MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Липень » 02

„Допоможіть!!! Нещодавно я займався зі своєю дівчиною сексом, це був наш перший раз. Повинно було бути все красиво, але вийшла катастрофа. Спочатку я не міг змусити свого меншого друга збудитися, а коли нарешті це сталося то акт тривав дві хвилини. Ми двоє відчули полегшення, що це закінчилося, а я крім того відчуваю сором. Не знаю, що буде далі – як затерти ці фатальні враження? Вона завжди буде це пам'ятати. Почуваю себе жахливо!" Андрій, 16 років.



Якщо б записувати всі "перші рази", вийшов би з цього дуже довгий, катастрофічний фільм. На жаль, у житті буває так, що коли нам дуже чогось хочеться, то тоді це не виходить. А секс-це один з найбільш важливих переживань в нашому житті! Ми підкажемо, що робити, якщо ви опинилися в цій складній ситуації та як стерти погані спогади?

Підійдіть до справи з почуттям гумору.

Найгірше, що ви можете зробити, це бути смертельно серйозними. Якщо, ти знаєш що вона незадоволена або уникає тебе, і ти хочеш заховати голову в пісок. Ви двоє не знаєте, як говорити, але мовчати – це не вихід!

Замість цього, підійдіть до справи з почуттям гумору. Може і важко в це повірити, але дійсно дуже багато, багато пар має подібний досвід! Пов'язано це з великим хвилюванням, від тривалого очікування, новизни, стрес... так буває! Більше того, ви знаєте що ¾ хлопців має проблеми з ерекцією саме під час першого разу? Це правдою насправді... , якщо вже в третій раз, це зовсім інший досвід.

Через якийсь час ви будете з цього сміятися. А зараз можете сказати щось на кшталт: „Ок, мабуть, у нас був любовний трикутник – ти, я і стрес. Наступного разу нікого не запрошуємо".
Пам'ятай, що підхід до справи з почуттям гумору-це не те ж саме, що дражн ... Читати далі »

Просмотров: 1000 | Добавил: Olenochka | Дата: 02.07.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом