MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Про дівчат і поцілунки, про красу і здоров'я, про любов
Про дівчат і поцілунки, про красу і здоров'я, про любов
OlenkaДата: Вівторок, 01.11.2016, 20:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Найцікавіші факти зі всього світу про все, що нас стосується. Про дівчат і поцілунки, про красу і здоров'я, про любов і закоханість.


Про красу

За перший конкурс краси можна вважати змагання трьох богинь Гери, Афіни й Афродіти. У журі вони запросили людину – Париса, який і віддав головний приз – яблуко і звання Прекрасної - Афродіті. Адже саме з цього і розпочалася Троянська війна. Ні до чого ці конкурси, нехай краси буде нескінченно багато. Адже кожна з нас гарна по-своєму.
А в Уганді проводилися абсолютно особливі конкурси краси, де на обличчя конкурсанток ніхто не звертав уваги. Адже вибирали власницю найкрасивішої попки. Деякі учасниці дійсно володіли настільки вагомими достоїнствами, що не могли навіть вставати без сторонньої допомоги. Гарного повинно бути багато, але не настільки ж...

Про поцілунки

Виявляється, сам процес поцілунку по-науковому називається філематологія. Учені підрахували, що три поцілунки середньої тривалості на день позбавляють нас від 1 зайвого кілограма за 1 рік. Цікаво, чи проводилися досліди і чи багато було добровольців? І взагалі, яка вона, середня тривалість поцілунку?

Ось наприклад, в одному з міст в Меріленде не можна цілуватися більше однієї секунди! Хто міг придумати таке правило?! Якийсь дуже строгий тато, напевно...
Але який би тривалий і солодкий поцілунок не був, для нас він пролітає в одну мить. Отже, нехай буде в нашому житті більше поцілунків, гарних і різних.

Про любов

Учені говорять, що закоханість стимулює зростання мозкових клітин. Значить, ми розумнішаємо, коли закохуємося! Отже, закохуватися вигідно вдвічі!
При цьому, всупереч усім міфам, лише одна з чотирьох дівчат втрачає апетит через любовні переживання. А у закоханих хлопців апетит не тільки не пропадає, але навіть підвищується.

Коли людина щаслива або закохана, його організм природним чином виробляє речовину фенілетиламін. Ця речовина міститься в  шоколаді і какао. От чому його люблять практично всі дівчата. Адже закоханість - найпрекрасніше почуття на світі.

Про нас

Нас багато, ми прекрасні та дивовижні, світлі та темненькі, руді та каштанові, веселі та сумні, ми - дівчатка, дівчата, жінки, і нам належить увесь світ.
До речі, найпопулярніше жіноче ім'я у світі - Ганна. Більше ста мільйонів жінок відгукуються на це ім'я. Отже, дорогі Ганни, Аннушки й Анюти - за нами ціла армія тезок!

І колір волосся теж не постійний. Ми обожнюємо змінювати зовнішність і експериментувати.  А чим частіше дівчина змінює колір волосся, тим більш активну життєву позицію вона  займає. І частіше стають успішними. А як же - адже навіть для зміни кольору волосся потрібна рішучість.Ми закохуємося, ростемо, пізнаємо світ. У ньому стільки цікавого, про що ми ще не знаємо. Ми прагнемо вести здоровий спосіб життя, і саме тому 4 з 5 довгожителів, що дожили до 100 років, - жінки.

Про такі дні

До появи тампонів і прокладок всі викручувалися, як могли. Ескімоски використовували шкірки хутрових звірів, ягель і тонку вільхову стружку. Ті, у кого по сусідству було море, брали для своїх жіночих потреб водорості. А тампони взагалі з'явилися завдяки коням! Дружина одного американського хірурга любила кінні прогулянки. Але звичні прокладки в критичні дні не дозволяли займатися улюбленим хобі. Вихід з положення знайшов дбайливий чоловік,  що придумав для неї тампон, згорнутий з хірургічної вати, прошитий по всій довжині шнуром і поміщений в картонну трубочку (аплікатор) для легкості введення. Свій тампон він назвав «Tampax», від англійських слів «tampon» (тампон) і «pack» (упаковка).

А для найпередбачливих і економних є нові упаковки Always Ultra. У них у два рази більше твоїх улюблених прокладок. При товщині всього 3 мм прокладки Always Ultra захищають краще, ніж товсті. І вже звичайно, Always Ultra більш непомітні, ніж звичайні товсті прокладки і комфортніші у використанні.
Прикріплення: 0639834.jpg (87.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Про дівчат і поцілунки, про красу і здоров'я, про любов
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом