MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Липень » 29 » Як змусити хлопця повернутися?
14:07
Як змусити хлопця повернутися?

„Місяць тому я розлучилася зі своїм хлопцем, Адріаном. Вже довгий час ми сварилися, ну якось так... вийшло. Він просив, щоб я цього не робила, але я була сповнена рішучості. Тепер, я відчуваю, що сумую за ним та починаю шкодувати стосовно мого рішення. Що я можу зробити, щоб змусити його повернутися?" Аня, 15 років.

Стара приказка каже, що не варто входити два рази в одну і ту ж річку. Але, з іншого боку – іноді просто робимо помилки, а в любові часто керують різні емоції. Може так статися, що одного разу і ти відчуєш, що ти прийняла неправильне рішення, і насправді хочеш щоб ваші відносини тривали.

Щира розмова-це основа якщо ви хочете повернутися до колишнього хлопця!

В першу чергу, ви повинні поговорити зі своїм колишнім хлопцем. Не думай стібатися, і не кажи – зроби глибокий вдих і просто з ним поговори. Що саме тобі сказати? Пояснює це Камілла, яка вже через це пройшла:– Про те, що я зробила помилку, коли розлучилася зі своїм хлопцем, я зрозуміла через кілька днів, коли я відчула, що починає мені його дуже
не вистачає. Відразу почала працювати, і просто до нього поїхала. Я попросила вийти на хвилину, та сказала йому правду – що мені дуже шкода, що я усвідомлюю, про те що його образила і дуже шкодую, що хотіла б, щоб ми один до одного повернулися. Дуже боялася, що він мене висміє, але нічого такого не сталося. Він обійняв мене і сказав, що дуже радий.

Ми як і раніше разом, – пояснює Камілла. Це найкращий варіант і саме так треба сказати. Ви також можете додати (якщо ваша колишній/ня погодиться на повернення), що б хотіла поговорили і визначили джерело ваших конфліктів.

Звичайно, для того, щоб подібні ситуації не виникали в майбутньому.Природно, ви можете відчувати страх перед таким кроком – ніхто не любить визнавати помилки. Ви також можете спробувати інакше, наприклад написати до нього з короткогою смс "Привіт, як справи?".

Напевно, ти чекала що він виконає ще один крок, але... ви будете здивовані.
Поставте себе на його місце – якби він порвав з тобою, і ти б не знала як йому у такій ситуації? Звичайно, якщо ти не будеш нічого робити для "зближення" , то будеш як і раніше незадоволена та зла. Він теж має право на такі почуття! Це ти порвала, так що це ти повинна зараз продемонструвати мужність і чітко пояснити, в чому справа. Це ризиковано, але без цього, мабуть нічого не вийде.

Ви хочете змусити хлопця повернутися за допомогою?

Якщо дуже боїшся відмови, може спокусить тебе інша можливість – відправити когось "шпигувати". Іншими словами, ви просите вашого спільного друга, щоб він дізнався, чи він взагалі бере таку можливість до уваги.Це досить розумно, але... потрібно пам'ятати про деякі дрібниці. А саме, він може не сказати правду комусь третьому. Причина проста – він може грати роль більш жорсткого, ніж є насправді.

Багато людей, які страждають після розставання, кажуть друзям що все ок,і навіть не згадують про те щоб все повернути. Це в якійсь мірі покращує їх самопочуття, зміцнює в переконанні, що все не так погано, хоча.....Для різноманітності, якщо б сама напряму звернулася до свого колишнього, то можеш почути щось зовсім інше. Тому це так важливо!

Чи можна зробити так, щоб хлопець до Тебе повернувся... SMS та Facebook?

Якщо бачення в особистій бесіді, як і раніше тебе не переконує, може тобі якраз вчасно подумати про те, щоб "поговорити" через sms або Facebook. По-перше, неповага до хлопця.

Про такі речі говорять особисто. По-друге, все може обернутися проти вас – про що переконала себе 15-річна юля:– Коли я хотіла повернути мого хлопця, Славка, я написала йому повідомлення на FB, коли я бачила, що він онлайн. Я сподівалася на те, що він почне зі мною нормально спілкуватися, може подзвонить... але те, що він зробив вразило мене. Проігнорив моє повідомлення і висміяв мою пропозицію повернутися! Я відчула себе жахливо, мені хотілося провалитися крізь землю. Не думала, що так буде мстити....

Пам'ятаєте, про те що ви розмовляєте особисто, залишається між вами. При використанні Інтернету, вже все зовсім по-іншому...

Переглядів: 872 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом