MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Подорожі, Мови, & Листуванні » Подорож по власному місту.
Подорож по власному місту.
OlenkaДата: Середа, 16.11.2016, 20:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Дивний факт, але, опинившись в іншому місті, неважливо - в Україні або за кордоном, ми починаємо оглядати визначні пам'ятки, відвідувати музеї та цікавитися історією міста. Перебуваючи ж у рідному та, здавалося б, з дитинства знайомому місті, ми частенько не можемо похвалитися не тільки знаннями з його історії, але навіть не доходимо ні до музеїв, ні до театрів.
Настав час виправити цю ганебну помилку.

Навіщо це потрібно?
Знати і любити своє місто - природно для того, хто там народився і виріс. Але прагнення дізнатися про нього трохи більше, допоможе розширити твій кругозір і зрозуміти, що воно не менш цікаве, ніж світові столиці. Кожне містечко приховує свою історію і свої звичаї, які і роблять його несхожим ні на одне інше місто.

Як це влаштувати?

Уяви собі, що ти влаштовуєш екскурсію для тих, хто вперше потрапив до твого міста.
Вибери 2-3 пам'ятки, розташовані поруч, дізнайся про них все. Якщо ти читаєш цю статтю, це означає, що ти вмієш користуватися інтернетом.
Роздрукуй найцікавіші факти. І вперед - досліджувати пам'ятки!
Зрозуміло, це заняття вимагає гарної компанії. Можна поділити між друзями, хто і про що буде розповідати. Вийде навіть маленьке змагання.
І ось раптом ти зрозумієш, що будівля, повз якої ти проїжджала або пробігала сотні разів, зберігає за своїми стінами тисячолітні історії. Вона бачила зради, війни і революції, пережила безліч поколінь твоїх предків і може багато чого тобі розповісти, достатньо лише зацікавитися її історією. Це надзвичайно захоплює!

Музейна рідкість

Крім краєзнавчого музею, який допоможе дізнатися більше про власне місто і місцевості, де він знаходиться, у твоєму розпорядженні – увесь список музеїв міста. Завдання максимум - обійти їх усі і дізнатися, що там знаходиться, склавши власну думку.

Трошки порад для початківця у справі відвідування музеїв:

1. Найчастіше дивовижне враження складають маленькі незвичайні музеї. Наприклад, до музею мишей в крихітному містечку Мишкін їдуть здалеку. Так що вивчи список - раптом там є щось незвичайне - музей плюшевих ведмедиків або музей чаювань.
2. Великі музеї краще відвідувати в декілька прийомів. Занадто багато інформації для одного відвідування призведе до того, що все одно нічого не відкладеться у пам'яті. Оптимальний час, проведений у музеї, - година-півтори. Вирішіть заздалегідь, яку частину експозиції ви плануєте оглянути, чи зорієнтуйтеся на місцевості.
3. Слідкуйте за розкладом виставок і зміни експозицій. Виставки - відмінний привід побачити колекції інших музеїв, не відвідуючи для цього міста, у яких вони зберігаються. А зміна експозиції означає, що в залах музею зараз виставлені роботи, що раніше зберігалися в запасниках, перебували на реставрації або вперше демонструються разом, в рамках нової теми.

Знайдіть нові цікаві місця

Ви можете скласти свій список дивовижних місць свого міста, насолоджуючись пішими прогулянками по околицях та потрапляючи туди, де ще ніколи не бували. Адже не завжди знаєш, де можна знайти найзатишніший сквер або відмінний майданчик для катання на роликах. Кращий спосіб вивчення околиць - прогулянки з друзями. Звичайно, не варто шукати пригод на пустирях чи закинутих будмайданчиках. А от обійти центр міста вздовж і впоперек - відмінна пригода для справжніх друзів!

Арсенал мандрівника

Що важливо не забути, вирушаючи у подорож навіть власним містом? Карту міста чи району, який ви вивчаєте, зручне взуття, термос із чаєм і гроші на проїзд. У критичні дні не забудь взяти з собою прокладки Always Ultra. Справжні мандрівниці - запасливі й завбачливі!
Вивчіть маршрути громадського транспорту. Якщо ви втомитеся гуляти, ви завжди зможете повернутися додому на автобусі чи маршрутці.
Плануйте свої маршрути в людних місцях. Адже зустрічі з пройдисвітами та гопниками не входять до списку ваших пригод.
Розраховуйте свої сили - вам ще доведеться повертатися додому. І краще не спізнюватися.
Прикріплення: 1984747.jpg (20.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 16.08.2017, 11:47 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Львів
Прикріплення: 3563096.jpg (208.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.06.2021, 09:44 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Подорож , це завжди добре
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Подорожі, Мови, & Листуванні » Подорож по власному місту.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом