MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Стрінги. Чому не варто їх одягати! (Білизна вибір.)
Стрінги. Чому не варто їх одягати!
OlenkaДата: Субота, 25.06.2016, 18:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ви безумовно не повинні носити стрінги
Стрінги ексуальні, молодіжні, трусики але, на жаль, вони не ідеальні. Здорова вагіна має збалансований рівень рН 3.5-4.5, який тримає тільки потрібну кількість корисних бактерій/погані бактерії, іноді стрінги можуть порушити цей баланс. Чому? Вузька форма стрінгів дає більш схильність рухатися протягом дня. По суті, це квиток в одну сторону для поганих бактерій з дупи які можуть передатися в піхву. Крім того, більшість з них сексуальні і не зроблені з бавовни і тому менше дихають. Все це в сукупності заштовхує бактерії в піхву, залишивши Вам можливість інфікування.

Ми знаходимося під великим соціальним тиском, щоб завжди виглядати "сексі". Насправді це просто не здорово носити стрінги щодня. Пам'ятайте, що більшість наших мам і бабусь ніколи не носила стрінги, і вони якось вижили. Це досить недавнє явище. Якщо хтось помітить, що у вас є лінія нижньої білизни , вони можуть це пережити.

Ви носите прокладки

Признайся - ти намагалась ставити прокладки на стрінги під час місячних або кров'янистих виділеннях. Це не тільки незручно, це також шкідливо для здоров'я. Ви можете не усвідомлювати цього, але це просто бактерії. Прокладки і стрінги не дуже гарне поєднання!


Коли ви хворі

Коли ви нездорові, ваша імунна система серйозно порушена. Ви, менш маєте сили, щоб боротися з бактеріальними інфекціями.



Ти носиш багато шовку

Шовк швидко стає вологим, дозволяючи бактеріям рости. Крім того, мережива на стрінгах може тертися об шкіру і викликати роздратування, від цього стаєте прийнятливими до інфекції.


Коли ви працюєте

Поєднання поту, тепло і рухів тіла може створити "ідеальний шторм" і розмноження бактерій. Це особливо ризиковано, якщо ви збираєтеся залишитися у вашому одязі деякий час після закінчення тренування. Вибирайте те що більш комфортне дял Вас, а також має більший рівень захисту


Ти одягнеш коротку спідницю або плаття

Короткій спідниці і стрінги, безумовно, сексуально. Бактерії на громадських, стільцях в школі, і в інших областях не повинні бути так близько до вашої жіночої частини.



Багато Інфекцій

Іноді ви страждає від запахів, дивні виділення, і дискомфорт інфекцій. В цьому випадку, краще працювати на випередження і вибрати найбільш зручну нижню білизну.
 
OlenkaДата: Четвер, 07.07.2016, 21:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Поради з підбору і носіння білизни :

? Уважно читайте склад тканини. Кращими визнані бавовна і шовк, а також віскоза і мікромодал. Уникайте покупок трусів, в складі яких є значна частка нейлону;

? Синтетична білизна може викликати роздратування шкіри і навіть спровокувати деякі гінекологічні захворювання, тому що така тканина погано пропускає повітря, накопичує вологу і дратує не тільки шкіру, але й слизову оболонку;

? Не купуйте дуже тісну білизну, носіння якої може стати поштовхом для виникнення циститу, запалення матки і яєчників;

? Якщо ви міряєте нижню білизну перед покупкою, переконайтеся, що на ній є спеціальна гігієнічна наклейка;

? Медики рекомендують міряти білизну поверх своїх трусиків, навіть якщо наклейка все ж є;

? Після покупки виперіть придбану білизну і пропрасуйте праскою (як показує статистика, 90% жінок в Україні надягають нижню білизну без обробки, відразу після покупки);

? Синтетична білизна носіть не частіше 1-2 разів на тиждень;

? Якщо ваші трусики все ж із синтетичних матеріалів, гінекологи рекомендують користуватися щоденними прокладками, при цьому не забуваючи регулярно їх міняти;

? Не рекомендується носити стрінги весь день, при цьому ніколи не спіть в них вночі, замінюючи більш полегшеними варіантами, наприклад, сліпами (постійне носіння трусів-стрінгів в деяких випадках призводить до атрофії слизової оболонки статевих органів);

? Фізіологи налаштовані проти щоденного носіння корегуючої (утягуючої) білизни. На їхню думку, вона призводить до ослаблення м'язів, в результаті чого можуть з'явитися болі в спині і порушиться постава.

 
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 16:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Стринги у спеку носити небезпечно
Трусики-стринги влітку стають особливо актуальними: їх можна носити під обтягуючі і прозорі речі, а загар в такому купальнику отримується рівним і красівим.Однако постійне носіння такої білизни може бути небезпечним для здоров'я.

Улюблені багатьма кокетливі стрінги при постійному носінні можуть стати реальною загрозою жіночому здоров'ю. По-перше, ці трусики сприяють розвитку дріжджових вагінальних заражень, а також інфекцій сечових шляхів. Зазвичай така білизна виготовлено з синтетичних тканин, наприклад нейлону. Відомо, що такі матеріали утримують вологу, а тепла волога середовище ідеальне для життя небезпечних бактерій. Крім того, стрінги допомагають виникла інфекції швидко поширитися, «використовуючи» смужку стрінгів як місток. По-друге, надмірне захоплення такою білизною веде до появи роздратування, а також розривів і навіть геморою. Трусики скроєні так, що їх задня деталь може травмувати і натирати ніжну шкіру. Якщо таке відбувається постійно, проблем не уникнути.

Такі трусики жінкам необхідно одягати якомога рідше, а надягаючи дотримуватися таких правил:

1. Не варто носити трусики-стринги в жарку і вологу погоду: вони сприяють подразнення ніжної шкіри.

2. Вибираючи білизну, потрібно стежити, щоб воно було виготовлене з натуральних тканин, таких як бавовна або шовк. Ці матеріали добре пропускають повітря і перешкоджають виникненню парникового ефекту.


3. Треба підбирати трусики за розміром. Нещільно прилеглі стринги не так небезпечні з точки зору розповсюдження інфекції, як тісні і вузькі.

4. Не варто носити стрінги цілий день. Як тільки випаде можливість, краще змінити їх на більш закриту модель.

5. Бажано не носити купальники з трусиками-стринг.


Прикріплення: 8496244.jpg (48.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 05.07.2018, 18:12 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Мій чоловік обожнює мереживну білизну. Купую кожного тижня нові трусики, одягаю їх і кручу попою перед ним, кажу - хочеш мене трахнути?)
Ох, людоньки, що ж потім твориться, ммм. Нахиляє мене рачком, відсовує ті трусики і насаджує.
Ось такий ритуал маємо. І гардеробчик новий завжди, і чоловік шаленіє від мене)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Стрінги. Чому не варто їх одягати! (Білизна вибір.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом