MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Листопад » 30 » Значущість у відносинах.
23:53
Значущість у відносинах.

Значущість. 



Партнер може бути або значущий або ні. Якщо значущий, то можна це називати "закохатися". (отримуєш емоційно-психологічний ресурс під час "відносин") Якщо НЕ значущий,то рано чи пізно починаються скандали через хто кому скільки винен - це вже кінець відносин. Таке починається тільки при низькій значущості. Тому що небажання вкладатися в партнера може бути пояснено тільки тим, що тобі похуй на нього, він не перспективний, ти не бачиш з ним майбутнього

Дівчата як власне і хлопці, будуть дорожити стосунками/сім'єю тільки за умови певної значущості партнера. Тобто ось у вас взаємно висока значимість, вам цікаво, ви закриваєте потреби одне одного - тоді будете дорожити стосунками/сім'єю. Якщо ж партнер розуміє, що його "половинка" його заєбала, набридла, бісить, що одному жити комфортніше - про яке "дорожити традиційною стосунками/сім'єю" може йти мова? Кому буде потрібна така "сім'я" чи "відносини"? 
Незалежно від поглядів якщо тебе людина конкретно бісить, то за ним "гівно" ти мити не захочеш. Тому найдієвіший спосіб підняти свою значимість і якість життя - це ставати краще. І краще не на словах, а на конкретних справах і досягнення. Твоя значимість на 80% формується з твоїх інвестицій в себе. І тільки 20% твій внесок у стосунки, твій ресурс, твоє вміння ідентифікувати і закрити потреби. Інвестувати в себе, розвивати себе в рази складніше ніж дарувати подарунки, ходити в кафе, кіно і зливати гроші на партнера. Якщо, ти значимий то партнер буде щасливий від одної повітряної кульки;)

Значимість підвищується або знижується поступово. Для її підвищення потрібно: 

1) Перестати нав'язуватися. Ну не будуть цінувати того, хто постійно сидить без діла, завжди доступний, завжди на виду, постійно йде на контакт і пропонує зустріч 
2) Наповнити своє життя. Порожня людина за визначенням не може бути цікава. Потрібно наповнювати своє життя, щоб могти захопити. Тому що людину характеризують вчинки, захоплення, заняття, а не просто сам по собі гарний шмат м'яса. 
3) Показувати динаміку власного росту. Ось ти сидиш 3 роки на одній на роботі. А тепер уяви, що ти вже великий керівник і змінив 2 місця роботи, збільшивши свою зону відповідальності і дохід в 10 разів. 
4) Фокус на спорті, на своєму розвитку. Вкладаючи в себе ти підвищуєш свою значимість. Вкладаючись в когось - ти задовбуєш своєю увагою, знижуючи свою значимість. 
5) Ну і звичайно ж підвищення якості відносин (романтика на даху, театр-музеї, подорожі) завжди додасть значущості тобі і самим відносинам. Я згоден, що це не основне (основа значущості - це що ти сам з себе приставляєш), але це потрібно. Якщо ти хочеш жити у форматі дім-робота, то задовольняйся партнером простішим (неліквідним, нижче балами). Тому що нормальна, гарна, цікава людина завжди захоче задовільнити свої базові потреби. Тому якщо ти не будеш закривати їх, то тобі знайдуть заміну і скинуть.

Значимість не обов'язково повинна збігатися зі словами. Ти можеш бути незначний, але тобі скажуть, що "все нормально" і "я тебе люблю". Тут вже потрібно калібрувати вчинками. А калібрувати свою значимість досить просто якщо почати просто дзеркалити;)

Вчіться поважати себе. У вас повинен спрацьовувати тригер на захист своєї гідності, свого Я (як у відносинах, так і взагалі по житті). Якщо партнер наполягає на спробах пояснити тобі яке ти лайно, то один раз поправляєш, другий вже викидаєш зі свого життя на завжди.

Переглядів: 1098 | Додав: Olenochka | Теги: значущість, стосунки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом