MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Ідеї Подарунків Для Дівчини...
20:42
Ідеї Подарунків Для Дівчини...




Наші чоловіки аж ніяк не стараються змінювати стереотипи на щось оригінальне та цікаве…. Все йде по стандарту… Букет квітів, а то навіть одна бідна троянда і плюс якийсь «коштовний» привілей.

Подарунок повинен мати певну символіку, щоб це було «щось», що буде вічним і нагадуватиме ЇЙ про вас, або про це свято. Було б навіть дуже добре, якщо він ще буде практичним, а не просто валявся на поличці і обвивався пилюкою та павутинням))

Отож… чомусь більшість чоловіків або полюбляють дарувати червоні троянди або думають, що дівчата їх полюбляють) Думаю про улюблені квіти варто дізнатись від дівчини, але ще заздалегідь до свята) Якщо ваша моторність і спостережливість не спрацювала, то не варто розпитуватись про це перед святом) Гаразд, я визнаю, що яскраво-червоні троянди підкреслюють пристрасну любов, але на мою думку це надто банально.

 

Отож, переходимо до головного подарунка…



- М’які іграшки ви вже їй дарували, а якщо ні, то і не варто, їх і так у НЕЇ повна хата завалена

- Парфуми… що ж… можна, якщо знаєте її смак) ..але скажу чесно… я колекціоную духи)) які подарували – запахи не мої, а віддати комусь жаль( ..тому краще не ризикувати з таким подарунком….

- Книга.. я б сказала нічого так… але якщо це подарунок не коханій, а подружці, то більше пасує)

- Прикраси… о так.. кажуть вони справляють хороше враження) ..особливо якщо золоті) …або срібні… думаю не варто дарувати звичайну біжутерію)

- Годинник.. практичний… але якщо він у неї є, то думаю не варто тринькати дарма гроші (я наприклад довіряю своєму «старому» годиннику і не хочеться мені замінювати його на «новий»)

- Якась дрібничка з вашою спільною фоткою… можна майку, можна горнятко, можна подушку …що їй більш практичне в даний час)

- Квітка в глечику… досить таки перевірений подарунок… і доглядатиме його… і якщо він ще швидко і красиво проростатиме, це як символ ваших стосунків..) думаю нема сенсу ще троянди дарувати)

- Нижня білизна..) це звісно дуже ризикований подарунок… потрібен індивідуальний підхід) і можу вас запевнити, кожна дівчина хоче його отримати… але уявіть собі, яка складна структура в цьому подарунку.. це не просто розмір знати) …це ого-го як тре вивчити дівоче тіло) тож будьте певні)

- Якщо ви досить компетентні в справах відео та музики.. то можна створити диск з піснями у власному виконанні, чи вірші.. чи кліп з вашими фото… цей подарунок надто сентиментальний, тому ваша дівчина скоріш за все мрійлива та романтична натура)

- Хочу вкрасти одну ідею свого знайомого, сподіваюсь він не був би проти… придбати кульок… до ста штук.. надути…і впустити ЇЙ в кімнату… але в один з яких покласти якийсь сюрприз…і тепер нехай ВОНА тішиться цілий вечір їх лопати, щоб знайти той особливий (не кожній таке сподобається, я скоріш сама лусну, ніж їх усіх перестріляти))

- Якщо вона екстремалка…) або хоче нею стати) подаруйте їй стрибок з парашута)

- Можна ще абонемент на масаж в салон краси, якщо вам набридло це самому робити)

- Чи абонемент на плавання, чи фітнес… лиш би не сприйняла як твоє ніжне прохання до неї скинути зайвий кілограмчик))

- Піжаму, банний халат, тапочки, рукавички… це показує як ви дбаєте про тепло коханої)

- Прикраси для ЇЇ кімнати… вази, статуетки, світильники, рамочку для фото…

- Досить цікаво може виявитись подарунок – календар… з вашими фотками… і самі позначте кожен день, якщо не лінь… і понадписуйте різні фрази, компліменти) ..або заплановані спільні зустрічі ..або особисті свята)

- Важливий подарунок,якщо ви зробили щось самі, можна декоративну іграшку…забавку)) з надписами «тільки для тебе» «відкривати коли сумно» «я завжди з тобою»

- Або замовити в художника ЇЇ портрет) …тільки щоб ви впевнені були, що він буде неперевершеним))


Досить великий плюс, якщо ви знаєте бажання та смаки своєї коханої. Можливо вона залежна від чогось, от як шопоголіки… думаю вона буде безмежно рада шмоткам) чи дівчинка читати любить, так для неї щастя якась цікава книжка на її улюблену тематику, чи дівчинка спортсменка і їй треба гирю)

Зірку з неба.. все це звісно чудово.. такі героїчні слова… але цей подарунок лиш на словах.. будьте реалістами і даруйте щиро все на ділі)

 

Переглядів: 1077 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом