MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Створення сильної сім'ї
18:47
Створення сильної сім'ї

Дуже часто тим, хто відзначає золоте весілля, задають питання: «У чому секрет вашого сімейного щастя?» Як правило, ювіляри вагаються з відповіддю. Адже не можна сказати, що їхнє щастя було безхмарним - проблеми бувають у всіх, але щось допомогло їм подолати ці перешкоди разом, вистояти перед важкими життєвими ситуаціями. Значить, якийсь секрет все-таки є? Насправді, для того щоб сім'я була міцною і дружною, треба цього хотіти. Ніхто за вас не зробить ваші відносини гармонійними - над цим потрібно працювати, зміцнюючи ті психологічні та емоційні зв'язки, які існують між вами. З кожним роком ви повинні пізнавати один одного краще - якщо цього не відбувається, то ваші відносини розвиваються неправильно, але виправити це ніколи не пізно.

Емоційний комфорт будинку і сім'ї - поняття дуже крихке і відносне. Для того щоб впоратися з бактеріями і вірусами досить купити опромінювач, а от щоб перемогти відстороненість, холодність і недовіру потрібно сильно постаратися. Тому краще цього не допустити. Згадайте, коли ви давали клятву бути разом у печалі і радості, ви дійсно вважали вашого партнера самим близьким і рідним людиною. Щоб це відчуття не пропадало, намагайтеся проводити більше часу разом, обов'язково спілкуйтеся. Розмовляйте за вечерею про прожитий день, за чашкою кави в залі обговорюйте ваші справи, прогулюючись по магазинах, не опускайтеся до розмов типу: «О! тут туалетний папір на 2 рублі дешевше! ». Обговорюйте те, що вам справді цікаво.

З появою дітей вибрати такі моменти стає складніше, тому в жодному разі не встановлюйте телевізор на кухні і в спальні - це головний поглинач умів і противник нормальних людських відносин. Не помічаючи цього, ви замінюєте спілкування спільним переглядом телевізора. І тоді неминуче настає момент, коли ви вже не зможете сказати, що у вашої половинки відбувається в житті - а значить, ваш зв'язок стане слабшою.

Не забувайте про сексуальні стосунки. Багато пар розлучаються через те, що їх сексуальна життя стає прісною або вкрай рідкою. Тому постарайтеся вибиратися на вихідні в які-небудь короткі тури, де ви зможете провести час тільки вдвох і на новому місці - тоді і вражень буде набагато більше. Влаштовуйте романтичні вечори, дивуйте в ліжку - і все буде добре. Але все-таки головний секрет - спілкування. Говоріть, говоріть і говорите. Не мовчіть про свої образи, проблеми, переживання, труднощі і нерозуміння з боку інших людей. Ваш близька людина повинен знати, що відбувається у вас на душі.

Переглядів: 1024 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом