MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Люди самі собі винуваті
Люди самі собі винуваті
girlorgДата: Пятниця, 21.11.2014, 11:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Вітання. Я - патологоанатом. У мене найтихіші клієнти і найкраща робота з тих, що «з людьми». В нас є багато скривдженого життям народу. Продавці скаржаться на покупців, покупці на продавців, неформали на обивателів, обивателі на неформалів. Я повинен сказати, мають рацію всі.

Справа в тому, що безцінний досвід, отриманий мною в ході трудової діяльності, підказує, що 80% людей за рівнем інтелекту не дотягують навіть до інфузорії-туфельки. Тупість - основна причина смерті, обганяє старість, хвороби, нещасні випадки і навіть війни на добрий десяток відсотків. Для того, щоб мої висновки стали очевидні, я поясню методику підрахунку.

Якщо ви не впоралися з керуванням на дорозі яка вкрита ожеледицею і розбилися, це автокатастрофа. Якщо ви виконали цей номер, газуючи по льоду 120 км/год на літній гумі, ви - жертва власної тупості.

Якщо ви отруїлися неякісними продуктами - це сумно. Якщо ви зжерли прострочені консерви просто тому, що їх шкода викидати, ви - тупий.

Якщо вас вбило струмом, це нещасний випадок. Якщо ви полізли під включений телевізор «тільки підкрутити» - ви клінічний дебіл, мозок якого був мертвий задовго до офіційної кончини.

Якщо ви згоріли при пожежі - я співчуваю. Якщо пожежа почалася від того, що ви п'яним курили в ліжку - ну, ви мене зрозуміли.

Я кожен день виймаю рулі із задубілих рук стрітрейсерів, згортаю в рулони придурків, які намагалися писати SMS, переходячи автомагістраль, збираю, як пазл, дебілів, які світили собі сірником в бензобак, і змітаю в труну ідіотів, які намагалися поцупити високовольтний кабель. Кінця цьому немає, що красномовно свідчить про інтелектуальний рівень населення.

Не треба ображатися на інших - на дурнів не ображаються. І самі інших не обманюйте - не треба з дурнями зв'язуватися. А якщо ви раптом вирішили, що належите до рідкісних 20% тільки на тій підставі, що ще тупцюєте по землі вухами догори, то просто пам'ятайте: це не ви такі розумні, це просто дурням щастить.

Удачі всім, щастя, і до зустрічі."
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Люди самі собі винуваті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом