MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Червень » 1 » Деякі неприємні моменти літа
11:17
Деякі неприємні моменти літа

Є, очевидно, грубі речі які ви знаєте, ваші груди потіють,стегна і в загальному інтимні місця. Ох, як ці речі, дратують, але в кінцевому рахунку нешкідливі. Звісно, є деякі інші речі, які насправді є шкідливими. Як, фекальні-питання-ховаються-у-вашому басейні. Очевидно, це не повинно бути залякуванням, до точки, де ви боїтеся, щоб назавжди покинути свій будинок. Велика ймовірність, що ви випробували більшість з цих речей раніше, навіть не усвідомлюючи цього.

 

Плавальні Басейни 
Більшість басейнів мають у воді какашками. Це факт. Згідно ЦКЗ, 58 відсотків загальнодоступних басейнів мають позитивний тест на кишкову паличку, яка зустрічається головним чином у фекаліях.

Пляж Ось велика річ (?) про фекалії-це не упереджено. Мабуть, вступаючи в контакт з пляжним пісок маєте високу кореляцію з діареєю і іншими gastrointesinal хвороба, які зазвичай викликані впливом калових мас. 

 

Заморожені Харчові Продукти
Багато людей люблять жувати на заморожені фрукти протягом літа, але це літо може бути не найкращим часом для цього, нагадаємо що заморожені фрукти і овочі навколо нас містять лістеріоз, бактеріальну інфекцію, яка може серйозно послабити імунну систему.

 

 

Приміряти Купальники
Багато людей сприймають примірочні з тривогою, особливо коли справа доходить до купальних костюмів. Але, як з'ясовується, може і є за що переживати, це швидше за все не те що ви подумали. Мабуть, купальні костюми є одним з кращих перевізників одягу на основі бактеріальної інфекції, оскільки вони можуть нести речі, як шкіра і фекалії, плюс з дихальних шляхів бактерії. З цим не надто важко боротися , хоча ... поки маленький стриб-пластика, що приходить в промежині практично марні, якщо ти в трусах, в примірочному костюмі, все повинно бути добре.

Переглядів: 1270 | Додав: Olenka | Теги: літо 2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом