MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 06

Ти приховуєш свої стосунки перед сім'єю, тому що боїшся їх реакції? Дізнайся, як сказати батькам про хлопця.



Перші відносини-це серйозна справа, і не завжди легко нам говорити про них відкрито, особливо коли мова йде про наших батьків. Часто нам здається, що вони можуть мати негативні обмеження стосовно нашого вибору або навіть самого факту наявності хлопця, загалом часто так і є. Скільки з нас чули, "у тебе ще є час на любов", ви повинні зосередитися на науці? Однак серцю не накажеш, і іноді стріла амура потрапить в нас швидше, ніж наші батьки б цього хотіли. Як зізнатися та сказати правду про хлопця? Нижче кілька порад.

Дослідіть, територію. Якщо дуже боїшся реакції батьків на новину, що у тебе є хлопець, почни з нейтральної розмови. Запитай у скільки років вони почали ходити на побачення і що б вони сказали на те, якщо б Ти мала хлопця.

Будьте готові до цієї розмови. Запишіть собі всі переваги і сильні сторони Вашого хлопця, та обов'язково скажіть про них батькам, коли ви будете розповідати їм про свого коханого. Це важливо, щоб вони мали про нього як найкращу думку. Тільки пам'ятайте, говоріть правду, тому що брехня рано чи пізно спливе, і тоді Твої батьки, безумовно змінять свою думку про Твого хлопця (в гіршу сторону, адже ніхто не любить бути обманутим).

Виріши, кому розповіж свій секрет.  Мамі, татові, чи, може, обом відразу? Якщо ти боїшся їх реакції, можеш вибрати одного з батьків (того, хто буде реагувати спокійніше) і поговори тільки з ним. Батьки, звісно якось прийдуть згоди між собою, а Ви уникнете скандалу і непотрібних нервів.

Виберіть підходящий момент. Не варто інформувати батьків про хлопця в спішці (наприклад ... Читати далі »

Просмотров: 1028 | Добавил: Olenochka | Дата: 06.03.2018 | Комментарии (0)

Дослідіть основні відмінності між хлопцями і дівчатами.



Дівчата відрізняються від хлопців і, що до цього ніхто не сумнівається, адже це видно навіть неозброєним оком (зазвичай). Проте сьогодні ми зосередимося на менш очевидних відмінностях, а саме у відмінностях характеру. Нижче ви знайдете основні характерні особистості, чим вони інші у дівчат і у хлопців.

#1. Поділ уваги. Дівчата можуть робити кілька речей одночасно. Без проблем, ми можемо поговорити з подругою (навіть по телефону, адже від того, що навушники, динамік, і навіть саме плече і вухо, між якими можна вставити камеру?), готувати обід, дивитися серіал та планувати на наступний день. Хлопці не мають такої потужності.

#2. Слухати. Хлопці мають трохи більші проблеми зі зосередженням, особливо коли дівчата починають їм про щось розповідати. Вони через деякий час кажуть вже досить. Можливо, ти помітила, що коли особина чоловічої статі є чимось зайнята, а Ти починаєш йому щось говорити, незважаючи на те, що він навіть, може Вам щось відповісти (найчастіше це: ,,так", ,,ага"," добре"), він дійсно не має уявлення, про що ти говориш.

#3. Терпиливість. У цьому випадку хлопці виграють. Дівчата, як правило, швидше перегорають і кидають роботу.  Хлопці мають більше терпіння і вони можуть витратити більше часу на одне завдання.

#4. Емоції.  Звичайно, ми знаємо, що дівчата підходять до справ у більшості випадків, більш емоційно, ніж хлопці. Дівчатам частіше доводиться драматизувати і створювати чорні бачення. Ми керуємося серцем, у той час як чоловіки розумом (звичайно це не означає, що дівчата не думають!).

#5. Відоме ,,здогадайся". Це одна з базов ... Читати далі »

Просмотров: 868 | Добавил: Olenochka | Дата: 06.03.2018 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом