MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Березень » 02

„У мене є проблема. Вже кілька тижнів ходжу з Ірою. Ми з нею добре ладнаємо, і я хочу щоб ці стосунки тривали яу найдовше. Проблема полягає в тому, що мої друзі не до кінця її сприймають. Мені важко це зрозуміти, але небажання Антона видно у всіх. І не знаю, що робити. Порвати з нею? Поговорити з друзями? Порвати з ними контакт? У мене все в голові переплуталося!" Дмитро, 15 років.


Коли досягає нас стріла Амура, і ми зустрічаємо цю одну, мрії людини з якою б хотіли розділити з усім світом. Тим більше обтяжлива і важка для розуміння ситуації, в якій наша компанія друзів не приймає її, мабуть не подобається їм ваша симпатія. Тоді, природно виникає питання, що далі – розірвати стосунки? А може не звертати уваги на друзів?

"Твоя дівчина тебе не любить, так що з нею все скінчено"

Для початку розглянемо питання можливого розриву з вашою новою подругою. Хороша це ідея? Варто жертвувати для сприйняття вашими друзями? А може, вони збоку краще все бачать більше ніж ви, та варто їм довіритись?

Але це не добре. Розрив зв'язку тільки через те, що ваша обраниця або обранець не подобається третім особам, є великою помилкою! Але, дійсно дуже часто буває, що хтось когось не любить. Якщо б кожна пара розривала стосунки тільки тому, що "мої друзі тебе не люблять", то було би дуже мало стосунків.

Ви повинні зрозуміти, що ваші відносини-це ваша справа. Ти бачиш в нім (у ній) щось особливе, в твоїх очах він став/-ла чимось важливим, ти закоханий/на. Розрив зв'язку з такої тривіальної причини-це смішно і свідчить, можливо про те, що компанія має на вас занадто великий вплив.

Розрив контакту з друхями вихід із ситуації?

Давайте розглянемо другий варіант – розрив контакту з друзями. Чи повинен я це зробити? Ну немає, немає такої необхідності. Якщо ти досі любиш с ... Читати далі »

Просмотров: 1125 | Добавил: Olenka | Дата: 02.03.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом