MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Листопад » 30

Значущість. 



Партнер може бути або значущий або ні. Якщо значущий, то можна це називати "закохатися". (отримуєш емоційно-психологічний ресурс під час "відносин") Якщо НЕ значущий,то рано чи пізно починаються скандали через хто кому скільки винен - це вже кінець відносин. Таке починається тільки при низькій значущості. Тому що небажання вкладатися в партнера може бути пояснено тільки тим, що тобі похуй на нього, він не перспективний, ти не бачиш з ним майбутнього

Дівчата як власне і хлопці, будуть дорожити стосунками/сім'єю тільки за умови певної значущості партнера. Тобто ось у вас взаємно висока значимість, вам цікаво, ви закриваєте потреби одне одного - тоді будете дорожити стосунками/сім'єю. Якщо ж партнер розуміє, що його "половинка" його заєбала, набридла, бісить, що одному жити комфортніше - про яке "дорожити традиційною стосунками/сім'єю" може йти мова? Кому буде потрібна така "сім'я" чи "відносини"? 
Незалежно від поглядів якщо тебе людина конкретно бісить, то за ним "гівно" ти мити не захочеш. Тому найдієвіший спосіб підняти свою значимість і якість життя - це ставати краще. І краще не на словах, а на конкретних справах і досягнення. Твоя значимість на 80% формується з твоїх інвестицій в себе. І тільки 20% твій внесок у стосунки, твій ресурс, твоє вміння ідентифікувати і закрити потреби. Інвестувати в себе, розвивати себе в рази складніше ніж дарувати подарунки, ходити в кафе, кіно і зливати гроші на партнера. Якщо, ти значимий то партнер буде щасливий від одної повітряної кульки;)

Значимість підвищується або знижується поступово. Для її підвищення потрібно: 

1) Перестати нав'язуватися. Ну ... Читати далі »

Просмотров: 1101 | Добавил: Olenochka | Дата: 30.11.2017 | Комментарии (0)

Зрозумій, всі партнери приблизно завжди рівні один одному. Ти практично ніколи не побачиш, щоб заможна супермодель тягне відносини з бомжем. Можна навіть рівняти за балами:



Якщо, ти опускаєшся до дівчини яка на 1-2 бали нижче тебе, то спочатку ще є якийсь азарт "спокусити" дівчину. Але як тільки ти її спокусиш, то жага нового/незвіданого відступає, ти починаєш порівнювати і згадуєш колишніх/кращих, і тобі ця дівчина стає не цікава. Тому і потрібно вибирати нових дівчат, кращих від колишніх. Щоб, спокусивши чергову класну 6-тку, в ті хвилини аналізу/порівняння ти розумів наскільки вона краще колишньої та розумів, що є ще краще, і всі вони доступні. 

Ще дуже важливо розуміти, що якщо партнер вище тебе на 2 бали, він буде незадоволений своїм низкобальним супутником. Отже у відносинах буде фігня, яку часто приймають за поганий характер". Але це не характер, це просто відносини погані. От уявіть у вас буде дівчина на 2 бали нижче (3-4 крокодил). Як будете до неї ставитися? Правильно, погано і на відчепись (нехай навіть вона дуже хороша людина). А чому, тому що у вас поганий характер? Ні, тому що дівчина вам не потрібна, стосунки погані, от ви і ставитеся до неї погано. А відбувається це тому, що успіх - це закономірний наслідок нерозвиненості розуму. 

Якщо 1 партнер розвивається і набирає 1-2 бали, а другий сидить на попі без розвитку, то очевидно, що відносини будуть розвалюватися. І я тебе запевняю, той хто розвивається і розуміє свою ліквідність на ринку відносин робить некс абсолютно нормально, змінюючи партнера. 
Вік, який передбачає сильні зміни в житті, завжди в зоні ризику. Ось конкретно якщо дівчина іде на роботу, здобуває незалежн ... Читати далі »

Просмотров: 975 | Добавил: Olenochka | Дата: 30.11.2017 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом