MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Без табу: анальний Секс
Без табу: анальний Секс
knopaДата: Пятниця, 14.04.2017, 15:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
На нашому форумі є багато цікавих тем, задають складніші та простіші питання. Середних є і ті, які викликають деякі суперечки – тобто, наприклад тема, пов'язана з анальним сексом. В чому полягає такий вид сексу, і якісумніви з ним пов'язані? Ми відповімо на найбільш часті тапопулярні питання.



Анальний секс – що це взагалі таке?

Анальний секс це різновид статевого акту, базується на введенні статевогочлена в задній прохід. Колись вважалося, щотакий секс потрібний тільки для гомосексуальнихпартнерів, однак сьогодні відомо, що це практикують багатопар.

Анальний секс приємніший?

Для деяких людей – так. Чоловіки, які його люблять, стверджують що
приємніше і пов'язано з більшимтертям (анус тугіший, ніж піхва). Для деяких жінокцей вид сексу може моментально доводити їх до оргазму. Неможна, приховати що існує велика група жінок, які нехочуть такого виду сексу.

Чи анальний секс є болючим?

На жаль, у багатьох випадках – так. Особливо тоді, коли немає належного зволоженняслизової оболонки прямої кишки. У разі, якщо ви зважитеся на такий секс, завжди потрібнопам'ятати про правильне зволоження. В іншому випадку, біль під час статевого акту може бутидуже сильним.

Через анальний секс можна заразитися хворобами, що передаються статевим шляхом?

На жаль, так – і це з більшою ймовірністю, аніж під час звичайного статевого акту. Це пов'язано з тим, що ніжнуслизову оболонку дуже легко пошкодити, що є свого роду "відкриттям дверей" длявірусу. Варто також додати, що навіть презерватив не є достатньою
гарантією, так як внаслідок підвищеної сили тертя він може бути пошкодженим.

Через анальний секс можна завагітніти?

Якщо у чоловіка відбувається еякуляція під час анального сексу, то скоріше це
не можливо. Винятком є, ситуації (дуже можливо), колисперма витікає з ануса і потрапляє в переддень піхви. У такій ситуації
зачаття вже малоймовірно.

Чи анальний секс може призвести допошкоджень та / або до проблем зі здоров'ям?

Теоретично, при використанні хорошої якості зволожувачів і дуже ніжним проникненням – парі, яка любитьсебе таким чином не загрожує нічого поганого. Проте варто пам'ятати, що
слизова заднього проходу дуже ніжна, так що може їй загрожувати тріщини. Більшою  ймовірність виникнення інфекції вірусної абобактеріальної, після такого роду сексу.

Якщо хлопець вмовляє мене наанальний секс, я мушу погодитися?

Як і у випадку будь-якого виду сексу, дуже важливо, щоб обидва партнери
відчували себе впевнено і також хотіли спробувати це задоволення. Прохання на анальний секс з причин("бо всі так роблять", "тому що він мене залишить",
"тому що я так постійно відмовляти") є дуже великою помилкою.Варто також додати, що зрілий партнер не буденаполягати на цей вид сексу, навіть, якщо його дівчина не погодиться на це,
протягом усього часу відносин. Для деяких дівчат такийвид сексу абсолютно виключений, і ви повинні поважати це.

Можна змінювати види сексу під часодного статевого акту?

Зміна анального сексу у звичайний без миття члена небезпечна з дуже конкретної
причини – таким чином, передаються бактерії, присутністьяких у піхві може призвести до серйозної інфекції. Так що, якщо після
"спроби"  пам'ятайте, щоб перед
початком наступного співвідношення скористатися душем.
Прикріплення: 4425957.jpg (59.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 02.10.2017, 14:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Я хлопець, 25. Я обожнюю анальний секс, але моя половинка м'яко сказати його ненавидить. Коли доходить до справи, я намагаюся зробити все
акуратно, спочатку одним пальцем, ну і поступово. А вона з психом каже
заганяй відразу, а як заганяю, так вона мало не в стіну відригує з
дикими криками. Дає максимум 5 хвилин на цю справу. Намагаюся зробити
так, щоб вона отримала від цього задоволення, а вона ні в яку ...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.03.2018, 13:47 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
З дівчиною зустрічалися три роки, секс шикарний, але от на анал не погоджувалася, лише пару спроб в нетверезому виглядіІ ось одного разу справа дійшла до того, що я дозволив їй трахнути себе пальцями (масаж простати) , до слова вона давно хотіла це зробити, але я був протів.Но моя оборона рухнула і вона зробила свою справу, після зі словами "тепер твоя черга" вона сіла на мій член і ми зробили це.Саме головне їй сподобалося, і після цього з аналом ніяких проблем, практично кожен секс.Це все до чого, головне психологічний бар'єр, коли вона зрозуміла, що я їй довіряю себе повністю-зробила те ж саме!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 16.03.2018, 10:34 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Вчора чоловік нарешті таки умовив мене на анальний секс. І знаєте, це не так вже боляче, як здавалося, цілком терпимо, але кайфу не зловив ні я, ні він. Раз і назавжди вирішили, що класичний секс для нас.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.03.2018, 10:04 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Дівчата от ви все боїтеся сексу в попу, але ж якщо МЧ робить все правильно, то вам зовсім не буде боляче. Я сама спочатку боялася, думала боляче, а коханий зробив все так ніжно і акуратно, що аж до приємної тремтіння. Найбільше подобалися його слова під час входження в попку: "Тихо, тихо моя хороша ''. Він відкрився для мене з іншого боку, як ніжний, ласкавий . Люблю його. Не бійтеся дівчата, робіть коханим приємно:
 
OlenochkaДата: Неділя, 13.05.2018, 19:23 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Правила Анального Сексу



Скаржаться мої подруги – не їм подобається анальний секс. При найближчому розгляді з'ясувалося, що вони його просто не вміють готувати. Ще при більш близькому з'ясувалося, що чоловіки його не вміють готувати. З зібраної мною статистики майже кожну жінку в молодості намагалися трахнути в попу, і майже кожна відчула біль, шок і дістала страх перед анальним сексом. І тільки, виявляється, деякі відважні особи пішли по цьому тернистому шляху і осягнули всі принади найдавнішого із способів спілкування чоловіків і жінок.

Я не хочу в цьому пості розглядати питання типу «моя дівчина не дає мені в попу шоделать?» або «він хоче його засунути туди, а я падаю в обморок від однієї цієї думки, шоделать?». Я хочу описати кілька важливих і основних правил анального сексу, про яких мало хто знає або згадує, коли справа доходить до справи.


Правило перше.
Анальний секс для жінки гарний після декількох оргазмів. Бажано, щоб серед цих попередніх оргазмів були і кліторальні. Після них вся промежина розбухає і чутливість тіла змінюється. Відчуття при анальному сексі зовсім інші, порівняно з тими, які виникнуть, якщо засунути член в жопу прямо з порогу по холодному.

Правило друге.
Жінки! Лежіть на боці. Підігніть коліна небагато. Тоді ви ні на кого не тиснете, на вас ніхто не тисне вагою тіла, тому саме на боці найменший травматизм і драматизм.

Правило третє.
Больові відчуття в будь-якому випадку. До цього потрібно морально підготуватися і змиритися. При хорошому розкладі вони будуть на самому початку, поки сфінктер не розтягнувся. Самий неприємний момент – коли член ще не увійшов весь, а лише його початок. Саме через дупу у вас є великий шанс випробувати матковий оргазм в чистому вигляді. Тому чим швидше ваш (або чужий) чоловік увійде у вас весь і почне рухатися, тим швидше припиняться больові відчуття і почнеться щось цікаве. Поекспериментуйте з амплітудою рухів, від неї теж дуже залежить, приємно чи буде боляче.

Є ще нюанс: у момент проникнення сфінктер потрібно розслабити, а коли член вже там – навпаки, стисніть сфінктер злегка, це все зведе больові відчуття до повного мінімуму, а легке (увага: легке!) стиснення сфінктер вам дасть той же ефект, що і стиснення піхви – відчуття яскравіші й приємніше. Хто не вміє стискати піхву – йдуть в сад вчити матчастину і тренуватися.


Правило четверте.
Клізма не є настільки необхідним засобом, тому що якщо ваш анальний статевий акт затягнеться, в будь-якому випадку від механічної стимуляції прямої кишки спрацює перистальтика решти кишечника, і ви все одно мінімально забруднитеся. Просто не їжте прямо перед сексом. Якщо ж ви дуже сильно боїтеся вмісту вашої прямої кишки – анальний секс не для вас, забудьте і поставте на ньому хрест, це не для вас. Секс, до речі, взагалі не для гидливих людей.

Якщо не боїтеся – просто заздалегідь приготуйте серветки, а потім відразу в душ. Бридливим чоловікам можна скористатися анальним презервативом – він відрізняється тим, що щільніше звичайного.


Правило п'яте.
Мастило строго обов'язково, і багато. Дуже мило, якщо воно з анестетиком. Про змащення піхви не йдеться, цього швидше за все, буде недостатньо. Я взагалі думаю, що анальний секс без змащення прирівнюється до розряду середньовічних тортур. Тому не пошкодуйте кровно зароблених – купіть мастило.

На останок додам, що сенс анального сексу не тільки в неповторних відчуттях, які не досягти ніяким іншим способом. Є тут ще важливе психологічне: саме так чоловік відчуває повне володіння жінкою, а жінка йому повністю і цілком віддається.
Прикріплення: 4953800.jpg (57.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 18.05.2018, 09:10 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Я обожнюю всі види сексу - класику, анальний і оральний. І чесно відмовитися від якогось виду не можу. Мене запитали а якби залишився один вид сексу, то я б змогла прожити - тільки при оральному сексі або тільки при класиці або тільки при анальному? (питання дітонародження не розглядаємо)
І тут я зрозуміла, що зовсім би не змогла тільки, якщо був би тільки оральний, хочу когось у собі. А жити тільки класикою або аналом можна.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 04.06.2018, 15:25 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Кілька місяців хотіла спробувати анальний секс, але дуже боялася болю і неприємних наслідків. Сьогодні набралася сміливості і попросила чоловіка зробити це. Таких відчуттів у мене ще не було, так приємно і зовсім не боляче. Дорогі дівчата, не сидіть на безглуздих форумах і не лякайте себе зайвий раз. Тепер анальний секс мій улюблений
 
OlenochkaДата: Вівторок, 12.06.2018, 16:28 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
Шкода анального сексу

Отже, в чому ж полягає шкода анального сексу? В першу чергу, він небезпечний виникненням інфекційних та венеричних захворювань, якщо займатися цим невміло або з випадковим партнером. Коїтус через анал вважається найнебезпечнішим видом статевого контакту щодо передачі ВІЛ-інфекції. Тому краще уникати такого виду близькості з незнайомою людиною, а якщо він трапляється, вживати всі необхідні заходи обережності. Зараз у продажу є спеціальні надміцні презервативи, створені саме для анального сексу. Не варто сподіватися на звичайні презервативи - вони можуть порватися, адже проникнення в задній прохід відбувається набагато важче, ніж у вагіну.

Потрібно користуватися Презервативами і при контакті з постійним партнером, навіть будучи в повній упевненості, що нічим не хворий. У прямій кишці багато різних бактерій, попадання яких в сечовипускальний канал здатне викликати у чоловіка розвиток інфекції. Вона передасться і партнерці, якщо переходити з анального сексу на вагінальний. При такому переході презервативи слід змінювати, інакше жінці може бути завдано великої шкоди.

Ще один шкоди анального коїтусу - ризик травматизму судин прямої кишки і поява на її поверхні тріщин. Вони виникають, як правило, в результаті помилок при здійсненні статевого акту подібного роду. Це може бути:

Надто швидке введення статевого члена-Занадто різкі фрикції-Недостатність або повна відсутність попередньої підготовки, з-за чого анальний отвір занадто звужено-Недостатність мастила ануса.

Вважається, що шкода анального сексу виражається ще в випаданні прямої кишки. Однак це відбувається в тих випадках, коли пара займається ним дуже часто і відноситься більше до гомосексуальних зв`язків, у жінок м`язи заднього проходу набагато еластичніші, ніж у чоловіків. Якщо спочатку вивчити всі нюанси анальної техніки, завжди дотримуватися їх і практикувати анальний секс не частіше двох разів на тиждень, навряд чи воно заподіє якоїсь шкоди. А користі принесе багато. Тому не варто відмовлятися від такого задоволення з-за наявності якихось забобонів. Адже в сексуальній сфері дозволено все! А інтим такого роду так зміцнює відносини.
 
OlenochkaДата: Середа, 01.08.2018, 08:55 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4511
Привіт,в мене з моєю дівчиною відбувся анальний секс.Кохана каже що їй це подобається,а я не впевнений чи їй це подобається ,чи вона мені хоче просто догодити,так як анальний секс люблю я.Скажіть дівчата як ви ставитесь до анального сексу? І чи погодились би на це заради свого коханого?
 
OlenochkaДата: Пятниця, 03.08.2018, 16:42 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4511
Почув в спорт-залі історію одного чувака. хотів спробувати анал з дівчиною, а вона не дала. Посеред ночі.пока вона спала засадив їй з усього маху. Стільки гівна йому ніколи не доводилося прибирати.
 
OlenochkaДата: Четвер, 13.09.2018, 20:59 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4511
Почав зустрічатися з дівчиною. Коли справа дійшла до сексу, спробували анал. Як вона сказала, до мене у неї не було анального сексу. Але коли я почав входити, вона вела себе спокійно, член плавно почав ковзати, і було досить широко. 
Після процесу вона сказала що у кожного по різному все відбувається, мовляв у неї пройшло безболісно.
 
OlenochkaДата: Четвер, 13.09.2018, 23:09 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4511
Читав коменти до одного посту, де хлопці яро закликали дівчину спочатку попробувати анальний секс, перш ніж казати, що їй це не подобається... Типу, не читав книгу але вона мені не подобається і тп... Так от, а скільки хлопців по такому принципу давали себе трахати в задній прохід? От просто цікаво, бо якщо всі такі сміливі і готові все пробувати, то мають і самі бути готові до таких експерементів... І не треба зараз розповідати що це щось інше і тд... Не пробував не знаєш, то давайте чоловіки також будуть пробувати анал, якщо так мислити...
Загалом, це я про те, що деякі речі, люди можуть просто не хотіти чогось, і це природньо, пробувати треба те, що хочеться спробувати, бо думаю якщо раптом ваша дівчина запропонує вас відстрапонить то відразу прохання щось попробувати притихне )
 
OlenochkaДата: Середа, 10.10.2018, 09:09 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4511
Я дівчина , люблю анальний секс ! Мій хлопець не в захваті від цього ! Як бути : розлучитися з хлопцем або з аналоm ?

Якщо він тебе любить,то буде звертати увагу на твої смаки, бажання))) а якщо вимахується,то шли куди подалі)))
 
OlenochkaДата: Пятниця, 12.10.2018, 14:01 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4511
Те саме відчуття, коли твоя дівчина сама хоче анального сексу, ти просто боїшся забруднитися і не знаєш, як їй про це сказати: (
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Без табу: анальний Секс
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом