MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Без табу: анальний Секс
Без табу: анальний Секс
OlenochkaДата: Понеділок, 12.11.2018, 14:59 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 4514
Люблю анальний секс. Скажу чесно, перший раз було дуже боляче і неприємно, тому що я була до цього не підготовлена ​​і хлопець зробив це рєзко. Спробувала я потім зі своїм нинішнім хлопцем, якому подобається АС. Зробив він все ніжно, акуратно, без болю. Найголовніше це смаска і вміння розслабитися, краще всього якщо ви будите на боці. Зараз я від АС кінчаю відразу, ніяких неприємностей ніколи не було. Написати це я вирішила для дівчат які проти, а їх тут багато, швидше за все не пробували чи був невдалий досвід і з не тим партнером.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 26.11.2018, 21:43 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4514
Завжди хотіла спробувати АС, думаю запропонувати хлопцеві. Але біда в тому, що я прямолінійна як паровоз, а фраза "Слухай, трахни мене в зад!" точно зіб'є весь настрій (

Підійди до нього ззаду, обійми, поласкай, і томним, еротичним голосом скажи "коханий, я хочу спробувати анальний секс"
Не бійся, це ж твій партнер, ти знаєш краще, як йому преподнести, щоб він від цього не обламався, а збудився
 
OlenochkaДата: Субота, 01.12.2018, 12:30 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4514
В мене з моєю дівчиною відбувся анальний секс.Кохана каже що їй це подобається,а я не впевнений чи їй це подобається ,чи вона мені хоче просто догодити,так як анальний секс люблю я.Скажіть дівчата як ви ставитесь до анального сексу? І чи погодились би на це заради свого коханого? 

Якщо би геть зовсім не було чим зайнятися окрім АС, то можна було б навчитися і полюбити, та на разі це не моє, так як приносить не задоволення, а дискомфорт. Партнер не наполягає, так як нам і без того
 
OlenochkaДата: Середа, 19.12.2018, 23:52 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4514
В мене таке питання:У мене є друг і ми з ним трахаємось час від часу і він запропонував в анал,я трохи боюсь і незнаю,що мені робити?
Я взагалі незнаю,що і як!то болить?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 15.02.2019, 00:06 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4514
Я скоро вихожу заміж за свого коханого,чекаємо мого повноліття,я незаймана,але до того як зустріла свою половинку мала досвід анального сексу. Підскажіть,може мій коханий якось побачити, що у мене був анальний секс, дуже переживаю! Д 17.
 
OlenochkaДата: Субота, 08.06.2019, 09:52 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 4514
Із коментарів:

Нарешті вламав дівчину на анальний секс. І хто ж міг подумати, що це стане трагедією для нас обох. А все тому, що дівчина взяла і обісралась.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 25.06.2019, 15:44 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 4514
Цитата
Вчора вперше був анал, спочатку він відтрахав мій анус язичком, потім членом - божественне відчуття, як психологічно так і фізично. Сьогодні моя черга пестити його чудовий задок
 
OlenochkaДата: Середа, 11.09.2019, 08:50 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 4514
Цитата
Анальный секс - ощущения

Каждая женщина хотя бы раз в жизни задумывалась, как бы разнообразить половую жизнь? И внести в отношения, что то новенькое? Для решения такого вопроса многие пары практикуют анальный секс.

Разумеется, женщину, начитавшуюся различных форумов, начинают одолевать сомнения и страхи, на самом ли деле ощущения во время анального секса такие приятные? И стоит ли пробовать такой не совсем стандартный вид сексуальных отношений?

Какие ощущения при анальном сексе?

Бытует мнение что женщина занимается анальным сексом только для того, чтобы осчастливить своего партнера. Однако оно ошибочно. Ощущения женщины при анальном сексе каждый раз разные, но это не означает что они не приятные. Здесь все зависит от скорости проникновения и размера полового органа партнера.

В большинстве случаев ощущения девушки при анальном сексе настолько сильны, что она в состоянии испытывать сразу несколько оргазмов одновременно. Объясняется это тем, что в анальном отверстии сосредоточено огромное количество нервных окончаний, при воздействии на которые в мозг отправляется информация о стимуляции точки G. Чтобы достичь наивысшего наслаждения рекомендуют стимулировать одновременно клитор. Такое воздействие на клитор усиливает оргазм и обеспечивает дополнительную стимуляцию нервных окончаний, сосредоточенных в тазовой области.

Ощущения при первом анальном сексе

При первом анальном сексе женщина может испытывать неприятные ощущения в начале. Чтобы получить удовольствие ей необходимо максимально расслабиться и настроиться. Считается что перед занятием анальным сексом в первый раз, девушке лучше сначала испытать вагинальный оргазм. После этого все немного расслабиться и набухнет. В таком положении и партнеру будет легче войти и женщине будет приятнее. Так как стенки кишечника очень тонкие, есть вероятность получения маточного оргазма, который при вагинальном сексе практически невозможен.

После анального секса - какие ощущения?

Ощущения после анального секса так же различны. Одни женщины жалуются боль в тазовой области, другие восторгаются ощущениями. Здесь, как и во всех сексуальных делах все весьма разнообразно и индивидуально.

Каждый человек индивидуален и его ощущения несравнимы с ощущениями другого. Главное в занятиях анальным сексом – не переусердствовать. Правильный подход и отсутствие насилия поможет вам достичь наивысшего наслаждения.
 
OlenochkaДата: Неділя, 03.11.2019, 21:43 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 4514
Цитата
З пікафоруму
Можу підказати як на анал пробити дівчину. Спершу треба підготувати. Коли ви в місіонерській позі, поклавши руки їй під попку, і відчувши що вона близька до оргазму, акуратно пальчиком в попку їй залізь. Поки вона кінчає, їй буде не до твоїх пальців. А ти таким чином ставиш якір - через кілька раз у неї оргазм буде асоціюватися саме з анальними ласками. Потім те ж саме в доггістайлі робиш. Потім після її оргазму палець не виймаєш, а легкими рухами масажуєш їй очко, "розробляєш". Пару раз так робиш, вона вже звикне до цього, і можна буде після чергового масажу увійти в анус вже членом.
 
OlenochkaДата: Субота, 09.11.2019, 14:11 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 4514
Ми з коханим дуже любим експерименти в сексі і нові відчуття. Перепробували мабуть уже все. А цієї ночі зрозуміли, що у чоловіків теж може бути анальний оргазм, коли я задовольнила його фломастером! Хлопці, спробуйте і ви! Вам точно сподобається!
 
OlenochkaДата: Неділя, 17.11.2019, 22:54 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 4514
А вам теж таке подобається?
 
OlenochkaДата: Середа, 20.11.2019, 09:47 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 4514
Цитата
Моя дівчина не бриє...попу...типу, взагалі. Хоча анальний секс любить. Но я не можу так. Бо сам його люблю та і куні теж...розмови були Но вона ні в яку не буде нічого з цим не робити. Каже що брити не буде бо потім колить і порізатись можна. Як вже не вмовляв і все рівно ні. Хоча тіло просто бомба, попа також Но те волосся в середині...не можу я так. Вже задумуюсь за зраду або кинути її, хоча не знаю бо кохаю... це ніби заноза в пальці так само дискомфорт для мене у сексі. (Шутки про те чи я сам бриюсь залиште при собі) в мене завжди все гігієнічно вибрито. Порадьте що робить
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.01.2021, 12:33 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 4514
Чоловік пів року впрошував мене на анальний секс. Я сказала, що погоджуся, якщо теж трахну його в анал. Він почав кіпішувати і образився. Ну а що за нерівність така? Чому жінку можна трахати в анал, а чоловіка ні? Ми що якісь нижчі створіння? Чи в нас попа якась інша?
 
OlenochkaДата: Четвер, 06.05.2021, 09:42 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 4514
Як пояснити чоловіку, що анальний секс це нормально?
Він категорично проти
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Без табу: анальний Секс
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом