MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Травень » 26 » Як перемогти молочницю в домашніх умовах?
16:29
Як перемогти молочницю в домашніх умовах?

Як перемогти молочницю в домашніх умовах?

Молочниця або кандидоз – захворювання, яке допікає всю прекрасну половину людства. Грибок під назвою «кандіда», потрапивши на слизову оболонку статевих органів, починає розмножуватися. Така поведінка дрожжеподобного гриба доставляє людині масу неприємних відчуттів: свербіж, печіння, неприємний запах і незвичайні виділення у вигляді густих білих мас, сильно нагадують сир. Бажаючи позбутися від неприємних відчуттів, ми штудируем медичні довідники, «плаваємо» в інеті і оббиваємо поріг Жіночої консультації. А прагнемо ми для того щоб дізнатися, як вилікувати молочницю.

Примітно, що більшість з нас вважають молочницю виключно жіночим захворюванням. Але така думка в корені невірно. Насправді носієм кандиди може бути як жінка, так і чоловік. Різниця лише в тому, що чоловіки набагато рідше жінок відчувають неприємні відчуття при розвитку молочниці.


Гриби candida в нашому організмі є з самого народження. Але варто нашій імунній системі дати збій, як відразу ж починається надмірне розмноження кандиди. Саме цей збій в більшості випадків і є відправним моментом розвитку молочниці. Крім цього, спровокувати розвиток хвороби може прийом антибіотиків, стрес, сильне ослаблення організму після хвороби, зараження статевим шляхом, незвичайні продукти харчування в харчовому раціоні, а також недотримання правил особистої гігієни.

Молочниця здається нешкідливим захворюванням. Але якщо її не лікувати, то можна очікувати хронічну стадію перебігу захворювання, змінну численними рецидивами. Якщо ви не знаєте, як вилікувати молочницю народними засобами, але пристрасно бажаєте вилікувати молочницю назавжди, приділіть кілька хвилин і прочитайте цю статтю до кінця.

Чому потрібно лікувати молочницю (кандидоз) вчасно? Насамперед, тому що відчуття, які вона викликає, не дають спокійно жити. Ще тому, що наявність дріжджових грибів candida на слизовій оболонці статевих органів викликає неприємний запах. Позбутися від нього неможливо навіть при найсуворішому дотриманні правил особистої гігієни. А ще тому, що чим довше не лікувати молочницю, тим вона стійкіше до дії препаратів. Іноді навіть доходить до того, що після 2-3-х курсів лікування не можна отримати гарантований успіх. Та й тривале лікування candida призводить до того, що інфекція проникає в різні органи і системи людського організму. Тут гриби candida здатні накоїти багато не дуже добрих «справ». Наприклад, змінити функції деяких органів і т. д.

Отже, вам потрібно пригадати або дізнатися, як вилікувати молочницю народними засобами або за допомогою лікарських препаратів, якщо:
• Ви помітили виділення, дуже схожі на сир;
• Відчуваєте біль після статевого акту;
• Відчуваєте неприємні відчуття, печіння, свербіж або біль при контакті слизової статевих органів з водою або сечею;
• Відчуваєте неприємний запах;
• В області зовнішніх статевих органів ви відчуваєте свербіж.

Носій інфекції може не відчувати всіх перерахованих вище симптомів. Однак він заражати своїх статевих партнерів. А у жінок, які є носіями інфекції, великий ризик зараження плоду під час пологів.

Як би ви не хотіли вилікувати молочницю в домашніх умовах, варто знати, що:
• Вилікувати молочницю за один день неможливо. В тому числі і суперновыми медикаментозними препаратами;
• Для вибору ефективного лікування необхідна якісна діагностика захворювання. Тобто, похід до лікаря неминучий.
• Народні засоби для лікування кандидозу хороші, але тільки в якості додаткового чи супутнього лікування.

А якщо ви бажаєте, щоб захворювання відступило швидше, вам потрібно знати, як вилікувати молочницю в домашніх умовах.


Рецепт №1:

Приймати внутрішньо за півгодини до їжі тричі на день протягом місяця збір з наступних трав: ромашка аптечна (квітки), деревій, шавлія (листя), ялівець (ягоди), евкаліпт, календула, береза (бруньки) і чорний тополя (нирки). Всі трави брати рівними частинами. В літрі окропу настоювати 2 столові ложки збору. Настій можна не тільки приймати всередину, але і використовувати для місцевих ванночок на ніч.

Рецепт №2:

Для тампонів і ванночок на ніч добре використовувати наступний відвар. Узяти в пропорціях 1:1,5:2:3 лаванду, череду, кропиву (коріння) дуб (кору). У 150 мл окропу настоювати столову ложку збору протягом двох годин. Після проціджування настій можна використовувати.

Рецепт №3:

Ставити в піхву на ніч тампони, просочені знежиреним кефіром. Вранці, після виймання тампона, обов'язково виконувати спринцювання настоєм ромашки. Таким способом вилікувати молочницю можна за п'ять днів. І вже на другий день після таких процедур можна позбутися від сверблячки.

Рецепт №4:

У літрі кип'яченої води розвести столову ложку харчової соди і чайну ложку звичайного йоду. Розчин використовувати для зовнішніх ванночок, які виконувати перед сном протягом 2-3-х днів.

Рецепт №5:

Для аплікацій та ванн можна використовувати мед, розведений у воді (1:10). А також масляний розчин календули, тополі і березових бруньок. Для спринцювання можна використовувати розчин гидроперита (1 таблетка на 250 г води) або харчової соди (столова ложка на 0,5 літра води), або відвар календули, ромашки і шавлії.

Рецепт №6:

Коріння полину (20 г) заливають склянкою окропу і приймають настій по 1 столовій ложці тричі на день.

Рецепт №7:

Для бажаючих дізнатися, як вилікувати молочницю в домашніх умовах, буде не зайвим знати, що це захворювання найчастіше виникає із-за нестачі в організмі бета-каротину. Саме ця речовина відповідає за зміцнення слизових оболонок. Тому морквяний сік, присутній в раціоні щодня і двічі в день, здатний захистити організм жінки від цієї інфекції.

Рецепт №8:

Цікаво, що вилікувати молочницю народними засобами можна за допомогою спринцювання настоєм кислих ягід (калина, журавлина) або морквяним соком. Сік потрібно розвести водою 1:1, а от ягоди для спринцювання потрібно використовувати у вигляді морсу.

Зробіть репост для друзів, можливо комусь це стане в нагоді!


Переглядів: 842 | Додав: Olenochka | Теги: молочниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом