MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Книги І Журнали » Таку державу назвати повнолітньою складно. Отож, Україно
Таку державу назвати повнолітньою складно. Отож, Україно
OlenkaДата: Четвер, 11.05.2017, 09:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Заздалегідь хочу попросити пробачення у всіх, хто читатиме цей допис, за те, що він, мабуть, переповнений субєктивізмом та, скоріш за все, надто імпульсивний пробачте, але

Усі радіють та кажуть Україні 18, вона може пити пиво, курити цигарки, водити хлопів наніч. Ми надзвичайно тішимся та гордимось, що вісімнадцять років тому Україна стала незалежною. Та чи дійсно вона незалежна? Перепрошую, але на мою скромну думку, це далеко не так. Ми все ще енергетично залежні від Росії, російський президент дозволяє робити собі неадекватні заяви стосовно незалежної держави. То ви це називаєте незалежністю?




Як не сумно, Україна таки дійсно незалежна, не залежна від здорового глузду. Погляньте на наших обранців, нашу політичну еліту це здебільшого ті, хто вважає себе пупом землі, це імбецили-небесні-представники вищих сил на нашій землі, що можуть вершити свою волю без жодних докорів сумління адже вони боги, а ми лише звичайні смертні.

Чому ми не можемо працювати разом? Де два українці там три гетьмани. Навіщо вічно тягнути ковдру на себе, мовляв, та ми все зробимо самі, і зробимо це на найвищому рівні, але, на жаль, коли зазнаємо повного фіаско, то зазвичай кажемо та це все він/вона, я тут ні до чого. Панове, невже це нормально? Невже це адекватно для держави, що є повнолітньою? У 18 років, здорова держава повинна приймати здорові рішення, правильно розпоряджатись своїм життям, а що ми маємо натомість?

Вам не видається, що наша держава поводить себе десь років на 3-4? Таке враження, що ми захворіли рахітом та дистрофією, бо не розвиваємось. І нас негайно потрібно лікувати. До речі, чому ж ми не приймаємо пігулок, нам не ставлять капальниці та не роблять уколів? Та пробували, але, на жаль, це не допомагає. Наша хвороба стала настільки хронічною, що не піддається народним методам лікування. Нам потрібна реанімація, шокова терапія можливо, хоч це допоможе нам якимось чином вилікуватись та встигнути розумово наздогнати свій вік. Мене бере жаль ще й за те, що лікуватись нам буде надзвичайно складно; погляньте на стан нашої сфери охорони здоровя, наші лікарні, наших спеціалістів, котрі закінчують медичні вузи, часом не склавши жодного іспиту не за гроші То що, здатна така медицина нас вилікувати?

А що ми досягли за цей час? 18 років нашої незалежності це здебільшого період втрат, а навіть, якщо ми і мали невеличкі здобутки, то опісля втачали ще більше, ніж мали до того.

Таку державу назвати повнолітньою складно. Отож, Україно, тобі ще не можна пити, курити та водити хлопів надто маленька ти ще!

П.С. Дякую тобі, Господи, що дав мені силу волі повитирати усі матюки із допису.
П.П.С. Сумно!!!
Прикріплення: 5325484.jpg (16.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Книги І Журнали » Таку державу назвати повнолітньою складно. Отож, Україно
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом