти у багатьох чоловіків голос стає більш грубим і низьким.
2
Первинним ознакою порушення є ерекція пеніса, при якій його пещеристое тіло наповнюється кров'ю, він збільшується в розмірах - на 6-7 см по довжині і на 2-3 см в діаметрі. Від наповнює його крові пеніс твердне.
3
Але слід враховувати, що ерекція не завжди є ознакою порушення. Іноді вона виникає вранці і пов'язана з переповненням сечового міхура. В деяких випадках ерекцію можуть викликати тісні джинси, тривале перебування в сидячому положенні, що заважає нормальному кровообігу. Тому ерекція може свідчити про сексуальне бажання тільки в комплексі з тими ознаками, які були перераховані вище.
4
У чоловіка бажання і, як наслідок, порушення виникає при візуальному сприйнятті, тому враховуйте цей фактор, якщо ви хочете завжди залишатися привабливою для свого партнера або чоловіка. Дляпідвищення збудження не противитися тому, щоб ваші сексуальні ігри проходили при слабкому освітленні. Багато жінок соромляться своїх вигаданих вад статури і вважають за краще секс в темряві, але для чоловіків дуже важливо бачити свою партнерку під час статевого акту.
5
Ознакою сильного збудження може служити зосередженість і відсутність слів. Чоловік повністю віддається насолоді, концентруючись на візуальних і тактильних відчуттях. Тому ображатися в ці моменти на його мовчання вам не варто, але от стримувати свої емоції не треба - стогони насолоди, які видає жінка під час статевого акту, здатні багаторазово підсилити бажання, звичайно, якщо вони звучать природно.
 
OlenkaДата: Середа, 13.07.2016, 18:30 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Зазвичай це видно!
 
OlenochkaДата: Четвер, 02.11.2017, 18:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Чоловік в сексі не може вдавати, що він збуджений і хоче ... А жінка може і просто полежати.
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Як знати чи хлопець збуджений
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом