girlorg | Дата: Вівторок, 25.11.2014, 21:45 | Повідомлення # 1 |
| Я б порадила,що краще взагалі не користуватись тампонами...вони дуже шкідливі,але якщо вже є така необхідність тоді користуйся...важко сказати які кращі це залежить від самоі дівчини,не всім підходять однакові.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 13.03.2015, 18:30 | Повідомлення # 2 |
| Кожна дівчина пам'ятає перший раз, коли вона намагалася використовувати тампон. Мені було 13 років, і переважно всі подруги пробували носити тампон одного разу і я це зробила- вона закінчилась болем і я почала вірити що тампони це зло. Перенесемось в мою наступну розповідь "вода та канікули", і я знала, що мені потрібно навчитися носити тампон, інакше прийдеться відмовитись від будь-яких водних видів спорту. На щастя, я, нарешті,зрозуміла в чому справа і ніколи не повернувся більше до тампонів.
Для більшості дівчат, це норма, але є й інші, які мають величезні проблеми, коли справа доходить до теми тампони. Деяким дівчата просто не подобається думка про те щоб мати щось стороннє в тілі, в той час як інші нервують через те що можуть втратити цноту від тампона. Щоб ви не обрали прокладки чи тампони, просто знайте, що це ваше тіло і ви вибрали правильний шлях для вирішення проблем під час цих днів. .
|
|
| |