MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Поради на перше побачення
19:17
Поради на перше побачення

Рано чи пізно, але кожній з нас доводиться починати ходити на побачення. І часом для нас це перетворюється на захоплюючу гру. Ну а раз це гра, то постає резонне питання: Як в ній перемогти? А також багато маленьких але не менш важливе питанячко: Чи повинні ми звеличувати себе до небес або скромно викласти всю правду?, Як починати розмову і як ввічливо розпрощатися з настирливим кавалером?

Спеціально для цього випадку, я припас для вас пару порад як поводитися на побаченні. Дотримуватися все до єдиного зовсім не обов'язково, але можна вибрати ті, що підходять саме вам. 
Я не раджу показувати свій інтерес до чоловіка з першої ж хвилини побачення. Адже всім відома істина говорить що чоловіки люблять гонитву і переслідування, так поманите їх трішки! 
Спробуйте дізнатися, чи є у нього серед друзів жінки. Чоловік повинен уміти відноситься до жінки як до друга, а не тільки як до сексуального об'єкту.

Не пийте дуже багато на першому побаченні, навіть для хоробрості. По-перше, доведеться дуже часто бігати в туалет. По-друге, бовкне зайвого. Та й взагалі, алкоголь дівчатам не личить. 
Якщо чоловік схожий зовні або його характер нагадує вам вашого батька, біжіть геть від нього негайно.

 

Якщо ви знизите свою планку, ви зможете вийти заміж вже завтра. Так що я раджу вам не знижувати планку. Краще почекайте свого «принца», чим будете витрачати свій час на те, що довго не протримається. 
Якщо хлопець говорить вам (це важливо на Першому побаченні), що буде все життя піклуватися про вас, теж біжіть геть. Справа закінчиться тим, що ви все життя будете піклуватися про нього. (Багато хто з моїх подруг вже повірили цим порожнім обіцянкам, тому я хочу попередити вас про це) 
Якщо чоловік починає критикувати їжу чи напої в ресторані, робіть висновки. Критикувати на першому побаченні - це що ж вас чекає через місяць?

 

Попередні поради вже дуже жорсткі, тому «Не чіпляйтеся занадто!» Деякі пані кидають чоловіків, тому що у них дуже велика голова, дуже терпкий одеколон або дуже гостроносі черевики. Дайте їм шанс виправитися, інакше ви втратите прекрасну людину із-за якоїсь дрібниці. Пам'ятайте що ідеальних людей не існує. 
Не складайте дуже багато. Потім буде важко пригадати, про що ви розповідали йому на першому побаченні. 
Ніякого сексу на першому побаченні. Хоча якщо ви тільки через це з ним то можна)

Не варто сильно затягувати перше побачення, а то вам буде нічого обговорювати на другому. 
Ніколи не зустрічайтеся більш ніж з одним чоловіком. Це дуже втомлює і часто приносить тільки одні неприємності. І врешті-решт ви розпрощалися з ними обома, тому що вони доставили вам стільки клопоту. 
Перед виходом з будинку на перше побачення, подивіться в дзеркало і подумайте, чи готові ви морально провести всю свою майбутню життя з однією і тією ж людиною. 
Якщо ви порівнюєте свого нового партнера з екс-бойфрендом, ви поки ще не готові рухатися далі. 
Якщо вам хтось дійсно подобається, не чекайте, поки він подзвонить або зробить перший крок, беріть ситуацію в свої руки. Інакше це буде марна трата часу! Це дуже важливий момент, тому що величезна кількість дівчат не можуть влаштувати своє особисте життя з причини того, що не зробили самі перший крок. 
Спробуйте дізнатися, хто стирає і прибирає йому квартиру - мама або домробітниця. Вам же потрібний самостійний чоловік?

Тоді і тільки тоді Ви зустрінете правильного чоловіка, коли сама станете правильною жінкою - упевненою в собі, самостійною і оптимістичною. 
Не грайте в його ігри. Якщо він вам подобається, просто підійдіть і познайомтеся: всі ці погляди, млосні зітхання не працюють з нормальними чоловіками. 
Якщо чоловік постійно говорить вам про гроші, це перша ознака, що він не впевнений у собі. 
Ні в якому разі не варто говорити про весілля і дітей на першому побаченні! 
Не стріляйте очима по сторонах на першому побаченні і переконаєтеся в тому, що він не проводжає очима симпатичних дівча, які проходять мимо. Такі люди не міняються


На першому побаченні не варто робити припущення і далекосяжні плани, інакше буде боляче і сумно коли вони розіб'ються. Одно-два побачення ще не означають, що у вас серйозні стосунки. 
Будьте реалісткою! Всі наші мами думають, що ми вийдемо заміж за високих красивих процвітаючих бізнесменів / принців крові. Але от що робити, якщо я невисока, просто симпатична і працюю на цікавій, але малопрестижній роботі? Як тільки ми станемо реалістами, у нас все налагодиться. 
Flirt. Ніколи не пізно навчитися фліртувати. Ні, не стріляти очками (дивися раду 21), а вести цікаву інтригуючу бесіду, дивитися в очі і вміти підтримати ненав'язливий тілесний контакт. Спонукайте на подальші кроки. Але робити це треба природно і в міру, інакше чоловік вирішить, що перед ним - зациклена на сексі психопатка. 
Коли треба відлякати чоловіка, заговорите з ним про щось нудне, наприклад, про телесеріали або погоду. 
Завжди чистіть зуби перед виходом на побачення. Адже немає нічого гіршого, ніж посміхатися зубами, повними салату. 
Мобільний телефон на побаченні краще взагалі не брати, або поставити на режим вібрації, і якщо є автовідповідач (voicemail), то не брати трубку. 
Ніколи  не погоджуйтеся продовжити перше побачення у будинку у чоловіка, навіть якщо всі бари переповнені, ресторани закриті, на вулиці - заметіль і завірюха, а таксі хамськи проїжджають мимо. З метою вашої ж безпеки
Не треба намагатися ввічливо закінчити побачення пристрасним поцілунком на прощання, особливо якщо ви відчуваєте, що більше не хочете бачити і зустрічатися з цією людиною. 
Все-таки іноді краще сидіти вдома в гордій самоті, чим зустрічатися з повними невдахами.

Це далеко не всі поради які я можу вам дати перед тим як йти на перше побачення, але вони були перевірені досвідом тому до них варто прислухатися. 
І пам'ятайте Ідеальних людей не існує, у всіх з нас є недоліки, головне це чи зможете ви змиритися з вадами один одного і якщо вам пощастить і ви знайдете такої людини, то вважайте що ви знайшли своє щастя в цьому житті.

Якщо ви хочете як те доповнити або виправити мене, то прошу висловлювати вашу думку, це завжди вітається!

Переглядів: 1159 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом