MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Подорожі, Мови, & Листуванні » Відпочинку забагато не буває!
Відпочинку забагато не буває!
OlenkaДата: Середа, 10.05.2017, 09:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Як часто ми чекаємо на довгождані дні відпочинку, передчуваємо безтурботні миті і...
абсолютно бездарно проводимо дні, яких так прагнули. Довгі вихідні або навіть тривалі канікули проносяться нестримно повз нас, не залишаючи ніяких вражаючих спогадів, окрім програми телепередач.
До відпочинку потрібно готуватися заздалегідь. Передбачити все, щоб він перетворився на дійсно яскраві враження, що запам'ятовуються. Ось декілька порад «бувалих» людей, як це зробити:


1. Плануй усе заздалегідь. Саме передчуття відпочинку вже неабияк піднімає настрій. Збираєшся в поїздку? Дізнайся якомога більше про те, куди ти їдеш, що там можна подивитися, куди обов'язково варто потрапити. Інтернет для того й існує, щоб можна було знайти будь-яку інформацію миттю.
Склади план, що і в який день ти б хотіла робити. Обговори його з батьками або друзями, хай це буде план, який сподобається всім. Коли плани стають спільними, дотримуватись їх набагато простіше.

2. Потурбуйся про косметичку. У твоїй косметичці мають бути не тільки звичні засоби, але і додатковий арсенал краси. Якщо ти плануєш тривале перебування на сонці - не забудь сонцезахисний крем. Якщо їдеш кататися на лижах - засоби для захисту і живлення шкіри. У будь-якому випадку, зверни увагу на лінію Сomplete Дотик Сонця від Olay. У ній сполучено відразу 3 ефекти - активне зволоження, УФ-ФІЛЬТР і вона додає шкірі загорілий відтінок.

3. Який же відпочинок без фотографій? Потурбуйся про те, щоб тобі було зручно носити фотоапарат із собою і про те, скільки фотографій ти можеш зробити. Знімай частіше! Розбирати фотографії ти будеш після повернення, і навіть після видалення невдалих знімків у тебе залишиться на пам'ять дуже багато спогадів для гарного настрою. Це продовжить твій відпочинок.

4. Прояви передбачливість. Якщо ти збираєшся їхати, збери невелику аптечку - із засобами, які можуть стати в нагоді, щоб не розшукувати аптеку в незнайомому місці. Найчастіше бувають потрібні лейкопластир, засоби від сонячних опіків, препарати при отруєннях.

5. Захопи з собою пачку прокладок. Не жалій місця у валізі, навіть якщо ти впевнена, що критичні дні не збігаються з графіком подорожі. Адже від зміни часових поясів або просто зміни ритму життя, вони можуть несподівано порушитися. Не дай застати себе зненацька. Спеціально для передбачливих мандрівниць Always Ultra випускаються у великих пачках. У 2 рази більше прокладок, у 2 рази більше впевненості!

6. Висипайся. Саме під час відпочинку тобі потрібно відновити сили. Здоровий сон не тільки сприяє гарному настрою, але і допомагає зберегти яскравість вражень. А ще міцний сон допомагає краще виглядати.

7. Веди щоденник. Записуй все, що бачиш, і свої враження. Вклеюй туди квитки від відвіданих визначних пам'яток, малюй на полях силуети побачених будівель. Потім вклеїш сюди фотографії і оформиш до кінця. Така книга про подорож стане унікальною. Адже вона існуватиме в єдиному екземплярі. Отже, не забудь блокнот і ручку.
Навіть якщо ти нікуди не їдеш, не турбуйся. Для того, щоб дізнатися щось нове, не обов'язково їхати за тисячі кілометрів. Уяви, що ти турист у власному місті. І спробуй скористатися цими ж порадами. Підключи подруг - зіграйте у Велику Подорож, не віддаляючись далеко від будинку, наприклад, до іншого містечка, що поряд, або до нового куточку твого міста. Це ще більш захоплююча пригода – побачити щось нове там, де ти раніше не помічала цього роками! Гарного відпочинку!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.01.2019, 20:22 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Була на морі. Були знайомі тільки заочно. Ну от вечір знайомства по піісят випили, він почав жалітися, яка його любіма сука, що я можу його спасти від тої болі. Ну от мені його стало жалко і я дала. Казав, що любить і дочку Дашей назавьом. А після всього я ще й блять. От зачєм ви так мужики?
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Подорожі, Мови, & Листуванні » Відпочинку забагато не буває!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом