MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Травень » 14 » ,,Можливо, що я перестала його любити?"
22:06
,,Можливо, що я перестала його любити?"

,,Можливо, що я перестала його любити?"

Ліза боїться, що вона перестала любити свого хлопця. Прочитайте її лист.

,,Привіт, я Ліза вже як два роки у мене є хлопець. Якийсь час я відчуваю, що між нами все псується. На початку відносин все було чудово, ми не могли одне від одного відірватися, були метелики в животі (серйозно), практично взагалі не сварилися, він часто до мене загравав і ми робили багато цікавих речей. Але, з часом,все це стало зникати.


Вже нікуди майже не виходимо, тільки ми сидимо у мене чи у нього, а від метеликів немає і сліду, мені часто навіть не хочеться до нього притулятися ну і часто бувають сварки між нами. Звісно все не так, що між нами зовсім погано – є цікаві моменти, мені подобається з ним теревенити і часто сміємося. На жаль, є все більше і більше речей, які мене в ньому дратують, тому що я бачу все більше і більше його недоліків. Не знаю, може у вас теж так у Ваших стосунках? Може, я перебільшую?

Нещодавно подруга розповіла мені про свої стосунки, а швидше жалілася. Виходить, що у них якось супер кольорово не є і навіть, мені здається, що я в порівнянні з нею, я супер мила і взагалі. Бо іноді думаю, що я трохи неприємна для мого хлопця і дуже чіпляюся.

Я знаю, що він мене любить і я теж щось до нього відчуваю. Я думаю, що це любов, тому що я не хочу бути ні з ким іншим, але все якось інакше, ніж раніше. Багато разів думаю, що як побачу його, то наприклад поцілую або зроблю йому масаж, а як приходить до діла,  то просто чмок і все. Він часто хоче мене обіймати в такі моменти коли в мене немає часу, бо наприклад маю кудись вийти або я мию посуд чи прибираю. Мене це дратує, а він потім мені скаржиться на те, що я не хочу близькості. Що мені робити? Допоможіть!!!".


По-моєму, ти повинна спробувати ввести щось нове у відносинах, може, якесь цікаве побачення ? Зробіть щось, чого ще не робили. Здивуйте його.

Переглядів: 815 | Додав: Olenochka | Теги: розлюбила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом