MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2019 » Лютий » 3 » Думка хлопців, що до минулих відносин.
23:20
Думка хлопців, що до минулих відносин.

Якщо ви хочете знати, чому відносини розвалюються, то в цьому пості ви знайдете кілька причин, про які пишуть хлопці.

Хоча починаючи з кимось стосунки ми вважаємо, що вони будуть тривати якомога довше, на жаль, насправді це не завжди так відбувається. Рутина, сварки, зрада... причин для розставання може бути дуже багато, і нижче ми представляємо 6 думок хлопців, які наважилися розповісти нам, чому їм не вийшло у відносинах.



Чому відносини розпадаються?

"З моєї колишньої ми почали зустрічатися з 1 класу гімназії, і були разом майже 3 роки. Спочатку це було чудово, але потім ми все більше і більше віддалилися одне від одного. Я хотів тусуватися, вона постійно сиділа над книгами. Тепер вона в одному з кращих закладів , а я в спортивні школі. Як ми зустрілися пару місяців тому, то навіть не було про що говорити. Так виходить, коли швидко починаєш відносини. Просто кожен з нас пішов у свій бік". Василь, 18 років.

"Ми розлучилися з Оксаною, тому що вона була неврівноваженою божевільна і могла на мене образитися за те, що я сказав привіт, до моєї сусідки. Що я можу вдіяти, що дівчина приваблива? Я мав мовчати? Таких випадків було набагато більше. Дівчата, не ревнуйте, тому що жоден хлопець з вами не витримає". Матвій, 16 років.

,, Ймовірно, мене тут будуть ненавидіти, але у моєї колишньої почалися прищі на обличчі і спині, але вона нічого з цим не робила. Друзі сміялися з мене, і я її кинув. Тепер вона вилікувала прищі, схудла і в неї з'явився новий хлопець, а я все ще не можу нікого знайти, і я шкодую, що розлучився з нею". Дмитро, 15 років.

"Мої відносини перестали мати сенс, тому що віддалилися одне від одного, стало мега-нудно і просто вбила нас рутина. Я не кажу, що я св"ятий, але очікував більшої участі від моєї колишньої". Артур, 17 років.

,,Аня перестала піклуватися про себе. Найчастіше ми бачилися у неї, тому їй навіть не хотілося мити волосся, не кажучи вже про макіяж або одяг. Я відчував, що взагалі перестала намагатися, і, напевно, кожен хлопець хоче мати гарну, акуратну дівчину". Євгеній, 15 років.

"Двоє моїх друзів розлучилися, тому що у дівчат завжди були істерики. Я своїй я сказав, що теж так буде робити, то ми розлучимося, і поки, на щастя, допомагає". Андрій, 18 років.

Переглядів: 829 | Додав: Olenochka | Теги: відносини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
Повчально!
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом