MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Січень » 18 » Дівчина не хоче ковтати сперму.
11:17
Дівчина не хоче ковтати сперму.




Не хоче дівчинка під час мінету ковтати мою сперму. Власне, питання в тому, як її переконати почати це робити?
 

Цитата

На всяк випадок, повторюю, справа не в тому.що у дівчини відраза до сперми або блювотний рефлекс, а, що дівчина ніколи навіть і не пробувала сперму, у неї спочатку якийсь тарган на цей рахунок, мовляв, я, звичайно, не пробувала, але і навіть пробувати не хочу, що це таке.


Про те, що дівчина зобов'язана саме КОВТАТИ сперму можу сказати тільки те, що це її вибір. Про кінчити в рот не попереджаючи-це нереально. Тому що дівчинка відчуває напруження, яке вже не можна зупинити і витягує член з рота. Я за те щоб дівчина не переривала процес мінету і не тому що я прагну її нагодувати, а тому що так набагато приємніше. і так і так кінчиш, але відчуття різні.

- Працюй над переконаннями, просто не хочу не проходить, з'ясуй, що конкретно не влаштовує, якщо чисто фізіологічно на рефлекторному рівні проблема, ти її не вирішиш, а якщо є моральні установи, переконання можна поміняти, може вона вважає це принизливим, тоді є шанс переконати, що це просто частина інтимного життя, це нормально, якщо приносить задоволення обом, що це приносить тобі багато радісних моментів і ти вдячний їй, що вона їх тобі приносить! Якось так!


- Є дівчата, яких не пре смак сперми. Спробуй сам свою на смак, при бажанні. Відповідно такі ж дівчата погано їдять курячі яйця, особливо недоварені/смажені або сирі.

- Нехай не ковтає, а через хвилину-дві -- випльовує, не біда.

- Буває справа може і в смаку -- тут варто переглянути свою їжу в плані здоров'я.

- У дівчинки точно тарган в голові. Розпиши їй, як тобі класно в цей момент.

- Ось, що з цього приводу думають хлопці:


Мені здається, ви та ваша дівчина не досить досвідчені. Мені сподобався вислів : "секс взагалі заняття не для гидливих". Швидше за все, це упередження у неї з часом пройде, а ця неприязнь від того, що не повністю вона сексу віддається. Я допускаю, що є жінки які ніколи не будуть цього робити через блювотних рефлексів тощо. Це право дівчата і це потрібно просто прийняти для себе, швидше за все і мінет вона робити не надто любить, або не знайшла ще, як отримати задоволення від нього. Можу порадити почати практикувати глибокий мінет, він дозволяє ковтнути(пардон) не відчувши смаку сперми.

Переглядів: 1521 | Додав: Olenochka | Теги: http://knopa.info/forum/47-4382-1#2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом