MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Нереалістичні Очікування Хлопців Від Дівчат
Нереалістичні Очікування Хлопців Від Дівчат
OlenkaДата: Середа, 26.04.2017, 21:07 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Нереалістичні Очікування Хлопців Від Дівчат

Я твердо переконана, що однією з причин знайомства це очікування чогось , але вони в більшості випадків, дуже нереальні. Коли ці очікування не виконуються, люди розчаруються, і їм погано. Нереалістичні очікування стосовно любові, чоловіків, жінок та відносин у цілому все не так як в кіно, телешоу, книгах, журналах, соціальних стандартах, наше гендерне суспільство, застарілі поради, члени сім'ї, друзі... список можна продовжувати. Сьогодні, ми фокусуємося на несправедливі очікування хлопців на рахунок жінок.

Ці стандарти як і старомодне суспільство та їхнє нелогічне мислення, як і раніше надзвичайно поширене. Ці стандарти, як правило, застаріли та не дозволяють жінці бути індивідуальною. Звичайно що і жінки мають схожі та несправедливі очікування що до чоловіків. Наприклад, я знаю дуже багато дівчат, які твердо вважають, що хлопці повинні бути вищими ніж вони, або що хлопці повинні знати основи будівництва.

Але, ми фокусуємося на хлопцях сьогодні! Звичайно, не кожен хлопець почуває себе тпк, і для багатьох, ці речі не мають з ними нічого спвльного " ну тоді папа!", але давайте не прикидатися, що вони не існують, розумієш? Перевірте їх!


Наші Вагіни Будуть Пахнути Чудово



Якщо ти дівчина, то знаєш що твоя піхва пахне не дуже довго. Там дуже багато чого відбувається, і це може призвести до різкого неприємного запаху. А такі дні що немає жодного дивного запаху. Але це не заважає хлопцям думати, що піхва завжди повинна пахнути і виглядати "ідеально".
Хлопці, часто думають що вагіни будуть пахнути як свіжі квіти і чиста білизна. Я маю на увазі, що не повинно погано пахнути, або мати рибний запах, але вона має запах, і це не схоже на манго.


Щоб були Сексуально Досвіченні, Але Не Забагато



Не так багато молодих хлопців хочуть дівчат, які є сексуально недосвіченні та повним лузером в ліжку. Вони хочуть дівчину, у якої не великий сексуальний досвід , але очікують на Анальний Секс та Глибокий Мінет в першу ніч разом.
Занадто багато хлопців, очікують надто багато в ліжку. А досвід приходить від практики! Але більшість не хоче мати дівчину, яка мала надто великий сексуальний досвід до нього.


Ми дуже жіночні



Завжди хочуть, щоб жінка була традиційно жіночна, але не бажаючи грати чоловічі ролі. Багато хлопців люблять таких дівчат, які шанобливо ставляться до них, але не хочуть самі бути партнером, який "веде" у відносинах. Вони обурюються на дівчат вони самі роблять перші кроки, платять на першому побаченні ітд.. Натомість хочуть дівчину яка буде погоджуватися на його сценарій , не можна повністю палити їй мости та власні амбіції. Насправді, це не працює таким чином".

Ми Чудово Виглядаємо І Без Макіяжу



Звичайно, хлопці надто багато чекають від дівчат, коли справа стосується вигляду. Дівчина виглядає так само, як і з макіяжем, це неправда. Потрібно багато часу щоб підготуватися! Чоловік, який бачить жінку без макіяжу каже: ти виглядаєш втомленою, помилкове враження)." Цей лицемірний спосіб мислення є неприємним.

Ми весь час дуже турботливі



Одним з популярних думок про жінок полягає в тому, що ми легко долаємо труднощі в спілкуванні з людьми на емоційному рівні, але це не для всіх.
Всі жінки, природно більш дбайливі та мають емоційно високий інтелект, а тому більше підходять для боротьби з чужими неприємними емоціями. Завжди , не подобалося, що мене вчили товариству з юних років та радили як кєрувати своїми емоціями (не кажучи вже про інших...).


Ми зробимо все, що вони захочуть під час сексу



Завдяки порно, багато хлопців думають, що жінки створені, щоб задовольняти у ліжку. Ми залюбки виконуємо всі види часто неприємні а іноді небезпечні дії сексуального характеру, з незначною прелюдією, і це все призведе до швидкого та шумного оргазму.

Ми Практично Без Волосся



Волосся на тілі була великою темою для обговорень протягом тривалого часу, але її все ще варто згадати. Хлопці очікують, що дівчина завжди буде "Без волосся".

Ми завжди будемо відчувати оргазм під час сексу



Не всі дівчата, можуть досягти оргазм під час проникаючого сексу. Але, багато хлопців думають, що вони можуть довести дівчину до цього. Думають: Що " член + піхва = взаємний оргазм. Нічого не знає про важливість прелюдії, щоб стимулювати секрецію піхви, що робить секс 5000 раз більш більш комфортним для обох партнерів, і більшість молодих хлопців не розуміють, що жінка потребує близько 10 хвилин прелюдій і це стимуляція клітора, для того аби бути в змозі досягти оргазму. Прикро ще також, що багато хто не розуміє, що не так важливо якого розміру член. Звісно має значення великий/малий, але не в буквальному сенсі не так важливо для переважної більшості жінок. Крім того, ще страшенно дратує, коли хлопці хваляться ", як туга кицька." Типу, чувак, більшість дівчат тільки тісніші, якщо їх не збуджувати

Який з цих очікувань ви вважаєте найбільш несправедливим? Що ми забули додати? Поділіться в коментарях!
Прикріплення: 0686419.jpg (17.4 Kb) · 8915614.jpg (52.1 Kb) · 1000437.jpg (27.8 Kb) · 3982162.jpg (21.7 Kb) · 5011736.jpg (53.6 Kb) · 7354430.jpg (39.3 Kb) · 1122509.jpg (34.4 Kb) · 2203065.jpg (31.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Нереалістичні Очікування Хлопців Від Дівчат
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом