MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2016 » Грудень » 9 » Якою Має Бути Ідеальна Дівчина
18:35
Якою Має Бути Ідеальна Дівчина

Щоб там не говорили войовничі феміністки, чоловіки не такі прості як однокле-точні. Їх поняття про все те, що вони жадають бачити у своїй обраниці може включати в себе дуже багато різноманітних умов. 

Отже, дівчина повинна бути ... 

... Розумною. Під розумом слід розуміти здатність мислити і робити правильні висновки у життєвих ситуаціях. Вона повинна бути ерудованою, дипломованої і здатною підтримати розмову на будь-яку тему. Ну, так все виглядає цілком пристойно і можна пояснити, а тепер увага. Підтекст: не на будь-яку тему, а на будь-яку, про який йому захочеться поговорити, демонструвати при цьому свою ерудованість і начитаність, але боронь тебе боже перевершити в цьому чоловіка. Це не тому, що він такий дурний. Просто тому, що йому природою належить бути головнішим, а тут ти, така розумна. Чутки про те, що чоловіки не люблять розумних жінок, виправданий лише наполовину. Насправді, чоловіки не люблять жінок, які демонструють свою інтелектуальну перевагу, особливо (і це важливо!) При сторонніх людях. Боже тобі боги від того, щоб спробувати виявити його неуцтво в присутності третьої особи. 

... Симпатичною. Зауваж, саме симпатичною. Коли чоловіка приваблює жінка, то бездоганна правильність рис її обличчя і пропорційність тіла. Йому сподобалася - і все тут. Так от, ця сама симпатичність, на думку багатьох чоловіків, залежить безпосередньо від виразу очей. Вони повинні, вибачте за побите поетичне порівняння, "світитися внутрішнім душевним світлом". Посмішка здатна творити чудеса і бути невід'ємною частиною твого краси і привабливості. Чого вони не люблять у жіночій зовнішності, так це надлишку косметики. Чоловіки надзвичайно корисливі. Їх не турбує кількість тонального крему і помади на жінці, обличчя якої він не збирається цілувати. Так що роби висновки і вибір на користь природних тонів і помірної кількості декору. 

... Веселою. Під цим словом ховається те, що зазвичай називають "людина настрою". Чоловіки не люблять смутку, сліз і заклопотаності світовими проблемами. Тому дівчина, яка вміє швидко змінювати свій настрій і опромінювати личко посмішкою, користується більшою популярністю ніж та, яка цього не вміє. Дзвінкий і заливчастий сміх - це взагалі пісня. Науці невідомо, чому чоловіки так на нього реагують, але факт залишається фактом. Не варто сподіватися на правдивість приказки "Сміх без причини - ознака того, що ви або ідіот, або гарненька дівчина", і сміятися так, що б це можна було назвати дурним хихиканням. Так само не вітається розкотистий сміх басового регістру. 

... Простий. Не в тому сенсі, що простий, як п'ять копійок, а простий, як вода. Не-хідно і майже у всьому зрозумілою. Снобізм, через зайва примхливість і таємничість відлякають будь-якого сміливця. Чим більше в дівчині дивацтв, тим менше у неї шансів зацікавити чоловіка. І не треба розповідати про оригінальність і нестандартність. Тому що вони не люблять довго думати над причинами виникнення сильних відхилень від норми. Тому, ніж дівчина зрозуміліше - тим краще. Так, так, в жінці має бути загадка. Ти, напевно, здогадуєшся, чому це слово використовується в однині. Тому що тільки загадка, а не цілий їх розсадник. 

... Хорошою співбесідницею. Єдино правильне тлумачення - вміти добре слухати. Про вміння підтримати розмову на будь-які теми ми вже говорили. Бути гарною співбесідницею означає вміти вислухати, промовчати, подумати, і тільки тоді приступати до обговорення ситуації. При цьому бажано не помилитися з тим, чого ж чекає від тебе чоловік. Ні в якому разі не тягни ковдру розмови на себе, не приводи навіть приклади зі свого життя. 

... Сексуальною. Де та межа, яка відокремлює сексуальність від вульгарності? Між якими за рахунком розстебнутими гудзиками на блузі? Краща сексуальність - це впевненість у собі і відсутність закомплексованості в будь-яких сферах. Чоловіки впевнені, що розкута в спілкуванні жінка настільки ж відкрита в ліжку, а те, що такі особи перебувають звичайно в центрі загальної уваги, тільки додає їм привабливості. 

... Акуратною. Хм. Нехай у чоловіка в будинку померли навіть спогади про чистому посуді, не кажучи вже про чисту сантехніці, а по столу марширують тарганячі фронти, він любить акуратність. Жіночу, природно. Охайність і чистоту в усьому - від зовнішнього вигляду до блиску склянок на полиці в кухні. Так само він любить, коли жінка піклується про його охайності і чистоти його житла. Тут багато підводних каменів. По-перше, він недозволено швидко до цього звикає, і потім не відучиш, а, по-друге, вторгнення на свою територію з метою наведення там порядку сприймає, як початок бойових дій, і звертається за підтримкою до тарганів воєначальникам. Крім того, зауваж, маніакальних чистьох чоловіки теж не люблять.

Переглядів: 1097 | Додав: Olenka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом