Автостопом по Європі. подорож Львів-Вроцлав-Прага-Мюнхен-Кар
|
|
girlorg | Дата: Пятниця, 28.11.2014, 00:06 | Повідомлення # 1 |
| пройшли модулі і всі студенти збирали нові методички в викладачів в мене були зовсім інші плани: я вирішив поїхати автостопом по Європі. Холодно, важко, але то було сильно!!!
Подорож була маршрутом Львів-Вроцлав-Прага-Мюнхен-Карлсруе-Люксембург-Париж-Брюсель-Роттердам-Амстердам-Гронінген-Гданськ-Краків-Львів. Вся подорож тривала 17 днів. Проїхав близько 3500 км. Змінив 48 машин. Витрати всього 6 євро!
За час поїздки їхав з наркодиллером і поліцейськими, жив в французького шеф-повара в Парижі і працівника Європейського Союзу в Брюселі, зустрів сліпого автостопщика з Сербії і львівських далекобійників під німецьким кордном! Відвідав могилу Степана Бандери і вписався в Лувр без квитків, шоб побачити Мону Лізу вживу! Пробував баварські сосиски в Мюнхені і галюциногенні гриби в Амстердамі. Відвідав футбольний матч Люксембург-Україна з вже використаним квитком, почавши скандалити, шо мені такий видали в касі
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 28.11.2014, 00:08 | Повідомлення # 2 |
| насправді він витратив більше 400евро каже... автор поїздки https://m.vk.com/lvivyanin там він описує як щоденник кожну країну і людей)) мені цікаво ... просто за дорогу 6євро
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 20:24 | Повідомлення # 3 |
| Я хочу повесить карту мира у себя дома, и воткнуть булавки во все места в которых я был. Но сначала нужно будет съездить в два верхних угла карты, чтобы карта не упала со стены.
Энтони де Мелло
|
|
| |
|
Olenka | Дата: Неділя, 28.05.2017, 09:51 | Повідомлення # 5 |
| Мало того, що ми відчуваємо себе героями (Оля - бо поїхала зі мною до Львова. Я - бо витягла її з собою), так ми й ще отримали неймовірні враження від всього, що відбувалося. Ми прогулювалися містом Лева і насолоджувалися життям, пили ароматну каву, слухали вуличних музикантів, ніжилися під львівським сонечком, що для мене ледь не диковинка, бо я протрапляю як не під хуртовину, то під зливу))) пройшли півміста, поки знайшли стадіон "Україна" на якому відбувався матч, спостерігали за витівками фанатів, насміялися протягом того часу, зустріли мою давню подругу і врешті-решт поїхали до дому. Втомлені, але щасливі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 17.03.2018, 12:05 | Повідомлення # 6 |
| Десь у Львові #instagram@lviv1256
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.09.2018, 22:02 | Повідомлення # 7 |
|
|
|
| |
Serathe | Дата: Середа, 17.10.2018, 22:22 | Повідомлення # 8 |
| Есть где почитать подробнее? Буду благодарен за любую рекомендацию.
Повідомлення відредагував Olenochka - Середа, 17.10.2018, 22:34 |
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 17.10.2018, 22:34 | Повідомлення # 9 |
| Що саме?
|
|
| |