MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2018 » Березень » 25 » Про що говорити з хлопцем у Facebook
13:41
Про що говорити з хлопцем у Facebook

Про що говорити з хлопцем у Facebook



Перевірте наші пропозиції тем для спілкування в соціальних мережах.

Насамперед, якщо ви не знаєте, як почати розмову, то можете зачепити  його. Це хороша можливість, аби переконати себе, що він хоче підтримувати з Вами контакт. Якщо він відповість на Твою зачепку, сміливо можна почати розмову, хоча б зі звичайного , ,як справи? “

Попросіть, щоб Вам щось порадив. Ви можете запитати, про якийсь класний фільм який він дивився в останній раз, або що в даний момент слухає. Не досить того, що ви покажете йому, що ви цікавитеся, а він відчує себе героєм в тому, що сприймаєш його як експерта в цій області, а ще дізнаєшся, до речі, його смак.

Спитай його про інтереси. Може виявиться, що у вас є якісь спільні хобі, і ви могли б випадково поділитися досвідом та цінними порадами.

Здивуйте його! Задайте йому несподіване питання, якого він не очікував, наприклад, якщо б ти виграв 100 тисяч, то на що їх витратив , або як він бачить себе через 5 10 років. Сприйме Тебе за позитивну дівчину.

Запитай його, чи має він якісь смішні історії з дитинства. А в реванші, звичайно, розкажи йому про свої пригоди. Звичайно, буде смішно.

Говоріть про речі, які Вас об'єднують. Так ти даси йому підсвідомо знати, що ви одне одному підходите. Якщо знайомі зі школи, то відмінною темою будуть предмети, вчителі і т. д. Якщо ж ви з будь-якого іншого місця шукати якісь спільні риси, це може бути, наприклад, думка,про вище згадані інтереси.

Умов його на зустріч у реальному житті. Це найкращий спосіб, щоб познайомитися і подивитися, як Вам спілкуватися. Якщо на зустрічі буде радий, то звичайно, не забракне Вам уже загальних тем, коли ви будете писати на Facebook.

Переглядів: 805 | Додав: Olenochka | Теги: фацебук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом