MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Травень » 26

Одна легенда свідчить, що коли-то людина була двостатевим. Крім влади він не потребував ні в чому. І головний бог розділив його за це зарозумілість на дві половинки. З тих самих пір, напівлюдина (чоловік і жінка) знаходиться в пошуках своєї рідної, втраченої половини.
Є якась частка правди в даній легендою, адже існують такі люди знайшли свою половинку. Однак зустріти свою справжню любов в цьому величезному світі не так вже просто, майже немає ніяких шансів. Як же бути? Може махнути на все рукою і не шукати так ретельно?




Насправді, не все так уже й складно, як може здатися на перший погляд. Головне у взаєминах між чоловіком і жінкою не тільки якісь почуття, закоханість, а загальні інтереси, характер, захоплення, освіту і т. д. Ще слід враховувати не тільки що-то спільне між парою, але і те, що вас розрізняє. Чоловік і жінка це величезна прірва, протилежність, але вони, в той же час, необхідні один одному.
При зустрічі з незнайомою людиною, ми в першу чергу звертаємо увагу на одяг. Напевно, тому що саме одяг говорить дуже багато про господаря. Адже по одягу, формі ми безпомилково можемо визначити міліціонера, лікаря, льотчика і т. д. І по тому, як одягається чоловік можна сказати про його характер - акуратний він чи ні, чим займається по життю і багато іншого.
Дуже важливим аспектом у впізнавання інформації про чоловіка служить його поведінку. Можна визначити, зарозумілий або сором'язлива, грубий або ввічливий. Хочеться оприлюднити той факт, що за зовнішньою озлобленістю криється тривога і невпевненість. Але не поспішайте поставити остаточний висновок, тільки лише дізнавшись чоловіка по одягу і по поведінці, адже проводжають-то по розуму. І знайте, якщо у нього шкребуть на ду ... Читати далі »

Просмотров: 858 | Добавил: Olenochka | Дата: 26.05.2018 | Комментарии (0)

Як перемогти молочницю в домашніх умовах?

Молочниця або кандидоз – захворювання, яке допікає всю прекрасну половину людства. Грибок під назвою «кандіда», потрапивши на слизову оболонку статевих органів, починає розмножуватися. Така поведінка дрожжеподобного гриба доставляє людині масу неприємних відчуттів: свербіж, печіння, неприємний запах і незвичайні виділення у вигляді густих білих мас, сильно нагадують сир. Бажаючи позбутися від неприємних відчуттів, ми штудируем медичні довідники, «плаваємо» в інеті і оббиваємо поріг Жіночої консультації. А прагнемо ми для того щоб дізнатися, як вилікувати молочницю.

Примітно, що більшість з нас вважають молочницю виключно жіночим захворюванням. Але така думка в корені невірно. Насправді носієм кандиди може бути як жінка, так і чоловік. Різниця лише в тому, що чоловіки набагато рідше жінок відчувають неприємні відчуття при розвитку молочниці.


Гриби candida в нашому організмі є з самого народження. Але варто нашій імунній системі дати збій, як відразу ж починається надмірне розмноження кандиди. Саме цей збій в більшості випадків і є відправним моментом розвитку молочниці. Крім цього, спровокувати розвиток хвороби може прийом антибіотиків, стрес, сильне ослаблення організму після хвороби, зараження статевим шляхом, незвичайні продукти харчування в харчовому раціоні, а також недотримання правил особистої гігієни.

Молочниця здається нешкідливим захворюванням. Але якщо її не лікувати, то можна очікувати хронічну стадію перебігу захворювання, змінну численними рецидивами. Якщо ви не знаєте, як вилікувати молочницю народними засобами, але пристрасно бажаєте вилікувати молочницю назавжди, приділіть кілька хвилин і прочитайте цю статтю до кінця.

Чому потрібно лікувати молочницю (кандидоз) вчасно? Насамперед, тому що відчуття, які вона викликає, не дають спокійно ж ... Читати далі »

Просмотров: 833 | Добавил: Olenochka | Дата: 26.05.2018 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом