MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Дивні факти про соски
Дивні факти про соски
OlenkaДата: Пятниця, 24.06.2016, 21:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ви Збільшите За Допомогою Пірсингу Сосок

Думаєте проколоти соски? Пірсинг соска часто приводить до збільшення розміру соска, так що будьте готові. Також, якщо ви проколите ваші соски , знайте, що ваш пірсинг може зайняти до шести місяців поки все загоїться.

Рідина може вийти з сосків, навіть якщо Ви не вагітні або годуєте грудьми

Гаразд, тепер це вже лякає: деякі вагітні/годуючі мами почнуть годуючих, почувши звук плач дитини. Але рідина може вийти з сосків, навіть якщо Ви не годуєте грудьми або вагітні. Це природно, коли соски були стиснуті зубами чи руками партнера. Але якщо ваші соски роблять розрядку самостійно з нізвідки, ви повинні звернутися до лікаря якомога швидше.

Ви Можете Отримати Оргазм Від Стимуляції Сосків

Для багатьох соски є ерогенною зоною. Це особливо актуально для людей, для жінок. Коли ваші соски стимулювала, ті ж "центри задоволення" мозку починають працювати як, коли ваш клітор, вагіна, вульва і т. д. стимулюються. Деякі люди навіть можуть відчувати оргазм тільки від стимуляції сосків. Якщо ви один з тих людей, вважайте себе щасливчиком!

Ваші Соски Ненавиджу Вправи

Ти спортсмен? Вправи можуть викликати велике тертя між вашої грудьми і вашим одягом, і роздратування може залишити досить неприємні результати. Переконайтеся, що ви носите правильно спортивний бюстгальтер! .

Ви Можете Втратити Відчуття В Сосках, Якщо Ви Зменшуєте Соски

Якщо ви робите операцію по збільшенню грудей, ви можете поцілувати одну з ваших ерогенних зон "прощай". Є дослідження , що свідчить про те, що чим більше розмір грудей імплант, тим більше ймовірність втратити відчуття в сосках. Ви ризикуєте якщо у вас є скорочення, теж. Фактично, ви можете повністю втратити відчуття ніпель.

Витягнуті соски

Ти знаєш, що соски стирчать? Ну, близько 15% жінок мають втягнуті соски. Втягнуті соски не погано для вас. Грудне вигодовування може бути складніше, але це про це. Соска може бути "виправлено" з допомогою операції, але це чисто естетичне рішення, а не здоров'я.

У Деяких Людей Є Додаткові Соски

Сверхштатные соски (додаткові соски ака) не працюють таким же чином, що, е-е, класичний сосок роботу. Це не так, як ви збираєтеся годувати дитину груддю додаткових сосків на животі; вони не розвивати, щоб стати справжнім синя груди. Вони більше схожі на родимки, насправді. Гаррі стайлс (на фото, попередньо мильонов татуювання) ще парочку! Маючи більш ніж двома сосками однак не це: єдиний у вісімнадцять осіб повідомили про наявність одного. Але вони ще досить прохолодно, так? Ой, а як випадковий зауваження, хлопці, як правило, мають їх більше, ніж жінок. Тю...

Наявність Волосся Навколо Сосків Є Абсолютно Нормальним

Так, волосся ростуть там. Будь ласка, припиніть психувати. Це 100 відсотків натурально і нормально.
 
OlenkaДата: Неділя, 22.01.2017, 00:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
У нашому будинку дуже погана шумоізоляція. Настільки погана, що я навіть спокійно чую телевізор, який дивляться сусіди. І коли ми з дівчиною займаємося сексом, вона кричить як різане кошеня. По всій квартирі стоїть просто приголомшуючий ор. І відразу піднімається настрій, коли уявляю в цей час своїх сусідів, сорокап'ятирічних інтелігентних людей, які з розумним виглядом п'ють каву і розмовляють про політику на тлі такого звукового супроводу
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Дивні факти про соски
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом