MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » 2015 » Березень » 09
Новий Рік
На це свято ми не робили нічого особливого, бо святкувань, таких як у нас в Україні в Америці не влаштовують. Для них все-таки найбільше свято- Різдво, а на Новий Рік ніхто не звертає уваги. Коли я розказувала їм, як у нас святкують два-три дні, а потім ще два-три дні відходять, то вони були просто в шоці)
На першому фото це місце, де ми мали зустрічати новий рік, але ми поїхали звідти, бо Лив і Раян дуже не хотіли ламати традицій і хотіли бути зі всіма вдома. Тому ми вернулись з тієї вечірки. 
Аа ще я в той день звісно поговорила з своїми батьками. Подзвонила їм по Скайпу, послухала Президента, встала заспівала разом гімн, просльозилась, а тоді пішла готуватись до американського нового року, аахах..загалом наготували багато їжі,сиділи дивились концерт в Нью-Йорку і отак в домашній атмосфері проводили час.
Потім мені ще мої однокласники подзвонили точно...хости були в шоці типу чого вони ще не сплять, а я кажу вони party hard. Взагалі відчувався в той день трохи хоумсик, але я була з хорошими людьми тому було не так важко.
Переглядів: 779 | Додав: knopa | Дата: 09.03.2015 | Коментарі (0)

Різдво)
Одне з найбільших американських свят. До Різдва тут починають готуватись дуже рано і атмосфера справді чарівна. У нас поставлять вдома ялинку і на тому крапка(не завжди, але переважно). В Америці ж кожен будинок, в якому я побувала під час канікул( а побувала я справді в багатьох, приблизно 15) був прикрашений так, ніби в якійсь казці. Повсюди маленькі статуетки, портрети Санти,одна велика ялинка і декілька маленьких. В хаті міняються зразу скатертини, посуд, з'являється багато-багато ліхтариків...у домі моєї хост-бабусі були електричні свічки, які були прикручені до кожного вікна в домі. Коли наступав вечір було просто казково дивитись знадвору, як в кожній кімнаті горіло світло від свічки. Ну, і взагалі прикрашають усе знадвору також по-серйозному. У нас було море ліхтарів,олень з санками і само собою всякі там надписи з Merry Christmas. 
На саме Різдво ми проснулись десь в 9..усі сіли в коло і почали розкривати подарунки)Отримують вони подарунків більше, ніж ми в Україні напевно за все життя. І це все ще хости мені пояснювали " У нашій сім'ї ми не даримо один одному багато подарунків, ми краще подорожуємо кудись разом і do some fun". Я така " ага та зовсім мало подарунків, я ще такої купи за все життя не бачила". Але для них це норма. Оливія отримала стільки подарунків, що не могла все зараз занести на другий поверх. Я отримала від них ну само собою поїздку оцю, рахуйте я з хостами перед тою поїздкою говорила тільки два рази, а вони отак взяли мене з собою, заплативши і за квиток на літак і за всі решту витрати. Крім того вони подарували мені і Лив однакові піжами і тапочки(це ми ще відкрили 24 числа ввечері, ахах). Мені подарували диск One Direction ❤ , вирівнювач для волосся, парфуми, кофту, як же без шкарпетків з американським прапором, ахах...карточку на 25$ і багато чого з косметики. Так от, сиділи ми так години дві, а потім снідали і пішли готуватись до гостей. Гості прийшли, побули пару годинок і пішли, лол. Після того хост вирішив повезти нас у кіно десь в годині так 10, бо стало нудно. Так так в кіно на Різдво...ну, мені ясно що якось все одно було, бо я вже привикла була лягати спати завжди пізно, тому я, Лив і батьки поїхали на якийсь там фільм...здається це був " Ніч в музеї 3". 
Ні, не той..."Ніч в музеї 3", то ми з Раяном і Лив їздили...я не пам'ятаю одним словом)
Отак пройшло найочікуваніше свято року)
Переглядів: 763 | Додав: knopa | Дата: 09.03.2015 | Коментарі (0)

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом