MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 18

Переконайся в тому, що ні в якому разі не робиш це для хлопця!

Ти закохана? Це чудово! Але це не означає, що ти повинна робити для свого коханого все, що він тільки мріє. Звичайно, ніколи не варто погоджуватися на те, чого не хочеться. У цьому пості ми представимо Вам кілька таких речей.



#1. Прибирати за ним 
Немає нічого поганого в тому щоб допомоги в домашніх обов'язках, за умови, ящо це взаємно. Якщо ти завжди без слів будеш прибирати розкиданий за ним одяг та брудні тарілки, то він швидко до цього звикне і перестане взагалі старатися. Краще поговори відверто зі своїм хлопцем і поясни йому, що він повинен намагатися підтримувати порядок, щоб Вам обом жилося краще.

#2. Робити за нього домашнє завдання
Можливо, твій хлопець не любить вчитися, за це в Тебе це добре виходить. Звичайно, в цьому немає нічого поганого, але подумай про те, що домашнє завдання і навчання має якийсь сенс. Якщо Ваш хлопець повністю закине школу, в майбутньому не отримає хорошу роботу і буде не в змозі зберегти сім'ю.

#3. Лягати з ним в ліжко, якщо ти не готова
Насправді цей пункт повинен бути на самому верху. Іноді трапляється так, що хлопець, щоб умовити дівчину на секс, намагається на неї тиснути, вимагаючи від неї доказів любові. Ти ніколи не повинна на це погоджуватися, і робити це тільки тому, що ти відчуваєш тиск з його боку. Погоджуючись, ти можеш потім дуже шкодувати.

#4. Змінитися для нього
Є речі, які ми можемо (і повинні) в собі змінити. Ніхто з нас не ідеальний, і якщо ти будеш намагатися працювати над собою, то в цьому немає нічого поганого. Гірше, як ... Читати далі »

Просмотров: 842 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.03.2018 | Комментарии (0)

Думаєш, про те які операції можеш мати, якщо тобі не виповнилося 18 років?



Багато дівчат мріють про пластичну операцю, але поки вони неповнолітні, згоду на це повинні дати батьки. Це, звичайно, не єдина перешкода. Ще однією проблемою є фінансове питання – досить мало молодих дівчат має достатньо грошей, щоб собі це дозволити. У нашій країні це табу. Але які процедури, популярні серед дівчаток-підлітків не тільки в Україніі)? Давайте перевіримо!

1. Корекція носа. Виконується вона досить часто. Якщо у вас немає особливих проблем з диханням і носовою перегородкою, таку операцію можна зробити вже після 14 років, але через дорослішання, цю операцію роблять найчастіше у віці 17-18 років. Вона може мати як повну зміну форми так і невелику корекції носа. Потрібно, рахуватися з тим, що така операція дуже дорога. В гарному, перевіреному кабінеті ви можете заплатити близько 2.000 долл, але ціни різні в залежності від клініки.

2. Корекція відстовбурчених вух. В цьому випадку процедура може бути навіть дітей у віці 10 років. Щоб пройти цю операцію в підлітковому віці не має особливих протипоказань. Вартість процедури-близько 1.000 долл.

3. Збільшення або зменшення грудей. Це досить часто виконувана операція серед підлітків (особливо за кордоном). Це операції з підвищеним ризиком, який може негативно вплинути на можливість годування грудьми в майбутньому. Вартість зменшення, це близько 2.000 долл. А ціна збільшення до 4.000 тис долл.

4. Ліпосакція. Найчастіше підлітки роблять ліпосакцію жиру з живота. Ціна близько 2.000 долл. Виконання цієї процедури варто проводити кілька (десятків?) раз. Врешті-ре ... Читати далі »

Просмотров: 850 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.03.2018 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом