MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Червень » 22 » 7 книг які кожна дівчина повинна прочитати до кінця літа
20:30
7 книг які кожна дівчина повинна прочитати до кінця літа

Є щось особливо приємне під час читання книг протягом літа. Я вже не кажу про те, щоб зробити домашнє читання (очевидно, ви повинні зробити це; ваш учитель буде незадоволений, якщо Ви не прочитаєте завдання).

Скоріше, я кажу про книги, які Ви прочитали собі, без особливих причин. На пляжі, біля басейну, в кімнаті, поки ти сидиш в очікуванні літньої грози або уникаючи сімейного барбекю. Всі. Вони не можуть бути "хороші" книги, на строго критичну або розповідний рівень (коли-то я провів хороший шматок літнє читання весь Пліткарка книги серії незважаючи на те, що повністю усвідомлює той факт, що кожна з його книг-це в основному історія, розказана заново, але з різними характерами заповнення різних компонентів), але вони не повинні бути. Важливо те, що ти читаєш, і тобі подобається. Ось воно.

Кращі книги для читання влітку?  Літнє читання список:

 

 

Тільки твоя Луїза о'нілл

Ця книга розповідає про суспільство, де жінки створені виключно для задоволення чоловіка. З-за цього, краса є єдиний обов'язок кожної дівчини, і в їхніх школах, вони навчаються в "мистецтву" догоджати чоловіків. Фріда та Ісабель, як у шістнадцять, кращі друзі і встановлений бути випущений зі школи у світ, де вони будуть тоді йти заміж за впливових людей.Але потім, все ні один з них не чекати, що почне відбуватися, це означає, що вони повинні зробити інші плани і боротися проти суспільства, в якому вони були підняв.

Девіда Levithan і Ніна Лакур

Це новий реліз від ya гігантів Девід Levithan і Ніна Лакур. Він розповідає історію Марка і Кейт, які сиділи поруч один з одним в школі протягом усього року, але фактично ніколи не розмовляв. Одного разу вночі, Кейт натикається на відмітку у центрі Сан-Франциско. Відповідно до опису, "Кейт програв, отримавши просто втекти від шанс нарешті зустрітися з дівчиною, вона була закохана в здалеку. Марк, між тим, закохана у свого кращого друга Райана, який може або не може відчувати те ж саме."Ця книга досліджує, хтонасправді знає, хто ви і хто ви думаєте, знає хто ти.

 

Антропологія американку Хіларі Тайер хаммам

Шукаєш хорошу повнолітню історія? Дивіться не далі, ніжантропологія американська дівчинка. Ця книга про eveline Ауербах, сімнадцять-річна дівчинка росла в Хемптоні в кінці 1970-х, і слідує за нею в її пост-коледж ранньої дорослості. Він простежує її зв'язок з родиною, шкільними друзями і з безліччю хлопців, і, хоча книги відбувається давним-давно, він відчуває ставлення до ріс в будь-яку епоху.

Королеви краси по Либба Брей

Ця книга є оновленою, феміністська взяти на "повелителя мух", який розповідає про те, що відбувається, коли в авіакатастрофі листя тринадцять учасників конкурсу краси опинилися разом на безлюдному острові, що, виявляється, не зовсім безлюдно. (І, Їй, якщо ти збираєшся читатиПовелитель мух цього літа, як це працює хороший читач супутником.)

Місцеві дівчатаКеролайн Zancan

Меггі, Ніна, Ліндсі троє і є найкращих друзів, які застрягли в своєму мізерному, містечку штату Флорида на околиці Орландо. Це літо, і смороду і неспокійний засмиканий, нудити рутини зростає від їх і думав, що вони змирилися з які проживають по сусідству з ними для іншої частини їх життів. Потім, випадкова зустріч зводить їх разом з Семом Декером, зіркою екрану, який буває місцевому барі, про те, що, виявляється, в останню ніч свого життя. Інша частина роману є вивчення як старих друзів, можуть рости окремо, і дуже специфічний вид болю, яка може прийти тільки від своїх самих близьких друзів.

Перлина Дейдры Ріордан залі

У мене завжди була віра в те, що гарні книги тільки якщо вони шорсткі я романі про сумне, багатих підлітків, які займаються руйнівного зловживання психоактивними речовинами проблеми (на шкода, Мобі Дік!!), і перлиідеально підходить під ці вимоги. Це про сімнадцяти-річна дівчина, Перл, хто без даху над головою після того, як її екс-зірка прістрасті мамі залишити їх жебраками. Після повороту подій, прийняла вона її дядько, багатий політик, який дає їй шанс почати все спочатку в елітній школі-інтернаті. Хоча ні, вона повинна вибрати між впадаючи в ті ж закономірності її минулого життя і алкоголь ... наркотики ... або почати нове життя для себе. Антропологія американку Хіларі Харман Тайер Шукаю хороший повноліття історія? Не Дивіться далі, ніжантропологія американська дівчинка. Ця книга про Евелін Ауербах, сімнадцять-річна дівчинка росла в Хемптоні в кінці 1970-х, і слідує за нею в її пост-коледж ранньої дорослості. Простежує Він її зв'язок з родиною, шкільними друзями і з безліччю хлопців, і, хоча книги відбувається давнім-давно, він відчуває ставлення до ріс в будь-яку епоху.

 

Переглядів: 1167 | Додав: Olenka | Теги: читати, Книги, влітку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом