MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Липень » 29

„Місяць тому я розлучилася зі своїм хлопцем, Адріаном. Вже довгий час ми сварилися, ну якось так... вийшло. Він просив, щоб я цього не робила, але я була сповнена рішучості. Тепер, я відчуваю, що сумую за ним та починаю шкодувати стосовно мого рішення. Що я можу зробити, щоб змусити його повернутися?" Аня, 15 років.

Стара приказка каже, що не варто входити два рази в одну і ту ж річку. Але, з іншого боку – іноді просто робимо помилки, а в любові часто керують різні емоції. Може так статися, що одного разу і ти відчуєш, що ти прийняла неправильне рішення, і насправді хочеш щоб ваші відносини тривали.

Щира розмова-це основа якщо ви хочете повернутися до колишнього хлопця!

В першу чергу, ви повинні поговорити зі своїм колишнім хлопцем. Не думай стібатися, і не кажи – зроби глибокий вдих і просто з ним поговори. Що саме тобі сказати? Пояснює це Камілла, яка вже через це пройшла:– Про те, що я зробила помилку, коли розлучилася зі своїм хлопцем, я зрозуміла через кілька днів, коли я відчула, що починає мені його дуже
не вистачає. Відразу почала працювати, і просто до нього поїхала. Я попросила вийти на хвилину, та сказала йому правду – що мені дуже шкода, що я усвідомлюю, про те що його образила і дуже шкодую, що хотіла б, щоб ми один до одного повернулися. Дуже боялася, що він мене висміє, але нічого такого не сталося. Він обійняв мене і сказав, що дуже радий.

Ми як і раніше разом, – пояснює Камілла. Це найкращий варіант і саме так треба сказати. Ви також можете додати (якщо ваша колишній/ня погодиться на повернення), що б хотіла поговорили і визначили джерело ваших конфліктів.

Звичайно, для того, щоб подібні ситуації не виникали в майбутньому.Природно, ви можете відчувати страх перед таким кроком – ніхто не любить визнавати помилки. Ви також можете спробувати інакше, наприклад на ... Читати далі »

Просмотров: 874 | Добавил: Olenochka | Дата: 29.07.2017 | Комментарии (0)

Скінчилися ваші відносини. Сказали: "кінець", і ти стоїш в даний момент свого життя, в такому положенні якому не знаєш, чи те, що ти відчуваєш... нормально. Розпад відносин впливає на все ваше життя. Ось, як дівчата проходять через розставання з хлопцями.







Ти плачеш – постійно чи тільки після певного часу?
Деякі дівчата, які тільки що розлучилися з хлопцем, майже відразу заливають слізьми (і це так насправді у більшості). Інші зупиняють цю 
реакцію, хоча вони роблять це несвідомо – в кінці кінців, проте щось у 
них ламається, і тоді вони готові плакати всю ніч. Було саме так і у Оксани:
– На початку взагалі не плакала. Я була така зла, коли мій хлопець 
порвав зі мною заради іншої, що тільки ця злість мене заповнювала. Мені 
захотілося щось розбити! Потім, увечері, просто заснула. А вранці хотіла дізнатися, чи все зі мною гаразд! Гнів з невдоволенням я 
відчувала до третього дня, коли інстинктивно я хотіла написати йому 
смішне смс. Зрозуміла, що вже ніколи не буду цього робити.... Я
плакала, напевно, всю ніч, – каже підліток.

Стосунки розпалися а Ти все ще хочеш про це говорити?
Так, це безумовно, дуже "дівчачий" симптом. Майже відразу ж 
після розставання можете мати бажання подзвонити комусь і просто
викинути з себе все те, що відчуваєш. Не думай про те, добре чи ні,
– просто йди до того кому ти довіряєш, і нехай слова самі 
течуть. 
– Коли я розлучилася з Михайлом, я відчувала, що повинна комусь виговоритися! 

Заїдати стрес після розпаду стосунків?
Для багатьох дівчаток їжа є втіхою. А ... Читати далі »

Просмотров: 1003 | Добавил: Olenochka | Дата: 29.07.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом