MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Вересень » 17

Основна суть, як тут всі вже написали, сам факт що вам задають питання: "ти образився?", говорить про те, що вас не поважають.



Баби з самого початку відносин намагаються прогинати тебе, одні більше, інші менше.
Ось тобі простий приклад, який десь вже був на цьому форумі:
- у тебе є ретро-авто.
- дівчина реагує призирливим-насміхливим поглядом, кажучи що це стара рухлядь.

У цій ситуації тряпка почне виправдовуватися, казати що машина дісталася йому від батька ітд. А нормальний мужик скаже з гідністю, так він любить ретро-авто та що вони краще всієї сучасної херні. Тим самим дасть зрозуміти, що йому похуй, що вона там думає. У нормального мужика є принципи, є свої переваги і прогинатися під її погляди він не буде.

Ось наведу тобі свій приклад. Сиджу з бабою в кафе, мені приносять коктейль, я питаю у офіціантки, чому коктейль такого кольору (зазвичай відтінок світліший). Без бички, без емоцій, взяв і запитав це потрібним тоном. Тут прибігли менеджери, стали запевняти, що з коктейлем все в порядку, що готові замінити його і зробити новий при мені. Ну я посміхнувся, сказав що просто запитав з цікавості і нічого змінювати не треба. Так от дівка, яка поруч зі мною сиділа, аж офігіла від усього цього.

Якщо ти відповіси "так", це означає, що ТИ образився на НЕЇ, тобто якщо надувся - сам і винен, а вона принцеса.
Якщо відповіси "ні", це сигнал до того, що ти змирився і знову готовий приймати всяке лайно від неї

Питання - Ти образився?
Відповідь - А ти не зрозуміла, що хуйню зробила, і мені не приємно? (натяк, ти дура, що таку хуйню твориш, і ти мене не поважаєш... про що з тобою ще поговорити? ) Зрозуміє - виправиться, не зрозуміє пішли нафіг...!

Короткий варіант:
Питання - Ти образився?
Відповідь&n ... Читати далі »

Просмотров: 1001 | Добавил: Olenochka | Дата: 17.09.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом