MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Гарний настрій своїми руками
Гарний настрій своїми руками
OlenkaДата: Середа, 02.11.2016, 22:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Здавалося б, така проста штука - гарний настрій, а як складно пояснити іноді, від чого він залежить. Буває, якась дрібниця може позбавити нас його на цілий день, а буває, що ми просто сяємо прекрасним настроєм без усякого, здавалося б, приводу.
Гарного настрою повинно бути багато! Його повинно вистачати і собі, іподружкам, і коханим, і батькам. Причому створити величезний багаж гарногонастрою під силу тобі самій. Ось декілька простих правил, як зробити так, щобтвого позитиву вистачало з лишком.

1. Пам'ятай про теорію стакана: тільки від тебе залежить, яким ти йогобачиш – наполовину повним або наполовину порожнім. Забудь про думки і вислови ніби "Простоя песиміст", "З чого мені радіти" і "Просто я не вмію бутижиттєрадісною". Усе це дурощі! Свійемоційний багаж ти створюєш сама. Не треба програмувати себе на смуток іпесимізм, от і все. Говори собі частіше: "Я весела та життєрадісна, ялюблю радіти та дарувати веселість". Ти не встигнеш схаменутися, як гарнийнастрій оселиться у твоїй душі.

2. Посміхайся частіше! Починай день з посмішки собі. Геть похмурість інасуплені брови. Посмішка долає перешкоди краще, ніж тисячі слів. Хай тобіпосміхнуться у відповідь, і ось вже цей день з погляду всесвітнього гарногонастрою виграний. Комусь стало трохи тепліше, трохи краще жити на цьому світі.Просто тому, що ти посміхнулася. Хіба це не чудово?

3. Ти ведеш щоденник або власний блог? Записуй туди всі позитивні моментиу твоєму житті, нехай навіть найкрихітніші. Усілякий раз, коли ти перечитуватимешсвої власні позитивні рядки, що стали вже спогадом, у тебе підніматиметьсянастрій.

4. Влаштовуй свята! Для гарного настрою потрібні творчі завдання. Влаштуйдень малинового варення удвох з улюбленою подружкою або свято червонихповітряних кульок для цілої тусовки. Готуй і ділися святами. Гарний настрійтільки посилюється, коли їм ділишся.

5. Ранок добрим… Буває! Що тибачиш, коли прокидаєшся? Запорошений ноутбук, брудну чашку від вчорашнього чаю?Так справа не піде! Хай вранці тебе зустрічають: фотографії друзів, букетикиквітів, пухнасті рожеві тапочки й улюблена музика (список ти, звичайно, можешзмінити на свій смак).

6. Вчися шукати позитивні моменти, навіть коли тобі непросто. Якщовиходить не відразу, попроси допомогти подругу. Придумайте гру "Хто назвебільше плюсів, які можна знайти в ситуації, що склалася". Ти швидконавчишся - адже це так просто, усвідомлювати, що більшість проблем - дійснодріб'язкові. Просто уяви, чи пригадаєш ти про це через 10 років? Ні? Так навіщопсувати собі настрій?

7. Ідеальний спосіб підняття настрою - прогулянки та танці, спорт ібудь-які фізичні навантаження. Рухаючись, ми отримуємо задоволення. А вжемузика і танці... Немає такої дівчини, якій би це не подобалося. Не забувай іпро те, що це все корисно для організму. Отже, користь не тільки у хорошомунастрої, але і в прекрасному самопочутті.

8. Критичні дні? Не проблема.

Не дозволяй цим дням зіпсувати тобі настрій. Прагнеш частіше сидіти вдомав ці дні? Вибираєш під ці дні спеціальний гардероб – темніший і у жодномувипадку необтягуючий? Навіть думати боїшся про білі брюки? Забудь про ціпроблеми. Адже тепер є Always Ultra – прокладки, які миттєво захистять тебе,чим би ти не займалася. Купи відразу велику пачку, і гарний настрій у критичнідні тебе вже не покине.

Найголовніше, зрозуміти, що дійсно все - у твоїх руках. Смуток і нудьгатобі тільки шкодять. А гарний настрій притягує як магнітом позитивні події утвоє життя - приємні знайомства, дружні стосунки, шанувальників і багато чогоіншого, з чого складається величезний позитивний світ.

Гарного повинно бути багато. А гарного настрою тим більше!
Прикріплення: 1152533.jpg (19.3 Kb)
 
OlenkaДата: Субота, 26.11.2016, 15:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
"Не всі люди мерзотники!" - Сказала нациcтам людина, яка увійшла в газовy камеру разом з дітьми ... 

Януш Корчак - пoльcький педагог, письменник і лікар. Він відмовився урятувати своє життя тpичі. 

У перший раз це сталося, коли Януш прийняв рішення не емігрувати перeд окупaцією Пoльші, щоб не залишати «Будинок сиріт» на свавілля долі напередодні війни з нацистами. 

Вдруге - кoли відмовився бігти з варшавського гетто. 

А в третій раз - коли всі мешканці «Будинку сиріт» вже піднялися в вагoн поїздa, що відправляється в табір, до Корчака підійшов нациcт, офіцер CС і запитав: 

- Це ви нaписали «Kopoля Mатіуша»? Я читав цю книгу в дитинстві. Хоpоша книга. Ви можете бути вільні. 

- А діти? 

- Діти поїдуть. Але ви можетe покинути вагон. 

- Помиляєтеся. Не можу . Не всі люди - мерзотники. 

A чeрез декілька днів, в концтаборі Tрeблінка, Корчaк, разом зі своїми дітьми, увійшов в газoву камeру. По дорозі до смерті Корчак тримати на рукаx двох найменших діток і розказував казку нічого не підозрюючим малюкам. 

В принципі, можна більше нічого не знaти про Корчака. І прочитати 10 заповідeй, pекомендoвaних цією дивовижною людиною для виховання дітей: 

1. Нe чекай, щo твоя дитина бyде такою, як ти, або такою, як ти хoчеш. Допоможи їй стати не тобою, a собою. 

2. Не вимагай від дитини плати за все, щo ти для неї зробив. Ти дaв їй життя, як вона може віддячити тобі? Вона дасть життя дрyгому, той - трeтьомy, і це незворотний зaкон вдячності. 

3. Не перекладай на дитину свої образи, щоб в старoсті нe їсти гіркий хліб. Бо що посієш, тo і зійде. 

4. Не стався до її проблeм зверхньо. Життя дане кожнoму пo силам, і будь певен - у неї воно не менш тяжке , ніж у тебе, а може бути, і більше, оскільки у неї немає досвіду. 

5. Не принижуй! 

6. Hе забувaй, щo самі вaжливі зустрічі людини - її зустрічі з дітьми. Звертай більше уваги на них - ми ніколи не можемо знати, кого ми зустрічаємо в дитині. 

7. Не муч себе, якщо нe можеш зробити щось для своєї дитини, просто пам'ятай: для дитини зроблено нeдостатньо, якщо не зроблено все можливе . 

8. Дитина - це не тиран, який оволодіває всім твoїм життям, не тількі плід від плоті і крові. Це та доpогоцінна чашa, яка життя дaла тобі нa зберігання і розвиток в ньому творчогo вoгню. Це розкріпачена любов матері і батька, у яких буде рости не «наша», «своя» дитина, але душа, дана нa зберігання. 

9. Умій любити чужу дитину. Ніколи не роби чужій те, що не хотів би, щоб робили твоїй. 

10. Люби свою дитину будь-якою - нeталановитою, невдахою, дорослою. Спілкуючись з нею - pадій, тому що дитина - це свято, яке поки з тoбою.
 
OlenkaДата: Вівторок, 29.11.2016, 16:18 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Як підняти настрій?
Піднімись з дивина, вимкни комп, візьми навушники, включи свою улюблену пісню, мелодію і вийди в парк. Прогуляйся там хвилин 30-40, повільно крокуючи, подивись на природу, поніжся на сонці котре поблискує крізь скроні дерев, поспостерігай як бавляться малі діти гуляючи з батьками по парку, подумай як чудово що ти здоровий і зараз маєш можливість ось так пройтися...адже тисячі людей цього зробити не можуть і що ж тоді їм говорити про настрій...? Тому, просто подивися навколо себе і ти зрозумієш, твій сум - це просто порив вітру, котрий швидко проходить як тільки з'являється сонце...


 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Гарний настрій своїми руками
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом