MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Червень » 9 » Батьки і собака. Поради для підлітків
09:54
Батьки і собака. Поради для підлітків

 Сім‘я 

Мрію про собаку. Мова не йде про звичайну забаганку. Я людина досить сором'язлива, і я відчуваю, що собака буде моїм другом. Я хотіла б також мати мотивацію для частих прогулянок – іноді мені хочеться вийти, але сама по місту... ну, нерозумно якось. Мої батьки не хочуть погодитися, стверджують, що мені набридне. Як їх переконати?" Віра, 13 років.



Ця тема також стосується і тебе? Ти мрієш про собаку, але батьки вперто кажуть: "ні?" Дізнайся, що робити, – у деяких ситуаціях є шанс змінити їх думку!

Коли опція собаки відпадає?
Перш ніж ми перейдемо до способи переконання батьків, зрозуміймо в яких випадках, можливість мати собаку, відпадає на 100%.
Безперечно, тоді коли хто-небудь з вашої родини маю алергію на шерсть домашніх тварин. У такій ситуації єдине, що ви можете зробити, це просто змиритися з тим, що собачка буде – але не раніше, ніж тоді, коли ви будете жити окремо. Здоров'я родини-це найголовніше, а про те, що алергія це не жарти, переконалася Галя:

– Я завжди хотіла мати собаку, але мама казала, що тато має на це алергію. Чесно кажучи, трохи в це не вірила, я думала, що тільки так відмовка. Ми живемо у великому будинку, так що у мене була можливість сховати цуценя. Я взяла одного з оголошення, і заховала його у своїй кімнаті, випускала тільки, коли батьків не було. Спочатку не відбувалося нічого тривожного. Потім тато почав скаржитися на головні болі, теж говорив, що виникають у нього труднощі з вільним диханням. Зрештою, справа вилізла, бо мама взяла вихідний і щеня верещало у кімнаті під час її присутності. Не тільки я отримала мега покарання, але ще, мабуть, з місяць мама образилася на мене. Ну і довелося віддати собаку, до якої я прив'язалася, – каже Галя.


Ну, алергія це не жарти. Так що, якщо хтось із вашої родини, на неї страждає – не треба, не роби цього і продемонструй свою зрілість.

Другий варіант полягає в тому, якщо у вас дуже маленький метраж або ви мрієте про велику собаку, яка потребує руху. Як би довелося жити в маленькій квартирі, в блоці то батькам доведеться його вивозити "на прогулянку" в якесь більш віддалене місце (наприклад, ліс), то немає що тут впиратися. Подумай про іншу породу, або слухай батьків.

Третя ситуація, в якій краще відмовитися від мрії про собаку, це та в якій він є черговою твариною в будинку... а попередні були здані. Іншими словами – ти хотіла вже шиншилу, рибки, черепаху, кішку... але з цим всім, тобі було нудно. Ти впевнена, що тепер буде інакше? Ну, певно, ти помиляєшся.

Як вмовити батьків на собаку?

Припустимо, що не підходиш до жодного з описаних сценаріїв. Давно мрієш про собаку, ніхто немає алергії... як переконати батьків, що це не захцянка?

По – перше - покажи їм це. Переконай, що тобі буде хотітися виходити гуляти і ти достатньо зріла. Як це зробити? Виходь з дому, в годинах прогулянок, протягом місяця. Так, ми знаємо, що це не теж саме, але це достатньо дієвий метод! Шоста не шоста, темно не темно – одягайся і виходь на 15 хвилин ходьби. І говори про це батькам. З часом,вони звісно, помітять, що ти блефуєш, і у тебе хорошу мотивацію.

По – друге, подумай про собаку з притулку. Батьки часто бояться, що підлітки бажають тільки "цуценя на деякий час", за купу грошей. Поясни їм, що ти хочеш врятувати від злої долі якогось дворняжку (навіть цуценя) з притулку. Це пом'якшить їх серця.
Якщо ти звісно будеш достатньо мотивована, а замість ображання, вибереш саме такі активні дії і часті розмови (плюс розумні аргументи), то звичайно, вам вдасться переконати батьків. Удачі!

Переглядів: 844 | Додав: Olenochka | Теги: собака | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом