Olenochka | Дата: Субота, 26.08.2017, 21:18 | Повідомлення # 1 |
| Part 1 [Львів] • Мій улюблений паб "Гасова лямпа" на декілька поверхів з цікавою подачею страв, крутим інтер.єром і прекрасною музикою. Особисто мене десь тричі зустрічав Менсоном. • "Дім легнд" - попсово, але варто. Посидіть у клітонці за столиком, чи що. А інтер.єр у кожному закутку вражає, так. • Кав.ярня "Фреска", щоб подали меню у художній книжці, і ти розтікся ванільним сиропом від щиро львівської кавової атмосфери; • Біля центральної ратуші подають найсмачнішу вишневу наливку у кришталевому вирізбленому бокалі, а стеля закладу є в інстаграмі у всіх відвідувачів Львову. • Власне, ратуш(а) - це те туристичне місце, яке варто відвідати попри моє вічне оминання подібних культових штук. Вилазити дещо важко, а місцями сикотно, а вітер на оглядовій площі зірве твій дах. І це круто. • (А щодо інших закладів харчування, то йди, куди хочеш. Там всюди казка, яка варта тих великих грошей в меню. Одного разу дві львівські киці приїхали у Вінницю і розповіли, що в них до сидру іноді додається топінг на вибір. З глузду з.їхати, ні? Це так, до слова про їжу/випивку.) • Львівські киці, так. Не дивлячись на твою стать та вік, витріщайся на них, або навіть познайомся. То дівчата з інших планет, і я їх люблю. (Одного разу зависла під балконом блакитноволосої, поки ми не зустрілись поглядами, і вона сором.язливо втікла. • Лиса гора - там гарно, лізь, якщо ти відьма(-к), бо я ж там була; • книжковий секонд-базарчик - накидай купу книг до портфеля і думай, набіса взяв їх в 1-ий день подорожі, тепер таскайся; • Високий замок - популярно і неварто. • Личаківське кладовище - піди, розчаруйся, але радій, що там побував. Принаймні, так зробила я. • Насолоджуйся вуличними музикантами. • Покатайся на старих трамваях. Здається, що розхитуються, ледь не торкаючись землі то з правого, то з лівого боку. • Можна відвідати різноманітні фестивалі (кави, шоколаду, книжковий), але треба прочекати дати. • Якщо маєш знайомих, попроси, щоб відвели на похилий дах. Під ногами падає черепиця, ти думаєш, що впадеш і помреш. Але там прекрасно. • Можеш спробувати "Старий ринок". То місцеве пойло, від якого тащаться всі мої нетутешні друзі. Гиота, якщо чесно. • Полазити в хенд-мейд магазинах і нічого не купити, бо ти бомж. Ладно, не ти, а я. А якщо ти не бомж, купи мені сережки чи підвіску з квіточками всередині, будь ласка. Я на них вже 6 років дивлюсь. • Пропади в якійсь вулиці чи дворику. Обов.язково десь буде портал із зашитим магазином шаманів, кублом чорних котів, чи кав.ярнею на двох відвідувачів. • Якщо підеш в копальню (то біля ратуші, згадала щось), то зайди досередини. Там є вузький прохід (чи підвал, не пам.ятаю). Прямуй по ньому, там забавні інсталяції виготовлення кави. І принаймні колись був чоловік, який одягав на тебе каску. Від його голосу можна кінчити. Навіть якщо ти хлопець.
Джерело: *ask.fm/ErrorInside
|
|
| |