MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Книги І Журнали » Раджу прочитати книгу
Раджу прочитати книгу
girlorgДата: Вівторок, 18.11.2014, 11:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Ірени Роздобудько ЛСД
Ліцей Слухняних Дівчат
 
girlorgДата: Неділя, 23.11.2014, 22:22 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Дзвінок американки в службу 911.

"Ви подзвонили в 911, в чому полягає ваша проблема?"

"123 Мейн Стріт"

"Окей, що там відбувається?"

"Я б хотіла замовити піцу" (ну супер, черговий телефонний розіграш)

"Мем, ви додзвонилися в 911"

"Так, я знаю. Можу я замовити велику піцу? Половина пепероні і половина з сиром, грибами і перцем"

"Я перепрошую, ви точно розумієте, що подзвонили в 911?

"Так, як багато часу це займе?"

"Окей, мем, у вас там все гаразд? Чи існує загроза вашому здоров'ю?"

"Так, так і є" (момент усвідомлення, зізнайтеся, до цього моменту ви думали: "ну що за дурна жінка")

"...І Ви не можете говорити про це, тому що хтось інший перебуває з вами в кімнаті?"

"Так, все вірно. Так скільки часу це займе?"

"Найближчий патруль приблизно в милі від вашого дому. Чи є в будинку зброя?"

"Ні"

"Чи можете ви залишатися зі мною на лінії?"

"Ні. Я чекаю вас, дякую"

Диспетчер пробив адресу по базі і виявив неодноразові випадки арештів за домашнє насильство. Коли офіцер прибув на місце, він відразу побачив жінку в поганому стані і її п'яного бойфренда. Хлопець був заарештований за побиття, а диспетчер назавжди запам'ятав цей дзвінок.

Автор невідомий.
 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 19:34 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
ТОП-10 книг, які люблять читати чоловіки



Багато хто вважає, що сьогодні книгами цікавиться здебільшого прекрасна половина людства.Мовляв, у чоловіків є справи і важливіші: "заколачівать" мільйони, садити дерева і ростити синів, ходити в гараж, дивитися футбол, зрештою ...І справді: коли я опитувала чоловіків для написання цього матеріалу, по-справжньому читаючих, причому художню літературу, а не тільки фентезі в яскравих обкладинках, виявилося не так вже й багато. Були й такі, хто навіть пишався тим, що в житті прочитав повністю всього одну-дві книги (як правило, Жюля Верна, та й то в глибокому дитинстві).Але справжні книголюби серед чоловіків все ж є. Книги, за їх власними словами, допомагають їм бути сильнішими, мудрішими, досвідченішими. "Більше читаєш - швидше міркуєш, стаєш людяніше і краще розумієш цей світ", - кажуть вони.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: 

Фотогалерея: книжкові магазини в КиєвіПредставляємо вам десятку улюблених книг опитаних нами чоловіків:

Стівен Кінг "Темна вежа""Це цикл з семи книг, який Кінг писав протягом тридцяти років . Цикл, який об'єднує і відображає в собі всі творчість "короля жахів". Поки читаєш, настільки звикаєшся з цим містичним світом Стрілка, що до кінця сьомої книги хочеться перечитати все заново, тільки щоб на цей раз все склалося інакше ... Оповідання глибоке, захоплююче і багатошарове. Краще, що є у Кінга. Гаряче рекомендую! "" Ніколи "- те саме слово, яке слухає Бог, коли хоче посміятися"."Постійний холод - одне з вірних засобів зломити людини. Навіть не такий сильний, щоб убити, постійний холод забирає енергію, силу волі і жир, краплю за краплею "." Коли любов залишає світ, всі серця зупиняються ".

Антонія Байетт "Володіти""Я прочитав цю книгу на одній з безликих лютневих тижнів, коли життя наполегливо вибивала у мене з рук все підряд, а впевненість промерзла наскрізь.Книга очищає. Протвережує. Вправляє хребці. Розповідає про суть відносин між чоловіком і жінкою, про яку ми забули, яку переглянули, розміняли на дріб'язковість буднів.28 речей, з яких пора вирости

Джон Ф. Кеннеді "Профілі мужності""Це роман, написаний американським президентом про свій власний шляхи і людях, яких він вважав взірцем мужності у політиці. Книга удостоєна Пулітцерівської премії. Це історія чесноти, політичної кар'єри, зради , слабкостей сильної людини. Приголомшлива історія. Таку можуть створити тільки по-справжньому великі люди. І навіть коли вони помиляються, вони роблять це щиро і красиво "." Мої політичні перспективи погіршуються. Я впевнений, що скоро повернуся в положення приватного громадянина. Однак я сподіваюся, що мій розум достатньою мірою підготується до цієї події "." Мені вже довелося випробувати, як я раніше мав підстави очікувати, небезпека суворого дотримання моїх власних принципів. Країна настільки безоглядно піддалася партійному духу, що не слідувати сліпо тієї чи іншої партії - неіскупіма злочин ... Вибираючи між ними, я не бачу можливості слідувати велінням моєї власної совісті без того, щоб не пожертвувати всіма перспективами, не тільки прогресу, але навіть збереження морального обличчя та репутації, якими я володів. І все-таки мій вибір зроблено, і, якщо я не можу сподіватися доставити задоволення моїй країні, я принаймні сповнений рішучості домогтися схвалення моїх власних думок "." Люди відчувають на собі тягар важких часів і нестачі грошових коштів, і їх представники визнали себе зобов'язаними домогтися чогось, що могло б принести полегшення, але як або з якою метою - мало хто з них міг пояснити "

.Гі де Мопассан" Милий друг "" Книгу я вирішив прочитати перед виходом однойменного фільму в прокат, щоб відчути різницю і мати можливість сказати після, що "книга цікавіше".Книга дійсно цікавіше , вир подій затягує з перших сторінок. Ця соціальна драма захоплює як детектив, а ставлення героя до життя, інтриги з жінками, втілення принципу "мета виправдовує засоби" впізнаються і злободенні. Звичайно, головний герой далекий від ікони моральних засад, проте це не применшує заслуги автора у відтворенні атмосфери, описі звичаїв і традицій епохи "." Ні з чим не можна порівняти радість першого рукостискання, коли одна рука запитує: "Ви мене любите?" - а інша відповідає: "Так, я люблю тебе "." Знаєш, що я тобі скажу, друг мій? Адже ти і правда маєш успіх у жінок. Треба цим користуватися. З цим можна далеко піти. Жінки-то найчастіше і виводять нас в люди "." Невже мерзотник перестає бути мерзотником тільки від того, що бився на дуелі?

"Ілля Ільф та Євген Петров" 12 стільців "" Більше тонкого гумору я не зустрічав. Їм просякнута, по-моєму, кожна сторінка цієї чудової книги. Причому концентрація настільки велика, що складно виділити якісь особливо яскраві моменти, тому що всю книгу я читав, постійно посміхаючись, смакуючи і перечитуючи шикарні соковиті фрази, дивуючись почуттю гумору авторів. Справжній шедевр літератури, після якого вже неможливо знайти більш досконалий зразок іскрометного гумору і чистого позитивного настрою! "" Двері відчинилися. Остап пройшов до кімнати, яка могла бути обставлена ??тільки істотою з уявою дятла "." Молода була вже не молода "." Хто скаже, що це дівчинка, нехай перший кине в мене камінь!

"Ірвін Шоу" Молоді леви "" Книга, яка стала однією з улюблених ще в процесі прочитання. Ти проживаєш три дуже різних життя, волею випадку що сходяться в одну точку. Три несхожих старту, але кожному характером війна знаходить свій варіант шліфування, а дивна лотерея у фіналі залишає в голові купу думок і питань.
Не думаю, що цей роман може когось залишити байдужим "." Війна - саме захоплююче заняття з придуманих людством, тому як воно найбільш повно відповідає нашої сутності, бо за своєю природою людина - хижак і егоїст " ."Майкл розумів, наскільки банальні усі його міркування про це фатальному" якби ", але не можна було не думати про нього, не можна було не думати про волі випадку, який рятує нам життя, щоб завтра знову поставити нас перед обличчям наступного "якби"."Шкода, що таких речей нас ніхто не здогадався навчити. Нас вчили чого завгодно, тільки не такту, чуйності і вмінню допомогти людині в скрутну хвилину"

.Джек Лондон "Мартін Іден""Роман автобіографічний. Прагнення до помилкового ідеалу і гірке розчарування в ньому, неймовірна витримка, наполегливість у досягненні мети, постійна робота над собою , широкий кругозір у поєднанні з критичним поглядом на основи - все це притаманне головному герою книги і, безумовно, не може не захоплювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ : 100 причин, чому важко бути чоловікомМартін намагається вирватися за рамки догматичних цінностей суспільства, але однодумців не знаходить. Він проходить шлях від самих низів до вершини, але визнання і слава не дають йому заспокоєння. Талановитої людини через його складного характеру і твердої життєвої позиції поглинає самотність "." ... граючи в незнайому гру, не роби першого ходу "." Він бачив, що сестра і її наречений, і всі і кожен, будь то люди його класу або класу, до якого належить Рут, однаково підганяють своє нікчемне существованьіце під убогі нікчемні шаблони; відсталі, вони збиваються в стадо, в постійній оглядці один на одного, вони раби прописних істин і тому безликі і нездатні жити справжнім життям "." Міркування всіх оточуючих були зрозумілі їй. Вона завжди розуміла, що говорять мати і батько, брати і Олні, а тому, коли не розуміла Мартіна, винуватим вважала його. То була одвічна трагедія - коли обмеженість прагне наставляти на шлях істинний розум широкий і чужий упереджень "

.Марк Джекобсон" Американський гангстер ":" Це історія нью-йоркських вулиць. Це чудова історія цих вулиць. І, здається, кожен шахрай і наркодилер, кожна повія розповіла тобі історію свого життя тут. І ти закохуєшся в цю жахливу і темну історію, розумієш, що без неї не було б цієї чудової слави головного міста світу. Це зачаровує. І здається, що тоді, в далеких і зробили світ таким, який він є зараз, сімдесятих, все було інше - навіть бандити і їх звичаї "." За словами Френка, федеральні агенти відняли у нього в той фатальний вечір щось порядку "дев'яти-десяти мільйонів доларів". Агент адміністрації по боротьбі з наркотиками, який помітив тоді, під час обшуку, що "десять мільйонів доларів м'ятими двадцятками в кишеню не засунеш", рішуче відкинув звинувачення Лукаса "." Літописі злочинів і обману Великого Міста немає кінця. У кожному районі знайдеться свій Робін Гуд, який вилучає кошти у багатих, а заодно і у бідних, а усе відібране привласнює собі. Але про це, звичайно, не згадується в серіалі "Закон і порядок" "."Іммігранти з Китаю ... Ці хлопці не промах. Вони примудряються всю тисячолітню філософію своєї батьківщини втиснути в трихвилинну вуличну перестрілку"

.Аркадій і Борис Стругацькі "Пікнік на узбіччі""Цю книгу я вперше прочитав в дитинстві і з тих пір встиг ще кілька разів перечитати. Це невелике, але насправді неймовірне твір, що зачіпає небувалий коло тем і проблем, багато з яких прописані навіть десь між рядків, чи що. Ти прочитав книгу, але все одно подумки постійно повертаєшся до неї ще протягом дуже довгого часу. Найпотужніша, дуже вражаюча книга, розносить шаблони в пух і прах! Плюс соковита мова, незвичайний сюжет і персонажі, добротний стиль і фінал, від якого волосся стає дибки "." Гроші потрібні людині для того, щоб ніколи про них не думати "."Треба було міняти все. Не одне життя і не два життя, не одну долю і не дві долі - кожен гвинтик цього сморідного світу треба було міняти ... "" Щастя для всіх, даром, і нехай ніхто не піде скривджений "

.Герман Гессе "Гра в бісер""Після цієї книги, незважаючи на удаваний важкувато мову, в голові залишається непередавана ясність думок і готовність згорнути гори. Сама ідея вигаданого міста - Касталії - де правлять мудреці і живуть люди науки і мистецтва, вражає до глибини душі. Переплетіння людських знань, накопичених поколіннями, у формі інтелектуальної гри - це немислимі горизонти для розвитку людини.Багатьом ця книга не подобається, здається важкою, нудною. Але я вважаю, якщо вона "не пішла" з перших сторінок, значить, просто потрібно дочекатися певного моменту в житті, коли сприйняття такої літератури стане найбільш тонким і чутливим "." Істина є, любий мій! Але "навчання", якого ти прагнеш, абсолютного, дарующего досконалу і єдину мудрість, - такого вчення немає. Та й прагнути треба тобі, друже мій, зовсім не до якогось скоєного вченню, а до вдосконалення себе самого. Божество в тобі, а не в поняттях і книгах. Істиною живуть, її не викладають "." Він переконався також, що люди духу викликають у інших якесь дивовижне обурення й огиду, що, поважаючи їх видали й при потребі звертаючись до них, їх не тільки не люблять і не дивляться на них як на рівних, але і всіляко уникають їх "." Відчай Бог посилає нам не потім, щоб убити нас, Він посилає нам його, щоб пробудити в нас нове життя ".lady.tut.by
Прикріплення: 4452418.png (179.1 Kb)
 
knopaДата: Понеділок, 13.07.2015, 00:06 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 763
Ось,маркетологи дали 5 нових книг на літо.
http://mmr.ua/show/knigi_na_leto:_5_novyh_knig_dlya_marketologov
 
knopaДата: Вівторок, 16.02.2016, 21:52 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
Восьма книга про Гаррі Поттера вийде 31 липня

Восьма книга британської письменниці Джоан Роллінг про відомого чарівника під назвою “Гаррі Поттер і прокляте дитя” побачить світ вже 31 липня.
 
OlenkaДата: Понеділок, 14.11.2016, 01:27 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Книга Гаррі Поттер Прокляте Дитя
Нова п"єса Джека Торна

 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.02.2018, 10:54 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4513
10 розумних книг, які допоможуть порозумнішати



http://afisha.bigmir.net/other....oumnet-
Прикріплення: 7047673.jpg (85.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 22.01.2019, 23:24 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4513
Цитата
10 рассказов, которые можно прочитать за 2 часа:

1. «Последний лист» О. Генри 
Мотивирующий рассказ о борьбе за жизнь, вдохновении и вере. 

2. «Белые слоны» Э. Хемингуэй 
Коротко, живо, интригующе и только о самом главном. 

3. «Обыкновенная сказка» А. Милн 
Это удивительный рассказ об иллюзиях, превращениях и волшебстве. 

4. «Который из трех?» А. Чехов 
Рассказ действительно о вечном — о любви, о выборе и счастье. 

5. «Ежик. История о напрасной суете» Г. Горин 
Рассказ о детских ценностях, о которых нам с вами не стоит забывать. 

6. «Путаница» А. Куприн 
« Мне кажется, никто так оригинально не встречал Рождества, как один из моих пациентов в тысяча восемьсот девяносто шестом году, — сказал Бутынский, довольно известный в городе врач-психиатр». 

7. «Коляска» Н. Гоголь 
Комедия, после прочтения которой хочется плакать от смеха. 

8. «Стрелы амура» Р. Киплинг 
Киплинг коротко и лаконично описал типичную ситуацию, когда юную дочь хотят выдать за богатого, но немолодого и непривлекательного мужчину. Но, как выяснилось, не всегда дети готовы послушно действовать указам своих родителей. 

9. «Аравия» Дж. Джойс 
Рассказ, наполненный обидой и горечью, но в то же время теплом детской любви и трогательным обожанием. 

10. «Слово» В. Набоков 
История, сотканная из солнца и надежды.


Прикріплення: 8676127.jpg (104.8 Kb) · 1831003.jpg (88.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 02.01.2020, 23:43 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4513
Чому варто читати книги?

Цитата
У цьому пості ми представляємо 5 причин, чому варто читати книги.

Цікаво, чи читання книг-це заняття для Вас? У цьому пості ми представляємо 5 переваг читання, які переконають вас, що це варте того.

Чому варто читати книги?
1. Читання розвиває уяву
Однією з основних причин для читання книг є той факт, що вони розвивають уяву. Нам потрібно більше зосередитися, ніж дивитися фільми, щоб ми могли візуалізувати героїв і кожну сцену.

2. Читання розширює знання
У кожній книзі, підручнику або навіть газеті, яку ми маємо можливість прочитати, містяться відомості, які розширюють наші знання і роблять нас розумнішими, після їх прочитання. Тому намагайтеся щодня знаходити хоча б кілька хвилин для читання.

3. Читання-це відмінна розвага
Ти не знаєш, як провести день? Читання-це чудовий спосіб вбити нудьгу! Вам більше не потрібно нічого, крім зручного місця, щоб сидіти, хоча тепла ковдру і чашка гарячого чаю також можуть бути корисні в ньому

4. Читання розвиває мозок
Як ми вже згадували, читання книг розвиває уяву, але це не єдина перевага для нашого мозку. Практикує також пам'ять, розвиває творче мислення, підвищує здатність концентрації та аналізу.

5. Читання допомагає використовувати час
Скільки разів тобі сидіти в автобусі або в трамваї і дивитися у вікно? Завдяки читанню поїздки на громадському транспорті не повинні бути час даремно. Це ідеальний момент, щоб взяти книгу, особливо якщо Ваш графік дуже щільний і у вас мало вільного часу.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.01.2022, 12:12 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4513
100 книг для затишних зимових вечорів

Новорічні канікули не за горами, і багато хто вже починає будувати плани, як провести довгі вихідні. Варіантів тьма: можна і на ялинку сходити, і з гірки покататися, і по гостям походити, а ще можна присвятити кілька затишних вечорів улюбленому читанню.

Романи:

«Напередодні Різдва» - Розамунда Пилчер
«Різдво і червоний кардинал» - Фенні Флегг
«Різдвяний пес» - Даніель Глаттауер
«Самий дурний ангел» - Крістофер Мур
«Кіт на Різдво» - Клівленд Еморі
«Різдвяна скринька» - Річард Пол Еванс
«Дари волхвів» - О'Генрі
«Заметіль» - Володимир Сорокін
«Рецепт щастя» - Сьюзен Виггс
«Чайна на Малберрі-стріт» - Шерон Оуенс
«Різдвяні історії» - Чарльз Діккенс
«Сніжний ангел» - Гленн Бек, Ніколь Баарт
«Гулянка з привидами» - Джером К. Джером
«Залишаємося зимувати» - Шейн Джонс
«Маленькі жінки» - Луїза Олкотт
«Якщо одного разу зимової ночі подорожній ...» - Італо Кальвіно
«Сто років» - Хербьерг Вассма
«Білі трюфелі взимку» - Н. М. Келбі
«Тиждень в грудні» - Себастьян Фолкс
«Цукрова королева» - Сара Едісон Аллен
«Апельсинова Дівчина» - Юстейн Гордер
«Подарунок» - Сесілія Ахерн
«Різдвяні канікули» - Сомерсет Моем
«Дивне подорож містера Долдрі» - Марк Леві
«Светр» - Бланка Бускетс
«Дочка зберігача таємниці» - Кім Едвардс
«Доктор Живаго» - Борис Пастернак
«Корабельні новини» - Енні Прул
«Спаси мене» - Гійом Мюссо
«Крижаний місто» - Карен Джой Фаулер
«Зимовий шлях» - Амелі Нотомб
«Де немає зими» - Діна Сабітова
«Північне сяйво» - Нора Робертс
«Сніг» - Орхан Памук
«Смілла і її почуття снігу» - Пітер Хег
«Тринадцята казка» - Діана Сеттерфілд
«Дочка снігів» - Джек Лондон
«Мій хлопчик» - Нік Хорнбі
«Щоденник Бріджит Джонс» - Хелен Філдінг
«Замок у Швеції» - Франсуаза Саган
«Зимовий дім» - Джудіт Леннокс
«Рік лавини» - Джованні Ореллі
«Маленький, великий» - Джон Краулі
«Апельсини з Марокко» - Василь Аксьонов
«Крижане озеро» - Елізабет Едмондсон

Фантастика і фентезі

«Зимова казка» - Марк Хелпрін
«Санта-Хрякус» - Террі Пратчетт
«Одд і крижані велетні» - Ніл Гейман
«Лев, чаклунка і платтяна шафа» - Клайв С. Льюїс
«Північне сяйво» - Філіп Пулман
«Понеділок починається в суботу» - Аркадій і Борис Стругацькі
«Кордон льодів» - Дуглас Престон, Лінкольн Чайлд
«Айсберг» - Джеймс Роллінс
«Тінь« Полярної зірки »- Філіп Пулман
«Справа про вбивство, або Готель" У загиблого альпініста "» - Аркадій і Борис Стругацькі
«Янтарний телескоп» - Філіп Пулман
«Тринадцята редакція. Знайти і виконати »- Ольга Лукас
«Валькірія» - Марія Семенова
«Вонгозеро» - Яна Вагнер
«Білий вогонь» - Дуглас Престон, Лінкольн Чайлд
«Селище» - Кір Буличов
«Живі люди» - Яна Вагнер

Пригоди

«Крижаний сфінкс» - Жюль Верн
«Справа Ніколя Ле Флока» - Жан-Франсуа Паро
«Біле Ікло» - Джек Лондон
«Долина безмовний Велетнів» - Джеймс Кервуд
Детективи і трилери
«Різдво з невдахами» - Джон Грішем
«Різдво Еркюля Пуаро» - Агата Крісті
«Зимові примари» - Ден Сіммонс
«Чисто англійське вбивство» - Сиріл Хейр
«О, я від примар хвора» - Алан Бредлі
«Кімната мертвих» - Франк Тилье
«Двері в грудня» - Дін Кунц
«Крижана принцеса» - Камілла Лекберг
«Нічний шторм» - Юхан Теорін
«Крижана в'язниця» - Дін Кунц
«Чорна Орхідея» - Джеймс Еллрой
«Зимовий вбивця» - Джон Сендфорд
«Сніговик» - Ю. Несбі
«Таємниця Найтінгейл» - Філліс Дороті Джеймс
«Загадка Сіттафорда» - Агата Крісті
«Справа про крижаних руках» - Ерл Стенлі Гарднер
«І прийшов павук» - Джеймс Паттерсон
«Снігова смерть» - Бережіть Обер

Містика і жахи

«Ловець снів» - Стівен Кінг
«Людська гавань» - Йон Айвіде Ліндквіст
«Впусти мене» - Йон Айвіде Ліндквіст
«Сяйво» - Стівен Кінг
«Крістмас» - Олександр Варго

Дитячі книги

«Різдвяна містерія» - Юстейн Гордер
«Різдвяне диво містера Тумі» - Сьюзан Войцеховски
«Ніч перед Різдвом» - М. В. Гоголь
«Дівчинка з сірниками» - Ганс Крістіан Андерсен
«Чарівна зима» - Туве Янссон
«Ялинка з сюрпризом» - O. Генрі
«Правдива історія Діда Мороза» - Андрій Жвалевский, Євгенія Пастернак
«Схід» - Едіт Патті
«Срібні ковзани» - Мері Мейп Додж
«Лускунчик і мишачий король» - Ернст Теодор Амадей Гофман
«Снігова королева» - Ганс Християн Андерсен.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Книги І Журнали » Раджу прочитати книгу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом