MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Березень » 2 » Твоя дівчина тебе не любить, так що з нею все скінчено
17:32
Твоя дівчина тебе не любить, так що з нею все скінчено

„У мене є проблема. Вже кілька тижнів ходжу з Ірою. Ми з нею добре ладнаємо, і я хочу щоб ці стосунки тривали яу найдовше. Проблема полягає в тому, що мої друзі не до кінця її сприймають. Мені важко це зрозуміти, але небажання Антона видно у всіх. І не знаю, що робити. Порвати з нею? Поговорити з друзями? Порвати з ними контакт? У мене все в голові переплуталося!" Дмитро, 15 років.


Коли досягає нас стріла Амура, і ми зустрічаємо цю одну, мрії людини з якою б хотіли розділити з усім світом. Тим більше обтяжлива і важка для розуміння ситуації, в якій наша компанія друзів не приймає її, мабуть не подобається їм ваша симпатія. Тоді, природно виникає питання, що далі – розірвати стосунки? А може не звертати уваги на друзів?

"Твоя дівчина тебе не любить, так що з нею все скінчено"

Для початку розглянемо питання можливого розриву з вашою новою подругою. Хороша це ідея? Варто жертвувати для сприйняття вашими друзями? А може, вони збоку краще все бачать більше ніж ви, та варто їм довіритись?

Але це не добре. Розрив зв'язку тільки через те, що ваша обраниця або обранець не подобається третім особам, є великою помилкою! Але, дійсно дуже часто буває, що хтось когось не любить. Якщо б кожна пара розривала стосунки тільки тому, що "мої друзі тебе не люблять", то було би дуже мало стосунків.

Ви повинні зрозуміти, що ваші відносини-це ваша справа. Ти бачиш в нім (у ній) щось особливе, в твоїх очах він став/-ла чимось важливим, ти закоханий/на. Розрив зв'язку з такої тривіальної причини-це смішно і свідчить, можливо про те, що компанія має на вас занадто великий вплив.

Розрив контакту з друхями вихід із ситуації?

Давайте розглянемо другий варіант – розрив контакту з друзями. Чи повинен я це зробити? Ну немає, немає такої необхідності. Якщо ти досі любиш своїх друзів, а вони люблять вас, це не причина, щоб зривати ці відносини. Винятком є лише ситуація, в якій просить ваша дівчина або хлопець, а загалом-то не хвилюйся за почуттями. Тоді це буде означати, що насправді твої друзі не були друзями.

Розмову і терпіння

Рішення лежить десь посередині, і це-розмова з друзями і трохи терпіння. Як це провести перше?

Якщо ви бачите, що між твоєю новою любов'ю і групою друзів "не дуже", то насамперед, усвідомте що так може бути,.дружити групою у яких всі приймають і люблять всіх без винятку, таке просто неможливо.

Крім того, те що комусь не подобається ваша дівчина чи хлопець, не означає що він не має його або її поважати і рахуватися з твоїми почуттями. Хороші друзі чудово про це знають, а якщо ні, то слід їх де чому навчити.

Тут починається завдання. Поговоріть з друзями – звичайно,що не в присутності вашого хлопця або дівчини. Поясніть їм, що ви бачите, що відбувається, і для вас це дуже важливо, аби вони вміли рахуватися з твоїми почуттями. Подивіться в конкретній ситуації – так, як це зробила Марфа:

– Я знаю, що мої друзі не до кінця приймають Тимура. Ну, важко як теж не люблю усіх дівчат моїх колег. У будь-якому випадку, сталися свого часу ситуації, коли тільки Тимура не було з нами, вони почали з нього сміятися, передражнювати. Я не могла це дозволити. Поговорила з ними і пояснила, що якщо вони будуть так чинити, то ми не зможемо і далі дружити. Я сказала, що мені шкода, і щоб вони поставили себе в мою ситуацію. Думаю, вони мене зрозуміли, тому що принесли свої вибачення, і з тих пір ситуація не повторилася. Я не змушую нікого до почуття симпатії і поваги – вже так саме є.

Ніколи цього не роби!

Пам'ятайте, що поведінка ваших друзів в значній мірі залежить від вас. Якщо ви не будете реагувати, коли ваші друзі будуть обговорювати вашого хлопеця чи дівчину, це в загальному рівносильне з дозволом на таку поведінку. Звичайно, теж потрібно уникати сміху разом з ними – така поведінка-це найгірша з можливих речей. Якщо ви любите вашого хлопця/дівчину, то ви не повинні бути проти неї чи нього. Навіть ціною тимчасового погіршення відносин з друзями.

Переглядів: 1125 | Додав: Olenka | Теги: стосунки, друзі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом