MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Куди ми йдемо?
Куди ми йдемо?
OlenkaДата: Четвер, 23.03.2017, 11:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Куди ми йдемо?




Ми вже звикли до того, що живемо у XXI столітті, і що все навколо нас гарно продумано. Нам подобається, що за нас продумали, як виконувати ту чи іншу роботу, як вирішувати складні і заплутані проблеми, як робити покупки, не маючи грошей і, навіть, деколи ми обурюємося, якщо за нас щось не продумали.

З одного боку це зручно і практично, а з другого – заставляє нас чим далі, тим менше роздумувати, зважувати, вирішувати, проводити час у молитві. І ми приймаємо все, як належне, і як найкращий спосіб вирішення тієї чи іншої ситуації у нашому житті.
Усе Писання просякнуте думкою про те, що Господь хоче, аби Його діти зважували і роздумували над тим, як вони живуть. Щоб вони задумалися над чим переживають, чим переймаються їх серця і чи на правильній вони дорозі сьогодні. Якщо цей світ може собі дозволити приймати все, що їм подають і те, як їх заставляють жити, то тільки не ми. Адже Христос відкупив нас від такої системи життя і дав можливість все зваживши, триматись найкращого. Я особисто вірю, що те найкраще, що ми можемо вибрати є лише у стінах церкви. Нам, як дітям Божим, не потрібно шукати в лукавстві цього світу. Рано чи пізно цей світ заставить нас грати по його правилах.

Кожен із нас неодноразово переконувався, що живе у цікавий час. Після гонінь і переслідувань євангельська церква починає займати досить вагому позицію у суспільстві. З’являються різні діячі суспільства, які сповідують істинне християнство, політики, які вірять в Ісуса, спортсмени, які здобувають перемогу для Христа. І про це ми відверто говоримо у проповіді, про це ми роздумуємо, спілкуючись один з одним, про це ми читаємо у християнських виданнях. Той факт, що християни з наших церков ідуть у шоу-бізнес, починають займатися модельним бізнесом, брати учать у брудних політичних програмах, заставив мене задуматися: чи варто нам у церкві приймати це як належне і говорити, що це нормально?
Судячи з людської точки зору, це, в деякій мірі реальна можливість показати, що церква – це не якась зомбованість, не дика релігія, а спільнота, яка складається з обізнаних, високо освічених і вагомих людей. Це можливість показати, що ми здатні впливати на суспільну думку і можемо здійснювати серйозні звершення для процвітання нашої України.
Але ж погодьмося, що будь-які досягнення тягнуть за собою прагнення вразити когось, показати, що ти дійсно чогось вартий. І певною мірою нам це вдається. Ми вражаємо світ, ми добиваємось, щоб з нами рахувалися і, навіть, починаємо їм подобатися. Але невже ціль церкви – вразити своїми досягненнями грішний і лукавий світ? Невже на перше місце ми не повинні поставити завдання вражати Господа нашими молитвами, євангелізаціями, святістю, людьми, які каються і змінюють свій спосіб життя. Грішники прагнуть вирватися зі світу, а, натомість, церква прагне увірватися в світ?!
Тож будьмо чесними. Спілкуючись, пишучи різні статті, проповідуючи про свої досягнення, невже глибоко всередині не виникає гордості за нас і наші успіхи? Мені б хотілося пишатися нашими переповненими домами молитви, гордитися присутністю Духа Святого на кожному служінні, хвалитися і цінувати тим, що Бог відкупив нас від гріха і вирвав з цього жорстокого світу, куди дороги нам вже нема. Можливо, в теперішньому християнстві настав той час, коли не все потрібно приймати за належне, можливо, треба зважувати усе, що потрапляє у церкви, переставати хвалитися християнами, які більше зневажають християнство, аніж його висвітлюють.

Зробімо правильні висновки і нехай Господь дасть мудрість кожному прожити святе і праведне життя, зберігши себе чистими від світу.
Прикріплення: 3957618.jpg (8.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Підтримка Та Відновлення » Куди ми йдемо?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом