MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Мій ніжний хлопчик
18:40
Мій ніжний хлопчик

Вибачте, але назвати його чоловіком ніяк не можу. Язик не повертається, і пальці безсило опускаються на клавіатуру. Я навіть імені його не скажу - навіщо? Воно не описує його так, як заголовок цієї статті. Ніщо не опише його краще, ніж ці три слова "мій ніжний хлопчик". 

Хто він? 

Дуже часто ніжного хлопчика намагаються сплутати з ким-небудь ще, наприклад, з гомосексуалістом або ретельно оберігаються від життєвих негараздів пізнім сином інтелігентних батьків. 

Саме "мій". Тому що для нього шалено важливо бути чиїмось. Такий тип чоловіків не пристосований до життя в поодинці. Мова йде не про побутові моменти. Так, хтось може помилково вважати, що такий хлопчик - обов'язково син владної і надто турботливою матусі, що оберігала синочка навіть від необхідності самому насипати пісочок у пластмасове відерце. У побуті ніжний хлопчик абсолютно невибагливий. Він вимиє посуд, викличе сантехніка (сам в труби не полізе, звичайно, його тонка натура такого не витримає) і навіть приготує вечерю. Все це він робить для якомога більш комфортного існування. 

Відносини 

Взагалі, комфорт - ось його сенс життя. Ніжний хлопчик ніколи не займає лідируючої позиції у відносинах, тому що це в будь-якому випадку означає необхідність прийняття рішень, а ніжні хлопчики такого жах як не люблять. На перших порах це виглядає справжньою відданістю і прагненням догодити. "Зробимо, як ти скажеш", "Мила, як ти хочеш, так і буде". Якщо роль безумовного лідера стовідсоткового до душі жінці, то ідилія поширитися не тільки на "першу пору", але навіть на середню стадію. А ось після неї виявиться, що ніжний хлопчик взагалі не здатний приймати будь-які рішення. І все, я підкреслюю, все, що стосується твоєї і вашого спільного життя, тобі доведеться вирішувати самій. 

Його життя 

Щоправда, своє життя він вибудовує самостійно. Настільки самостійно, що ти навіть не дізнаєшся, на курси якогось іноземної мови він ходить, де живуть його батьки і скільки років виповнилося його хрещениці. Він чітко відокремлює своє життя від вашої, нібито знаючи, що надовго ваша не затримається, і тому немає чого витрачати свій час і сили на зведення цих різних "життів" воєдино, а себе, коханого, і свої сили він дуже береже. Ніжний хлопчик - прекрасний актор, і я в житті не бачила більш несамовитого видовища, ніж ніжний хлопчик із застудою та температурою 37 градусів. Виникало відчуття, що він скоро піде в інший світ, і тільки я буду в цьому винна. І хоч мій розум говорив, що від нежитю померти неможливо, я металася по квартирі і пурхала по найближчих аптекам на першу його стогону. Тому що таке ніжне створіння потребує постійного догляду. Це наповнювало його життя несказанним задоволенням - демонстрована турбота на межі фанатизму, яка забезпечувала його затишок і гармонію. Таке життя, основне прагнення якої - прагнення до комфортного існування, призводить часто до того, що жінка, якій набридло постійно приймати рішення за себе і за того хлопця, намагається з'ясувати стосунки, розставити пріоритети і взагалі - обговорити як жити далі. Зовсім даремно. Ніжний хлопчик боїться всього серйозного - і відносин, і розмов. Тому після такої спроби його життя стає повністю його і до вашої загальної перестає мати якесь відношення. При цьому ніжне тіло фізично ще присутній поруч, поки не знайде новий об'єкт жіночої статі, здатний забезпечити йому гармонію, і не почне безперспективні для більшості жінок відносини заново. 

Ніжний хлопчик абсолютно чарівний, уважний і милий. Він розбирається в жіночій красі, літературі, кулінарії, косметиці, і навіть в техніці - яка не набагато складніше фена. Те, що помилково приймають за прояви жіночності, насправді тільки бажання знати про жінок більше, що мати можливість знаходити більше спільних тем, точок дотику і підкоряти. Тому що ніжний хлопчик обов'язково хоче бути чиїмось.

Переглядів: 1055 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом