MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 19 » Чи подобаються хлопцям пластикові дівчата?
21:37
Чи подобаються хлопцям пластикові дівчата?

Наша читачка хотіла дізнатися Вашу думку з приводу покращення краси і того, як це впливає на успіх серед хлопців. Прочитайте її лист!



,,Привіт, я Галя і хотіла поговорити про дещо. Можливо, мені вдасться розвити тут дискусію, тому що дуже цікавить. Мені здається, що останнім часом мода на ,,пластикові дівчата". Я маю на увазі не те, що вони з пластику, (хе-хе) а тільки те що вони штучні, тому що роблять собі губи, збільшують груди, вирізують ребра, роблять щоки, штучні вії та нігті. Можна було б ще перераховувати, але сама боюся думати про те що ще може бути зроблено.

Не знаю, чи Ви теж це помітили, тому що це мене трохи лякає. ЗМІ пропагують таку штучність і цікаво, що це за мода на те, щоб бути клоном Кім Кардашян. Пів-біди, в неї, "поліпшення" крихітні, майже невидимі. Але ж є повно прикладів дівчат (хлопці це зовсім інша тема), які виглядають як карикатури. Я не хочу тут перераховувати, думаю кожен знає про кого я пишу.

Я бачу, що ці дівчата почувають себе як богині, а на мій погляд, виглядають просто смішно. Як хтось їх скритикує, то відразу відповідь, що заздрісний "хейтер". Але насправді, чому тут заздрити? Бути карикатурою на людину? Ну і ось тут виникає питання, через який я пишу цей лист: хлопцям це подобається? Напевно, мало хлопців сюди заглядає, як хтось це читає, то з задоволенням вислухаю їхню думку. Або теж поставлю питання дівчатам: Вам це імпонує, і ви теж хочете так виглядати? Я знаю, що більшість з нас має комплекси. Я, наприклад, бачу, що у мене тонка верхня губа рота. Я намагалася собі це домалювати, такий мейк ап, як Кайлі Дженнер, але мені не здається, що у мене добре виходить. Може не той колір помади і не вірно роблю контури, я не знаю. Ну і з'явилася така ідея, що якщо коли-небудь, буде стояти питання, збільшити собі повіки, адже багато дівчат так роблять. Не знаю, чи я б на це взагалі зважилася. Так чи інакше, я розумію що просто трохи збільшивши верхню губу, аби вона була симетрична, з нижнею. А не рот, як короп, щоб вони виглядали ніби хочуть зараз вибухнути. А може це працює так, що як трохи збільшити, потім людину затягує і хочеться більше і більше? Це, загалом, мало б сенс, але я сподіваюся, що це не так.

Що Ви про це думаєте? Про всю цю штучність?
Правда, хлопці мріють про таких жінок, що у них все штучне? Напевно, як вони будуть мати дітей, то теж відразу операція, тому що діти будуть схожі на справжніх, а не цих, зроблених. Чекаю на Ваші відповіді!".

Переглядів: 891 | Додав: Olenochka | Теги: штучні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом