MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Липень » 13 » Де Люди Позбулися Невинності- Місця Для Першого Разу
01:24
Де Люди Позбулися Невинності- Місця Для Першого Разу

Втратити цноту - так багато очікувань, пов'язаних з цим питанням. Навить якщо ти завзятий романтик або дуже боїшся сексу, ти напевне уявляв-(ла) яким буде ваш перший раз і як це буде відбуватися . Завдяки безглуздим підліткових фільмів, ви можете уявити свій перший раз як ідеальний вечір зі свічками, квітами, музикою. Якщо ви вже мали секс, тоді знаєте, що в перший раз майже ніколи не буває так  ідеально все в реальному житті. І якщо ти досі незаймана- то... тобі краще дізнатися правду зараз!

В перший раз може бути багато чого: дивні, приємні, болючі, рухливі, важкі, незручні, відчуття... ніхто не може сказати вам точно, на що це буде схоже, тому що це для кожного індивідуально та по різному. На щастя, ми опитали, багато людей, щоб поділитися частиною інформації що стосується теми першого разу: де вони втратили свою незайманість. Фільми зробили одну хорошу річ: описали що це може трапитися в будь-якому місці. Хоча деякі люди хотіли би традиційно в спальні, інші вибрали цікаві місця. Деякі з них були заплановані, а в деяких  сталося спонтанно. Поговоримо про "правильні" місця, щоб втратити цноту! Прочитайте  ці розповіді, і якщо ти не незаймана, то розкажи нам свою історію, де ви робили це в перший раз.
 

Цитата
В Машині
Андрій, 17
Це сталося на задньому сидінні моєї машини, тому що це єдине місце, ми могли б піти від батьків.




 

Цитата
В Школі
Артур, 18
Це був  кабінет у нашій школі. Навколо нікого не було...



 

Цитата
На Дивані
Аня 18
Це було на дивані батьків мого хлопця'. Не планувалося взагалі, так що це не "Обрані" місця. Просто так вийшло.




 

Цитата
На Відпочинку
Тайлер, 17
Я був на курорті в Домініканській Республіці. Дівчина була з Франції і погано говорила по-англійськи, я говорив три бідні французькі приказки, але, на щастя, ми двоє говорили іспанською.



 

Цитата
У Підвалі
Данило, 17
Він був у моєму підвалі, вечері після Дня Святого Валентина. Моя спальня була поруч з кімнатою моїх батьків.




 

Цитата
У Своїй Спальні
Джозеф, 16
Він був у моїй спальні в будинку моїх батьків з моєю шкільною подругою. Я згадую, що це був наш шестимісячний ювілей. У мене були свічки грала ніжна музика я був романтичним.



 

Цитата
В Готелі
Юсеф, 21
Мені був 21 рік і зняли номер у готелі. Це був мій перший раз сексом і мене переселили в номер люкс безкоштовно. Це було з моєю першою серйозною дівчиною.



 

Цитата
В Кімнаті Гуртожитку
Дерек, 18
Я зустрічалася на першому курсі в коледжі, і це сталося в її кімнаті.



Переглядів: 1061 | Додав: Olenka | Теги: цнота, перший раз, місця для сексу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом