MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 6 » Дізнайся, як сказати батькам про хлопця.
23:37
Дізнайся, як сказати батькам про хлопця.

Ти приховуєш свої стосунки перед сім'єю, тому що боїшся їх реакції? Дізнайся, як сказати батькам про хлопця.



Перші відносини-це серйозна справа, і не завжди легко нам говорити про них відкрито, особливо коли мова йде про наших батьків. Часто нам здається, що вони можуть мати негативні обмеження стосовно нашого вибору або навіть самого факту наявності хлопця, загалом часто так і є. Скільки з нас чули, "у тебе ще є час на любов", ви повинні зосередитися на науці? Однак серцю не накажеш, і іноді стріла амура потрапить в нас швидше, ніж наші батьки б цього хотіли. Як зізнатися та сказати правду про хлопця? Нижче кілька порад.

Дослідіть, територію. Якщо дуже боїшся реакції батьків на новину, що у тебе є хлопець, почни з нейтральної розмови. Запитай у скільки років вони почали ходити на побачення і що б вони сказали на те, якщо б Ти мала хлопця.

Будьте готові до цієї розмови. Запишіть собі всі переваги і сильні сторони Вашого хлопця, та обов'язково скажіть про них батькам, коли ви будете розповідати їм про свого коханого. Це важливо, щоб вони мали про нього як найкращу думку. Тільки пам'ятайте, говоріть правду, тому що брехня рано чи пізно спливе, і тоді Твої батьки, безумовно змінять свою думку про Твого хлопця (в гіршу сторону, адже ніхто не любить бути обманутим).

Виріши, кому розповіж свій секрет.  Мамі, татові, чи, може, обом відразу? Якщо ти боїшся їх реакції, можеш вибрати одного з батьків (того, хто буде реагувати спокійніше) і поговори тільки з ним. Батьки, звісно якось прийдуть згоди між собою, а Ви уникнете скандалу і непотрібних нервів.

Виберіть підходящий момент. Не варто інформувати батьків про хлопця в спішці (наприклад, виходячи з дому, кидаючи короткі словечка,я йду в кіно з моїм хлопцем“). По-перше, це незріло і так ти тільки батькам даш привід, що тобі занадто рано мати відносини, а крім того, можуть заборонити Тобі виходити з дому і що тоді? Краще просто почни розмову за вечерею або у вільний час, де ніхто з Вас нікуди не поспішає.

Дай батькам можливість познайомитися з Вашим коханим. Негативна реакція що до Вашого хлопця, може бути пов'язана з тим, що Ваші батьки турбуються, і не впевнені що Ти в безпеці, тому що не знають Твого коханого. Ви обоє повинні зробити все, щоб отримати схвалення  – приходь коли-небудь на обід, нехай Твої батьки дадуть йому кілька питань, аби переконатися, що їх улюблена дочка знаходиться в хороших руках . Пам'ятайте, що вони люблять Тебе і хочуть для Тебе як краще.

Переконай батьків, що відносини ніяк не вплинуть на твої обов'язки. Часто причиною проти відносин, є страх перед тим, що ти зосередишся на любові, а не школі. Тому дуже важливо, щоб ти переконала (а потім це довела!) батькам, що Ваші відносини не будуть мати негативного впливу на навчання та не вплине в гіршу сторону на оцінки.

Переглядів: 1019 | Додав: Olenochka | Теги: батьки, відносини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом