MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Як покращити настрій? 15 найкращих способів! Настрій мінли
Як покращити настрій? 15 найкращих способів! Настрій мінли
OlenkaДата: Четвер, 21.04.2016, 13:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як покращити настрій? 15 найкращих способів! 

Настрій мінливий, немов вітер. Якщо він на нулі і зовсім нічого не радує, варто спробувати підняти його одним з п'ятнадцяти простих і перевірених способів. 
Інструкція: 

1. Примусьте себе просто посміхнутися, навіть якщо на душі шкребуть коти. Дослідження вчених показали, що контролюючи свою міміку, ми контролюємо мозок.

2. Якщо вам дозволяє ваша фізична форма, зробіть стійку на голові або руках з сторонньою допомогою або самі. Кров доллє до голови, мозок значно збагатиться киснем, а емоції стануть в рази жвавішими і яскравішими.

3. Дозвольте собі вилаятися. Вченими доведено, що лайливі слова дійсно допомагають скинути напругу. Виявляється, в результаті якоїсь хімічної реакції головний мозок розслаблюється і отримує заряд позитивних емоцій. Так що, якщо поганий настрій, можна не соромитися у виразах.

4. Нестача вітаміну D позначається на нашому самопочутті, у тому числі і на настрої. Навіть неяскраве зимове сонце здатне підвищити настрій. П'ятихвилинна сонячна ванна здатна зробити ВАШ день!

5. Про антидепресивні властивості шоколаду чув багато хто. У ньому багато магнію, який допомагає розслабитися і зняти напругу, а заодно він сприяє підвищенню рівня фенілетіламіну в нашому організмі. Це саме та речовина, яку виробляє організм, коли ми перебуваємо в стані закоханості.

6. Побудьте на самоті. Всього п'ятнадцять хвилин тиші допоможуть вам перезарядити свій настрій, змінивши мінус на плюс. Для цього зовсім необов'язково медитувати, просто посидьте біля вікна з чашкою хорошого чаю.

7. Відправляйтеся в найближчий парк на роликовую прогулянку. Якщо немає своїх роликів, їх завжди можна взяти в пункті прокату. Хвилююче відчуття швидкості спровокує вироблення ендорфінів. Від цих «гормонів щастя» і самопочуття значно покращиться, і печаль пройде. До речі, заодно під час такої прогулянки, ви підтягнете м'язи ніг, себе покажете і на людей подивитеся!

8. Заплануйте поїздку в незвідану країну. Для цього загляньте на сайт подорожей і виберіть тур, в який би ви хотіли відправитися. Одне тільки споглядання сонячних фотознімків змусить думати про приємне і подумки почати готуватися до довгоочікуваної відпустки, навіть якщо обставини дозволять відправитися в подорож не дуже скоро.

9. Похлюпатися у воді: знайдіть час для походу в басейн, хоча б на годину. Чи треба комусь пояснювати, наскільки освіжають водні процедури? Один заплив або одне заняття аквааеробікою - і настрій помітно підвищиться.

10. Змініть обстановку. Для цього зробите екскурсію по місту, і нехай серед пам'яток будуть кафе, кінотеатр, виставка і обов'язково місце, в якому ви ще ніколи не були.

11. Займіться творчістю, навіть якщо раніше ніколи цього не робили. Повірте, в кожному з нас закладені творчі здібності. Знайдіть свої таланти: спробуйте приготувати кулінарний шедевр, намалювати картину, написати вірш - простіше кажучи, зробіть те, що принесе вам задоволення, і ваш настрій помітно покращиться.

12. Проведіть ревізію в своїй шафі. Приберіть подалі або зовсім позбудьтеся від речей, які ви давно не носили. Або віддайте їх тим, кому вони дійсно можуть стати в нагоді, а самі вирушайте на шопінг, купіть собі обновку.

13. Згадайте про кого-небудь або про щось приємне. Це може бути місце, книжка, людина - не важливо. Головне, щоб ви переключили свою увагу на спогади або захотіли перечитати яку-небудь книгу, зустрітися з хорошою людиною в приємному для вас місці. Цим ви не залишите поганому настрою ніяких шансів!

14. Проведіть день з позитивними людьми. Не тільки посиденьки зі старими друзями можуть вплинути на ваш настрій. Спробуйте поринути у зовсім інше для вас співтовариство. Це легко пробудить свіжі емоції та інтереси.

15. Якщо ви повнолітні! Займіться спонтанним сексом. Ваша друга половинка напевно з ентузіазмом підтримає подібну ініціативу. Еротичний масаж і яскраве продовження допоможуть залишити всі переживання позаду.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Як покращити настрій? 15 найкращих способів! Настрій мінли
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом