MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Квітень » 11

„Мій хлопець мене зрадив. Я дізналася позавчора – цілувався з якоюсь дівкою в клубі. Звичайно, він стверджує що не знав що робить, і що дуже любить мене, а ...я не знаю, що робити. Пробачити його або просто кинути? Всі говорять, що якщо раз таке зробив, то зробить і другий..." Олена, 15l.



Зрада це завжди боляче, незалежно від того, йдеться лише про поцілунок чи вже про секс. Боляче усвідомлювати, що наш коханий або кохана зацікавлена/ий кимось іншим, до такої міри, щоб забути про нас. Що робити в такій ситуації? А чи не краще відразу обірвати ці стосунки і забути про неї/нього чи спробувати пробачити?

По – перше - не слухай інших.

Як тільки ти розкажеш іншим про те, що було з тобою , то швидше за все, ви почуєте сто мільйонів рад. Деякі з них будуть в стилі: "да ладно, відразу залиш його, це свиня!" – і такого буде багато. Інші поради, які ви почуєте матимуть контекст, щоб пробачити і спробувати другий раз.

Кого послухати? Так от, нікого. Звичайно, ви можете розповісти, поплакати. Але уявіть, що ви дякуєте за поради. Насправді ніхто не знає, чому він це зробив/ла. Ніхто не знає, як було між вами, і ніхто не відчуває того, що ти. Тому ви особисто повинні прийняти це рішення. І насправді не відомо, чи буде воно поганим чи хорошим. Є пари, які разом довго незважаючи на зради в минулому, а є й такі які цього не витримують – тоді найкращим рішенням є розставання.

По – друге, подумайте, чого ви хочете.

Ви мусите дати собі певний час. Не відповідайте йому або їй відразу. Не кидайте негайно, дайте собі тиждень або навіть два на роздуми. Дайте емоціям заспокоїтися, заспокойтеся і почніть думати.

Ви повинні добре відчути свої почуття. Можливо ненавидиш зради і просто не зможеш собі уявити, що ви можете бути далі ... Читати далі »

Просмотров: 1020 | Добавил: Olenka | Дата: 11.04.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом