MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Січень » 10 » Поцілунок з язиком.
23:03
Поцілунок з язиком.

Незалежно від того є ви хлопцем чи дівчиною, свого першого поцілунку ніколи не забудеш. Це перший досвід, коли ви знаходитесь так близько до іншої людини. Якщо ви хочете, щоб Ваш перший поцілунок був справді успішним, скористайтеся нашими порадами!


Немає такої людини, яка б не пам'ятала свого першого поцілунку і супутніх йому емоцій – почуття тривоги і "метеликів в животі". Багато підлітків на підсвідомості сприймає страх і стрес перед цією подією, думаючи про те як все буде. Пам'ятайте, це не іспит! Не потрібно нікому нічого доводити!

Щоб Ваш перший поцілунок не закінчився невдачею, важливо вибрати потрібну людину – того, до кого у вас будуть справжні почуттям. Поцілунок з випадковою людиною, нічим не буде відрізнятися від поцілунку своєї власної руки. Пам'ятайте, що поцілунок-це насправді прояв ніжності і почуттів близької людини!

Основний принцип говорить також, щоб нічого не планувати і не хвилюватися надмірно. У потрібний момент все прийде саме, ви напевно це відчуєте. Надмірний стрес і суто "технічний" підхід до теми, зіпсує всю магію яку несе в собі перший поцілунок. Крім того, чи дійсно ви хочете, щоб такий момент був запланований від а до я?

Як повинен виглядати перший поцілунок?

Цікаво, напевно цілуватися майстерно та з"технікою" як то кажуть "поцілувала мене взасос". Якщо ви не знаєте, як це робити взяти – не поспішайте. Почніть з декількох ніжних поцілунків в губи, потім дуже акуратно кінчиком язика оближіть рот вашого партнера або партнерки. У цей момент, швидше за все справи підуть своїм плином. Коли справа доходить до "поцілунку з язиком", ви можете ніжно масажувати кінчиком свого язика, язик коханої людини.
І це все! Вітаємо, ви зробили свій перший поцілунок! Вибір відповідної людини, часу, місця і відсутність стресу допоможе зробити так, що перший поцілунок ти не забудеш ніколи.

Боюся, що перший поцілунок в мене не вийде!
Страх-це природна реакція організму на щось, чого ще не випробував. Перший поцілунок-це унікальний, та дійсно чарівний момент за умови, що переживете його з потрібною людиною – з кимось, до кого ви ставитеся з щирими почуттям. Якщо трапиться якась невдача, то найкращим виходом із ситуації буде повернути це як жарт! Це допоможе розслабити атмосферу і, безумовно, спровокує на ще один поцілунок! Пам'ятайте – перший поцілунок-це не іспит – це прояв своїх почуттів іншій людині!

Переглядів: 1191 | Додав: Olenka | Теги: засос, поцілунок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом