MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2017 » Листопад » 19 » Зрада під час "перерви".
14:42
Зрада під час "перерви".

„У мене є велика проблема, мова піде про мого хлопця. Кілька тижнів тому ми вирішили, що втомлюємося одне з одним і що нам треба зробити перерву. Не зустрічалися два тижні. Я за цей час думала про нього, про наші відносини, про те що потрібно поміняти. Я почала сумувати за ним, та обіцяла собі деякі зміни в поведінці. Він, як з'ясувалося пізніше, в цей час зустрічався з іншою дівчиною, цілувалися. Після цього тепер він хоче, щоб ми були знову разом, але я відчуваю себе зрадженою. Він, у свою чергу, вважає що у мене немає причин, адже у нас була перерва. Хто правий?" Марина, 16 років.



У будь-яких стосунках час від часу виникає криза. Коли вона перетинає межу, за часту виникає спільне рішення, що перерва це хороша ідея, час щоб подумати, що робити далі і відпочити від постійних сварок. Чи все-таки перерва означає згоду на те, щоб бути з кимось іншим? Теоретично – багато, однак залежить від обставин.

Перерва – її застосування має взагалі якийсь сенс?

На думку багатьох людей, використання "пауз" у відносинах, безглуздо – ви не можете відпочити від когось, а над конфліктами треба працювати на регулярній основі. Інші, в свою чергу, вважають, що трохи відпочити і розслабитися та подивитися на проблему з боку дозволяє нам оцінити свої почуття до партнера і допомогає у прийнятті рішень щодо майбутнього союзу.
Так, дійсно важко судити, хто правий. Але якщо вже ви вирішили зробити перерву, то – варто проаналізувати ситуацію трохи детальніше.

"Тому що я вирішив..." питання узгодження перерви

Так, дійсно питання зради під час відносин вирішується тим, яким чином до неї ви підійшли. У нас є два приклади, які допоможуть вам зрозуміти, в чому справа.

Аня (16р.) Вона була зі своїм хлопцем два роки, перед тим як вони вирішили зробити перерву.

Виглядало це наступним чином:

– Я сказала Артурові, про те що втомилася і мені треба від нього відпочити, – згадує Аня. – Спільно домовилися про деталі. Ми вирішили, що даємо собі два тижні на роздуми, пов'язані з нами. Ми перевіримо, чи скучаємо одне за одним. Кожен з нас повинен був подумати про те, що може змінити в собі і що найбільш заважає йому в іншій людині. На цій ноті ми ми розлучилися. Після двох тижнів ми домовилися про зустріч "випити каву" в маленькому ресторанчику. Він буквально придушив мене своїми обіймами, та сказав що скучав. Ми говорили дуже довго, і чесно побіцяли собі деякі зміни. З тих пір минуло півроку, і хоча іноді сперечаємося, це без сумніву, набагато краще ніж було. – каже дівчина.

Якщо б я була у такій ситуації і після такого погодження питання "технічної" перерви і хтось з нас почав зустрічатися з кимось іншим, сміло можна було б вважати це за зраду. Умови були інші, пауза повинна була служити подивитися на себе і партнера з дальньої дистанції, виправити щось. За таких обставин не могло бути й мови про когось третього.

Подивимося, ще на випадок Івана (16р.):
–Зі  своєю дівчиною зустрічався рік, – каже Іван. – Нам було добре, але в якийсь момент щось почало псуватися. І одного разу Оксана просто зійшла з розуму. Вона почала кричати, що втомилася від мене, що їй потрібно відпочити, що не може на мене дивитися. Після чого вона вийшла. Перестала відповідати на дзвінки, ігнорила мої дзвінки. Не відповідала у фейсбуці. Один раз тільки написала, що їй потрібно відпочити від мене, і це було все. Я почував себе жахливо! Після майже трьох тижнів я відпустив її – для мене стало ясно, що в такий дурний спосіб кинула мене. Я запросив на побачення Таню з нашої школи. Ми цілувалися. Через тиждень заговорила Оксана, що все обдумала і хоче дати нам ще один шанс. Звичайно, я сказав їй про Таню, накричала що я її зрадив, і це було все, кінець зв'язку. Чесно? Я не відчуваю себе винним. Навіть до кінця не знав, що вона має на увазі, – каже Іван
.
Але тут ми маємо вже зовсім іншу історію, хоча теоретично, те що стосується перерви. Насправді більше схоже на розрив . У нашій оцінці Іван мав право думати, що це кінець стосунків, а Оксана не повинна була мати претензій.

Ви хочете перерву? Поговоріть про це!

Теми, які стосуються відносин ніколи не бувають чорно – білі, що видно на цих двох прикладах. Отже, якщо ви хочете мати ясну ситуацію, і думаєте про перерву – скажіть партнеру свою точку зору, обговоріть щось разом.

Переглядів: 928 | Додав: Olenochka | Теги: відносини, перерва, стосунки, Зрада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом