MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 09




Наші чоловіки аж ніяк не стараються змінювати стереотипи на щось оригінальне та цікаве…. Все йде по стандарту… Букет квітів, а то навіть одна бідна троянда і плюс якийсь «коштовний» привілей.

Подарунок повинен мати певну символіку, щоб це було «щось», що буде вічним і нагадуватиме ЇЙ про вас, або про це свято. Було б навіть дуже добре, якщо він ще буде практичним, а не просто валявся на поличці і обвивався пилюкою та павутинням))

Отож… чомусь більшість чоловіків або полюбляють дарувати червоні троянди або думають, що дівчата їх полюбляють) Думаю про улюблені квіти варто дізнатись від дівчини, але ще заздалегідь до свята) Якщо ваша моторність і спостережливість не спрацювала, то не вар ... Читати далі »

Просмотров: 1077 | Добавил: Olenka | Дата: 09.12.2016 | Комментарии (0)

Рано чи пізно, але кожній з нас доводиться починати ходити на побачення. І часом для нас це перетворюється на захоплюючу гру. Ну а раз це гра, то постає резонне питання: Як в ній перемогти? А також багато маленьких але не менш важливе питанячко: Чи повинні ми звеличувати себе до небес або скромно викласти всю правду?, Як починати розмову і як ввічливо розпрощатися з настирливим кавалером?

Спеціально для цього випадку, я припас для вас пару порад як поводитися на побаченні. Дотримуватися все до єдиного зовсім не обов'язково, але можна вибрати ті, що підходять саме вам. 
Я не раджу показувати свій інтерес до чоловіка з першої ж хвилини побачення. Адже всім відома істина говорить що чоловіки люблять гонитву і переслідування, так поманите їх трішки! 
Спробуйте дізнатися, чи є у нього серед друзів жінки. Чоловік повинен уміти відноситься до жінки як до друга, а не тільки як до сексуального об'єкту.

Не пийте дуже багато на першому побаченні, навіть для хоробрості. По-перше, доведеться дуже часто бігати в туалет. По-друге, бовкне зайвого. Та й взагалі, алкоголь дівчатам не личить. 
Якщо чоловік схожий зовні або його характер нагадує вам вашого батька, біжіть геть від нього негайно.

 

... Читати далі »

Просмотров: 1159 | Добавил: Olenka | Дата: 09.12.2016 | Комментарии (0)

«Чоловік за викликом» - явище протиприродне, але поширене. Для когось це просто заробіток, для когось - ганьба. Здавалося б, справжні чоловіки не їздять розважати нудьгуючих дам за гроші ... Проте, як відомо, попит народжує пропозицію. Чому ж він виник?

Перш за все, це зворотний бік фемінізму, який пропонує жінці не тільки освоювати такі традиційно чоловічі сфери діяльності, як бізнес або політика, але і проводити дозвілля подібно чоловікові. Якщо чоловік може викликати додому повію, то чому те ж саме не робити і жінці?

До речі, думка, що послуги такого роду цікавлять лише дамочок у віці або не блещущих красою, абсолютно помилково. Серед клієнток повій чоловічої статі є й цілком привабливі особи, і навіть молоді дівчини.


 
Що ж тягне їх до таких задоволень? Самотність? Не обов'язково. У багатьох з цих жінок є постійні коханці і навіть чоловіки. Невпевненість в собі? Дивлячись на цих успішних, що відбулися, елегантних жінок - важко подумати таке ...

Мода - ось відповідь! Така ж, як, приміром, на йоркширських тер'єрів. Якщо дама може дозволити собі милу собачку, яка стоїть нечувану ціну, це свідчить про її платоспроможності, а отже, підвищує її статус в суспільстві. Ми ж не дивуємося тому, що інший чоловік трепетно ??любить свою сіреньку непримітну жіночку, а в компанії друзів з'являється з високою і грудастой модельки. Адже красиве тіло повинне належати самому крутому самцеві! Те ж і з чоловіками за викликом, вони не що інше, як модний атрибут, яким обзаводиться жінка заради самоствердження або просто в пошуках сексуального різноманітності. ... Читати далі »

Просмотров: 1130 | Добавил: Olenka | Дата: 09.12.2016 | Комментарии (0)

Дуже часто тим, хто відзначає золоте весілля, задають питання: «У чому секрет вашого сімейного щастя?» Як правило, ювіляри вагаються з відповіддю. Адже не можна сказати, що їхнє щастя було безхмарним - проблеми бувають у всіх, але щось допомогло їм подолати ці перешкоди разом, вистояти перед важкими життєвими ситуаціями. Значить, якийсь секрет все-таки є? Насправді, для того щоб сім'я була міцною і дружною, треба цього хотіти. Ніхто за вас не зробить ваші відносини гармонійними - над цим потрібно працювати, зміцнюючи ті психологічні та емоційні зв'язки, які існують між вами. З кожним роком ви повинні пізнавати один одного краще - якщо цього не відбувається, то ваші відносини розвиваються неправильно, але виправити це ніколи не пізно.

Емоційний комфорт будинку і сім'ї - поняття дуже крихке і відносне. Для того щоб впоратися з бактеріями і вірусами досить купити опромінювач, а от щоб перемогти відстороненість, холодність і недовіру потрібно сильно постаратися. Тому краще цього не допустити. Згадайте, коли ви давали клятву бути разом у печалі і радості, ви дійсно вважали вашого партнера самим близьким і рідним людиною. Щоб це відчуття не пропадало, намагайтеся проводити більше часу разом, обов'язково спілкуйтеся. Розмовляйте за вечерею про прожитий день, за чашкою кави в залі обговорюйте ваші справи, прогулюючись по магазинах, не опускайтеся до розмов типу: «О! тут туалетний папір на 2 рублі дешевше! ». Обговорюйте те, що вам справді цікаво.

З появою дітей вибрати такі моменти стає складніше, тому в жодному разі не встановлюйте телевізор на кухні і в спальні - це головний поглинач умів і противник нормальних людських відносин. Не помічаючи цього, ви замінюєт ... Читати далі »

Просмотров: 1023 | Добавил: Olenka | Дата: 09.12.2016 | Комментарии (0)

Вибачте, але назвати його чоловіком ніяк не можу. Язик не повертається, і пальці безсило опускаються на клавіатуру. Я навіть імені його не скажу - навіщо? Воно не описує його так, як заголовок цієї статті. Ніщо не опише його краще, ніж ці три слова "мій ніжний хлопчик". 

Хто він? 

Дуже часто ніжного хлопчика намагаються сплутати з ким-небудь ще, наприклад, з гомосексуалістом або ретельно оберігаються від життєвих негараздів пізнім сином інтелігентних батьків. 

Саме "мій". Тому що для нього шалено важливо бути чиїмось. Такий тип чоловіків не пристосований до життя в поодинці. Мова йде не про побутові моменти. Так, хтось може помилково вважати, що такий хлопчик - обов'язково син владної і надто турботливою матусі, що оберігала синочка навіть від необхідності самому насипати пісочок у пластмасове відерце. У побуті ніжний хлопчик абсолютно невибагливий. Він вимиє посуд, викличе сантехніка (сам в труби не полізе, звичайно, його тонка натура такого не витримає) і навіть приготує вечерю. Все це він робить для якомога більш комфортного існування. 

Відносини 

Взагалі, комфорт - ось його сенс життя. Ніжний хлопчик ніколи не займає лідируючої позиції у відносинах, тому що це в будь-якому випадку означає необхідність прийняття рішень, а ніжні хлопчики такого жах як не люблять. На перших порах це виглядає справжньою відда ... Читати далі »

Просмотров: 1054 | Добавил: Olenka | Дата: 09.12.2016 | Комментарии (0)

Щоб там не говорили войовничі феміністки, чоловіки не такі прості як однокле-точні. Їх поняття про все те, що вони жадають бачити у своїй обраниці може включати в себе дуже багато різноманітних умов. 

Отже, дівчина повинна бути ... 

... Розумною. Під розумом слід розуміти здатність мислити і робити правильні висновки у життєвих ситуаціях. Вона повинна бути ерудованою, дипломованої і здатною підтримати розмову на будь-яку тему. Ну, так все виглядає цілком пристойно і можна пояснити, а тепер увага. Підтекст: не на будь-яку тему, а на будь-яку, про який йому захочеться поговорити, демонструвати при цьому свою ерудованість і начитаність, але боронь тебе боже перевершити в цьому чоловіка. Це не тому, що він такий дурний. Просто тому, що йому природою належить бути головнішим, а тут ти, така розумна. Чутки про те, що чоловіки не люблять розумних жінок, виправданий лише наполовину. Насправді, чоловіки не люблять жінок, які демонструють свою інтелектуальну перевагу, особливо (і це важливо!) При сторонніх людях. Боже тобі боги від того, щоб спробувати виявити його неуцтво в присутності третьої особи. 

... Симпатичною. Зауваж, саме симпатичною. Коли чоловіка приваблює жінка, то бездоганна правильність рис її обличчя і пропорційність тіла. Йому сподобалася - і все тут. Так от, ця сама симпатичність, на думку багатьох чоловіків, залежить безпосередньо від виразу очей. Вони повинні, вибачте за побите поетичне порівняння, "світитися внутрішнім душевним с ... Читати далі »

Просмотров: 1096 | Добавил: Olenka | Дата: 09.12.2016 | Комментарии (0)

Вони називають нас “курками”, “чіксами”, “кобітами” або просто “блондинками”… А ми просто їх класифікуємо. 

Хто такий Мачо ?

Його називають Дон Жуаном, Суперменом і Героєм-любовником. Він зачаровує жінок своєю білосніжною посмішкою, його хамство сприймається як достоїнство. А про його достоїнство ходять легенди. Деколи вони залишаються просто легендами. Та про це ніхто не сміє говорити детальніше. icon redface Вам кого? 


впевнений в собі мужчина з невиди ... Читати далі »

Просмотров: 1081 | Добавил: Olenka | Дата: 09.12.2016 | Комментарии (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом